Wiosenny Zlot Czaplinek 2012 – kolumna wielkopolska
My z tego co wiem u Pawcia mamy byc o 6 juz czy chwile przed zeby ze spokojem przepakowac torby czy coś. Więc myslę że w Szamotułach bedziemy wcześniej i poczekamy na Was jak co
Muszę sobie nastawic z pięć budzików 
-
Aśka
- Od: 15 wrz 2011, 11:04
- Auto: Grey Fūjin
Josh napisał(a):Podjedzie po nas MariuS, więc autka nie ruszamale dzięki za propozycję
Okej w takim bądź razie czekacie na nas koło serwisu Krotoskiego (jeszcze przed garbami) bo ta toczką się nie do kula pewnie do mnie
-
Fasola
Fasola napisał(a):Okej w takim bądź razie czekacie na nas koło serwisu Krotoskiego (jeszcze przed garbami) bo ta toczką się nie do kula pewnie do mnie
oj tam oj tam
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Xed-y a wy wogóle wiecie jak do mnie dojechać , Maniek błądził
Mała podpowiedź
http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&saddr=Pozna%C5%84+&daddr=Baborowo&hl=pl&geocode=&aq=0&oq=Baborowo&vps=1&sll=52.025459,19.204102&sspn=7.289322,18.94043&sllexp=51.953751,19.134379&sspnexp=5.903451,5.903451&vpsrc=1&mra=ls&ie=UTF8

Mała podpowiedź
-
Pawciu
Pawciu napisał(a)::D noo coś w tym stylu ,u mnie prawie jak w Wąchocku
jak minę mrowino to zadzwonię do ciebie i będziemy na stałym łączu telefonicznym to niezbłądzimy
trzeba minuty wykorzystać bo później przepadają

ja dopiero wczoraj mechanicznie ogarnąłem auto
teraz kosmetyka, no i jutro muszę du poczytać, żeby na złą godzinę i miejsce nie przyjechać
teraz kosmetyka, no i jutro muszę du poczytać, żeby na złą godzinę i miejsce nie przyjechać
- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
Mariusz, jak nie chcesz jechać po dziurach, to z lawetą przyjadę
. Wątpię, czy wjedziesz na lawetę. Mam w firmie 8 lawet (każda inna) i na żadną nie wjadę, wiec Ty na pewno nie dasz rady 
- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
witam .. jaka trasa jedzie kolumna wielkopolska
? jestem z krzyża i chciałbym do was gdzieś dołączyć
.. na hurra kończę autko .. dziś car audio i wnętrze do złożenia... niesamowicie już nie mogę się doczekać... do zobaczenia na trasie 

Sandis Rozits
sandysek napisał(a):witam .. jaka trasa jedzie kolumna wielkopolska![]()
http://maps.google.pl/maps?saddr=Wysogo ... ls&t=m&z=8
-
Fasola
ja wyjeżdżam z zg o 5,30 wiec w Szamotułach mysle ze bede o 7 jak by co fasola bede dzwonil to albo was dogonię na trasie albo sie spotkamy w Szamotułach, pozdro i szerokosci
-
Pyton162
Pyton162 napisał(a):ja wyjeżdżam z zg o 5,30 wiec w Szamotułach mysle ze bede o 7 jak by co fasola bede dzwonil to albo was dogonię na trasie albo sie spotkamy w Szamotułach, pozdro i szerokosci
my z szamotuł wyjedziemy pewnie ok 6.30 .