Nas tym razem nie bedzie
Trzeba do PL poleciec. Sila wyzsza
Udanego spotkania
www.mazdaspeed.pl
karol napisał(a):Moja madzia powraca do swiata zywych tak wiec do zobaczenia na nastepnym spocie![]()
blademan89 napisał(a):od wczoraj jestem już na Wyspie i się klimatyzuję, ah ta pogoda![]()
Wojtek napisał(a):Ty tutaj nie sciemniaj o jakims klmatyzowaniu sie ... tylko przyjezdzaj na spot majowy
karol napisał(a):Tylko ze jak ten spot bedzie w tym samym miejscu co zawsze to ja nie przejade przez te chopki
karol napisał(a):Tylko ze jak ten spot bedzie w tym samym miejscu co zawsze to ja nie przejade przez te chopki
karol napisał(a):Nie wykrecaj sie ja tak samo jestem od wczoraj hehehe Przywiez akwarium to wpadnie troche kwitow
Wojtek napisał(a):...oczywiscie masz na mysli 530D
blademan89 napisał(a):530D stoi grzecznie w garażu w Polsce![]()
Wojtek napisał(a):nie no... chyba nie masz na mysli SAAB'a.. on tyle nie pali...
blademan89 napisał(a):Spot Mazdy więc wypadałoby wpaśc RX8
blademan89 napisał(a):530D stoi grzecznie w garażu w Polsce
radar88 napisał(a):Sprzedać miałeś
blademan89 napisał(a):radar88 napisał(a):Sprzedać miałeś
Szczerze: za grosze nie oddam bo wiem co mam i ile włożyłem... za bardzo przyzwyczajam się do aut i tak obok ST, 530D stoi w garażu w Polsce![]()
Ludzie by chcieli za darmo i jeszcze 30tyś przebiegu z 2010r
![]()
![]()
![]()
radar88 napisał(a):Norma...dla tego ja mam najbrzydszą BA (czerwoną) na forum, widziałem że gość pod względem mechaniki dbał a że blachę chrupnęło...naprawi się
Jak Lagunę sprzedawałem za1300 to przez telefon gość 900 proponował....
blademan89 napisał(a):radar88 napisał(a):Norma...dla tego ja mam najbrzydszą BA (czerwoną) na forum, widziałem że gość pod względem mechaniki dbał a że blachę chrupnęło...naprawi się
Jak Lagunę sprzedawałem za1300 to przez telefon gość 900 proponował....
Jak widac to nie tylko polska mentalnośc jest taka, aby kupic jak najtaniej i jak najlepsze![]()
Chciałem sprzedac bmw bo mam za dużo aut, ale kurde nie za takie kwoty jakie mi proponowano.... życie. Spac nie mogę, zatoki mi siadły, cholera jasna
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd