Nas tym razem nie bedzie
Trzeba do PL poleciec. Sila wyzsza
Udanego spotkania
www.mazdaspeed.pl

karol napisał(a):Moja madzia powraca do swiata zywych tak wiec do zobaczenia na nastepnym spocie![]()

blademan89 napisał(a):od wczoraj jestem już na Wyspie i się klimatyzuję, ah ta pogoda![]()
Wojtek napisał(a):Ty tutaj nie sciemniaj o jakims klmatyzowaniu sie ... tylko przyjezdzaj na spot majowy
coby coś znaleźc.

karol napisał(a):Tylko ze jak ten spot bedzie w tym samym miejscu co zawsze to ja nie przejade przez te chopki
karol napisał(a):Tylko ze jak ten spot bedzie w tym samym miejscu co zawsze to ja nie przejade przez te chopki
karol napisał(a):Nie wykrecaj sie ja tak samo jestem od wczoraj hehehe Przywiez akwarium to wpadnie troche kwitow

blademan89 napisał(a):Szkoda, że to moje gówienko tak dużo pali

Wojtek napisał(a):...oczywiscie masz na mysli 530D

blademan89 napisał(a):530D stoi grzecznie w garażu w Polsce![]()

Wojtek napisał(a):nie no... chyba nie masz na mysli SAAB'a.. on tyle nie pali...

blademan89 napisał(a):Spot Mazdy więc wypadałoby wpaśc RX8
blademan89 napisał(a):530D stoi grzecznie w garażu w Polsce

radar88 napisał(a):Sprzedać miałeś

blademan89 napisał(a):radar88 napisał(a):Sprzedać miałeś
Szczerze: za grosze nie oddam bo wiem co mam i ile włożyłem... za bardzo przyzwyczajam się do aut i tak obok ST, 530D stoi w garażu w Polsce![]()
Ludzie by chcieli za darmo i jeszcze 30tyś przebiegu z 2010r
![]()
![]()
![]()

radar88 napisał(a):Norma...dla tego ja mam najbrzydszą BA (czerwoną) na forum, widziałem że gość pod względem mechaniki dbał a że blachę chrupnęło...naprawi się
Jak Lagunę sprzedawałem za1300 to przez telefon gość 900 proponował....
Chciałem sprzedac bmw bo mam za dużo aut, ale kurde nie za takie kwoty jakie mi proponowano.... życie. Spac nie mogę, zatoki mi siadły, cholera jasna 
blademan89 napisał(a):radar88 napisał(a):Norma...dla tego ja mam najbrzydszą BA (czerwoną) na forum, widziałem że gość pod względem mechaniki dbał a że blachę chrupnęło...naprawi się
Jak Lagunę sprzedawałem za1300 to przez telefon gość 900 proponował....
Jak widac to nie tylko polska mentalnośc jest taka, aby kupic jak najtaniej i jak najlepsze![]()
Chciałem sprzedac bmw bo mam za dużo aut, ale kurde nie za takie kwoty jakie mi proponowano.... życie. Spac nie mogę, zatoki mi siadły, cholera jasna
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd