fixerq napisał(a):Heh, jakieś idiotyczne aluzje. Odczep się od mojego auta, ja nawiązałem do Twoich g******* modów, którymi zwieśniaczyłeś, jak wcześniej to napisałem, piękne auto. I uwierz mi, że 80-90% użytkowników tego forum podziela moje zdanie, jednak tego po prostu nie napiszą. Zazdrość? Czego niby mam zazdrościć

Gdybym chciał, pozwoliłbym sobie i na GH. Nigdy jednak bym tego nie zrobił, bo na chwilę obecną zdecydowanie bardziej przemawia do mnie BMW. Cieszę się z tego co mam. Napisałem Ci, że masz piękne auto, a Ty w odwecie ironicznie, jakbym był biedny, zaś moje auto byłoby gorsze. Takie to trochę nie na miejscu. Kolejny przykład "Polaczka" na obczyźnie. Jak mi parę osób na PW napisało, kupy lepiej nie ruszać. Powodzenia w niszczeniu tego pięknego wozu!
Po pierwsze to nie podobaja mi sie Twoje pewne przymiotniki uzyte wobec mnie,nie uwazam by moja wypowiedz godzila w Ciebie.Wyraziles swoje zdanie ,OK po to jest to forum lecz wydaje mi sie ze powinno sie to robic szanujac innych nawet jesli Ci sie to nie podoba,a wydaje mi sie ze w ten sposob tylko siebie ukazujemy w tym gorszym swietle.
Nie wiem gdzie widziales jakas aluzje do biedoty czy cos podobnego,masz niezla fure za nie male pieniadze takze nie rozumiem .
Jak na ironie uwazam iz technologicznie i jakosciowe troche Mazdzie brakuje do BMW ,nie uwazam mojego auta za cud swiata lecz jest moje i bede go bronil,komentarzy tych pisanych z uwzglednieniem
pewnych przyjetych norm wysluchuje,niektore zaczne poprostu ignorowac bo nie spodziewam sie wiele po ich poziomie i piszacym.
Troche nas "polaczkow" jest i trzymamy sie razem a dzieki wlasnie takim wypowiedziom jak Twoja o polaczkach zaczynamy watpic w ta Wasza polskosc,zadni z nas patrioci lecz swoje korzenie mamy i sie ich nie wyrzekamy.
fixerq napisał(a):Też nie wiem, gdzie on dopatrzył się u mnie naklejek MPower
Sprawdzilem Twoje auto zanim napisalem i wiem ze nie ma tam naklejek,byl to poprostu przyklad jak mozna odebrac delikatny tuning lub napisz jak Ty to rozumiesz ?