Też jestem ciekaw czemu "starzy wyjadacze" forumowi przestali przyjeżdżać na spoty.
Staram się być na każdym i jadę tam własnym autkiem, pomimo że mogę jechać z np z cezarem lub np dzi@dkiem. Jadę dlatego właśnie, że jest to spot motoryzacyjny, a nie kolejna okazja do napicia się browarka

Bardzo chętnie widział bym an spocie i starsze modele, czemu nie przyjeżdżają, nie wiem.
Jeśli chodzi o modyfikacje, nie jestem w tym doby i nie ma zbyt dużego pojęcia, ale jeśli już co mi wyjdzie to się na spocie chwale i dzielę jak to zrobiłem.
Ja się najbardziej dziwę, że nie przybywa spotowiczów.
Jesteśmy chyba najliczniejszym regionem, a spotowiczów regularnie pojawiających się mogę policzyć na palcach obu rąk

Nie wiem co jest tego przyczyną, mnie właśnie złośliwości i jakaś dziwna rywalizacja zniechęcała chyba najbardziej.
Pamiętam, że przez jakąś zgniłą atmosferę na forum miałem opory, aby wybrać się na pierwszego spota.
Przełamałem się jednak, pojechałem i okazało się, że ludzie nie gryzą, atmosfera jest w porządku

Jeżdżę od tamtej pory dość regularnie i na prawdę nie ma co narzekać, no może na frekwencję

Czasem tylko ktoś na forum wejdzie i napisze, że to znowu nie ta strona, albo mu miejsce nie pasuje.
Ja nie mam problemu z pojechaniem na drugi koniec warszawy i kolejność miejscówek w zasadzie mi jest obojętne. Są jednak osoby, które pojawiają się tylko jak mają blisko i to ich sprawa i nic mi do tego. Tylko po co się czepiać, nie bywając, o to gdzie ma być kolejny spot?
Dziękuję za kolejne zakopanie ważnego tematu.