WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo

Zloty, spoty i spociki. Dział przeznaczony do planowania i przeprowadzania spotkań naszej społeczności.

Postprzez LookR » 15 maja 2012, 22:25

dzięki za spota i do zobaczyska.
Si Deus pro nobis, quis contra nos? (łac.)
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Forumowicz

Od: 8 lis 2009, 23:41
Auto: M3

Postprzez Gib » 15 maja 2012, 22:25

Dopiero zauwazyliście?

Dzięki za spota było jak zwykle śmiechowo.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Forumowicz

Od: 28 sie 2007, 18:09
Auto: rower składak 1.8t

Postprzez Szalotka » 16 maja 2012, 08:15

Również dzięki za spotkanie :)

Gib napisał(a):było jak zwykle śmiechowo.

Oj tak. Wczoraj to się uśmiałem konkretnie :D <spoko>
Szalotka

Postprzez cedros79 » 16 maja 2012, 17:47

Przyłączam się. Było śmiechowo i miło. Dzięki i do zobaczenia na następnym spocie.
KGB. Still watching you. :)
Forumowicz

Od: 30 mar 2012, 12:51
Auto: Mazda 6 GY 2.0 Diesel `04r

Postprzez Szalotka » 17 maja 2012, 14:42

To jak z najbliższym wtorkiem ?
Wedle prognozy na Wtorek (22.05.2012) grillowo się nie zapowiada.

Obrazek

Coś na praskiej stronie ?
Kolejnym spotem będzie pewnie Caffe66 (Wola) ze względu na zbliżający się dzień dziecka :)
Szalotka

Postprzez Gib » 17 maja 2012, 14:52

Pewnie promenada albo cafe praga co?
Stała pod ścianą prężąc kakao
Forumowicz

Od: 28 sie 2007, 18:09
Auto: rower składak 1.8t

Postprzez mcmorik » 17 maja 2012, 15:01

noo sadze ze na grila nie ma co liczyc ;) wiec chyba jakis parking ;) zadaszony co by nie kapalo na glowy
Forumowicz

Od: 23 mar 2009, 01:13
Auto: mazda 6 2.0 benzyna

Postprzez Mazd Max » 17 maja 2012, 15:01

Promenada :> <spoko>
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY

Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Forumowicz

Od: 10 sty 2008, 11:47
Auto: Biała Dama GH
wcześniej BJ, GY oraz GG

Postprzez nell8 » 17 maja 2012, 20:10

A ja proponuję dwa kolejne spotkania zorganizować w Cafe66, żeby na pierwszym:
– dogadać z Shadows'ami szczegóły Uśmiechu Mazdy (kto, co i kiedy robi – wstępny zarys planu imprezy)
– ustalić jakimi będziemy dysponowali gadżetami (czy dajemy Dzieciakom wszystko w welcome packach, czy zostawiamy coś na nagrody za jakieś konkursy itp.)

a na kolejnym:
– podać godzinę spotkania i konkretną ilość aut i motorów, które będą jechały spod Domu Dziecka oraz uzgodnić szczegóły przejazdu itp.
– przy okazji wziąć od nich kaskę na zakupy (przelew od 29-go może iść dwa dni, więc nie bardzo wyobrażam sobie robienia zakupów na ostatnią chwilę...) :|
Forumowicz

Od: 22 kwi 2009, 14:12
Auto: 323f BA + MX-5 NAfl :D

Postprzez Szalotka » 18 maja 2012, 13:13

Dziś wieczorem lub jutro rano zarzucę miejsce spota :)
Szalotka

Postprzez siegu » 18 maja 2012, 14:54

29.05 będę w Zegrzu na szkoleniu to do was wpadnę na spota ;)
Moderator

Od: 27 sie 2007, 18:08
Auto: RX8 HP
626 GF FS
Infiniti M37x
Mitsubishi Colt Cz3

Postprzez Waterlive » 18 maja 2012, 19:43

Jeśli pogoda miała by być barowa, to proponuję zamiast marketu i MC D lub KFC spotkanie na kręglach na Saskiej. Hm? Co Wy na to?
Dziękuję za kolejne zakopanie ważnego tematu.
Forumowicz

Od: 20 maja 2010, 00:04
Auto: Citroen Berlingo II 2.0 HDI 03'

Postprzez Trolix » 18 maja 2012, 22:11

Waterlive napisał(a):Jeśli pogoda miała by być barowa, to proponuję zamiast marketu i MC D lub KFC spotkanie na kręglach na Saskiej. Hm? Co Wy na to?

<spoko>
https://t.me/pump_upp
Forumowicz

Od: 27 cze 2008, 11:40

Postprzez Szalotka » 19 maja 2012, 15:41

Możemy zrobić spotkanie na Saskiej :)

22.05.2012
OSiR "Saska" – ul. Angorska 2 – parking
Mapka
Z uwagi na to że parking od ulicy Saskiej może być zajęty to wjeżdzajcie od Angorskiej. Jest tam duzo luzniej :)
Szalotka

Postprzez nell8 » 20 maja 2012, 07:57

nell8 napisał(a):A ja proponuję dwa kolejne spotkania zorganizować w Cafe66, żeby na pierwszym:
– dogadać z Shadows'ami szczegóły Uśmiechu Mazdy (kto, co i kiedy robi – wstępny zarys planu imprezy)
– ustalić jakimi będziemy dysponowali gadżetami (czy dajemy Dzieciakom wszystko w welcome packach, czy zostawiamy coś na nagrody za jakieś konkursy itp.)

a na kolejnym:
– podać godzinę spotkania i konkretną ilość aut i motorów, które będą jechały spod Domu Dziecka oraz uzgodnić szczegóły przejazdu itp.
– przy okazji wziąć od nich kaskę na zakupy (przelew od 29-go może iść dwa dni, więc nie bardzo wyobrażam sobie robienia zakupów na ostatnią chwilę...)

CZY KTOŚ W OGÓLE PRZECZYTAŁ MOJEGO POSTA ?? !! <cisza> <co?> <co?> <cisza>
Forumowicz

Postprzez Maciej2190 » 20 maja 2012, 21:55

gromaciek napisał(a):Możemy zrobić spotkanie na Saskiej :)

22.05.2012
OSiR "Saska" – ul. Angorska 2 – parking
Mapka
Z uwagi na to że parking od ulicy Saskiej może być zajęty to wjeżdzajcie od Angorskiej. Jest tam duzo luzniej :)

Jeżeli spotkanie będzie koło 18 to też bym się chętnie z Wami spotkał :) Jestem posiadaczem madzi od niedawna, więc wpadłbym pogadać na jej temat i poprosiłbym o "sprawdzenie" mojego auta i jakieś porady ;) A na Saską mam niedaleko, to też się dobrze składa :)
Maciej2190

Postprzez Szalotka » 20 maja 2012, 22:01

Spoty MazdSpeed są spotami, które dotyczą naszych spraw, zagadnień etc.
Spotkania z innymi klubami w tym samym dniu i godzinie to jest sprawa odrębna.
Z klubem Shadow jest planowane spotkanie w dniu 29.05.2012 – Wtorek. To w zupełności wystarczy.

Maciej2190 napisał(a):Jeżeli spotkanie będzie koło 18 to też bym się chętnie z Wami spotkał :)

Spotykamy się o 20.00.
Info –> 1 post tematu.
Zapraszamy <spoko>
Szalotka

Postprzez nell8 » 21 maja 2012, 01:32

gromaciek napisał(a):Spoty MazdSpeed są spotami, które dotyczą naszych spraw, zagadnień etc.

Sorry Maćku, ale dlaczego tak podchodzisz do tematu w takim momencie <co?> Większość z nas dobrze wie, że Shadowsi spotykają się akurat w tym samym dniu i godzinach, co my. Więc z uwagi na współnie prowadzoną akcję "Uśmiech Mazdy" zupełnie nie rozumiem, dlaczego nie możemy się z nimi spotkać w celu dogadania paru spraw, a przy okazji zajęcia się sprawami MazdaSpeed'owymi – widzisz tu jakiś konflikt interesów, czy co?!

gromaciek napisał(a):Z klubem Shadow jest planowane spotkanie w dniu 29.05.2012 – Wtorek. To w zupełności wystarczy.

Dla Ciebie na pewno wystarczy, sadząc po Twoim dotychczasowym zaangażowaniu w akcję "Uśmiech Mazdy", ale czy przez chwilę pomyślałas o tym, że to może być trochę za mało... ??
Forumowicz

Postprzez Lulka » 21 maja 2012, 09:33

gromaciek napisał(a):Spoty MazdSpeed są spotami, które dotyczą naszych spraw, zagadnień etc.
Z klubem Shadow jest planowane spotkanie w dniu 29.05.2012 – Wtorek. To w zupełności wystarczy.

sorka Maciek, ale moim zdaniem nie wystarczy, bo akcja jest dalej w pieluchach i szczerze wątpię w jej powodzenie...ciągle dreptany w miejscu ... i mam wielkie obawy co do tego czy będziemy w stanie cokolwiek zakupić dla dzieciaków bo naprawdę wszystko jest jakoś leniwie załatwiane.. poza tym wiele spraw jest nie dogranych i nie zaplanowanych a przydałoby się mieć już jakiś ramo plan imprezy...

spotkania cykliczne mamy co wtorek ....a Dzień Dziecka tylko raz w roku ... znowu dochodzi do podziałów bo pewnie osoby mocniej zaangażowane w akcje dla dzieciaków pojada na spotkanie z motocyklistami...

nell8 napisał(a):

Sorry Maćku, ale dlaczego tak podchodzisz do tematu w takim momencie <co?> Większość z nas dobrze wie, że Shadowsi spotykają się akurat w tym samym dniu i godzinach, co my. Więc z uwagi na współnie prowadzoną akcję "Uśmiech Mazdy" zupełnie nie rozumiem, dlaczego nie możemy się z nimi spotkać w celu dogadania paru spraw, a przy okazji zajęcia się sprawami MazdaSpeed'owymi – widzisz tu jakiś konflikt interesów, czy co?!

gromaciek napisał(a):Z klubem Shadow jest planowane spotkanie w dniu 29.05.2012 – Wtorek. To w zupełności wystarczy.

Dla Ciebie na pewno wystarczy, sadząc po Twoim dotychczasowym zaangażowaniu w akcję "Uśmiech Mazdy", ale czy przez chwilę pomyślałas o tym, że to może być trochę za mało... ??

ja będę jutro w Cafe 66 żeby po dopinać pewne tematy ... :D Nelka nie stresuj się damy radę ... i do zobaczenia w Cafe 66 jutro o 20 :D
Forumowicz

Od: 26 lut 2008, 01:19
Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez nell8 » 21 maja 2012, 10:47

Lulka napisał(a):ja będę jutro w Cafe 66 żeby po dopinać pewne tematy ... Nelka nie stresuj się damy radę ... i do zobaczenia w Cafe 66 jutro o 20

Lulu, spoczko, nie stresuję się :] Po prostu piszę to co myślę :) Obecnie mam na prawdę zupełnie inne sprawy, którymi się stresuję, więc co za dużo to niezdrowo :P

Cieszę się, że będziesz w Cafe66 – ja też będę. A pozostałym życzę miłego MazdaSpeed'owego spota. Przecież na akcję "Uśmiechu Mazdy" mamy jeszcze mnóstwo czasu... :D
Forumowicz