lukard napisał(a):Proszę nie cwaniakować,
lukard napisał(a):Panie – wez Pan znow nie cwaniakuj
Ale się ubawiłem,w oficjalnym piśmie

A temu z prawej napisali;
"panie nie cwaniakuj ,ten z lewego zjeżdżał do ogródka"
i mu 2 stowki tez dali 
www.mazdaspeed.pl
lukard napisał(a):Proszę nie cwaniakować,
lukard napisał(a):Panie – wez Pan znow nie cwaniakuj

i mu 2 stowki tez dali 

pdrog napisał(a):BTW...wczoraj dostałem niespodziewajkę od straży gminnej w człuchowie... ...jak jechałem do Koszalina to mnie namierzyli w Wierzchowie Dworzec...na oddaleniu 62 na 50...że im się chce 60peelenów i 2pkt...a już białą tablicę macałem...
loockas napisał(a):pdrog napisał(a):BTW...wczoraj dostałem niespodziewajkę od straży gminnej w człuchowie... ...jak jechałem do Koszalina to mnie namierzyli w Wierzchowie Dworzec...na oddaleniu 62 na 50...że im się chce 60peelenów i 2pkt...a już białą tablicę macałem...
Wyślij im pisemko takie jak ja. W dziale moto masz wzór. Nawet się nie odezwali do mnie więcej
loockas napisał(a):Poczytaj o postępowaniach przeciwko SM w tych rejonach. Ja osobiście mam wątpliwości co do wiarygodności tych pomiarów. Nie miałem zamiaru płacić za zdjęcie robione od tyłu, z innym autem w tle i z brakiem homologacji na radar.
loockas napisał(a):Pominę kwestie umiejscowienia radarów i sugerowaniu nieprzyjmowania punktów i zapłacenia większej kwoty.
loockas napisał(a): Poprosiłem o legalizację i wskazałem siebie i żonę jako osoby które prowadziły w tym dniu auto. Wszystko zgodnie z prawem i ze stanem faktycznym.
loockas napisał(a): No ale Twoja wola. Takich jak ja trafi się kilku. Takich jak ty jest setki. Tak więc mają i tak pełne kieszenie. Dla mnie to jest chore i powinno się to szybko ukrócić. A niestety to się nie skończy, póki kierowcy będą dawać się dymać.
pdrog napisał(a):miałem...ale że im się chce? dla 60zł?..
pdrog napisał(a):nie stawiaj się w roli strażnika teksasu...czy też jednego sprawiedliwego...
loockas napisał(a):Tak jak napisałem – Twoja wola. Szanuję to. Nie rozumiem natomiast w tym momencie Twojego zdziwienia tym faktem:pdrog napisał(a):miałem...ale że im się chce? dla 60zł?..
loockas napisał(a):Ja się po prostu nie daje naciągnąć. Ale nazywaj to jak Ci wygodniej![]()
loockas napisał(a):Jestem zdania, że porządku na drogach powinna pilnować drogówka. Wzięła się za to SM/SG pod fałszywą przykrywką poprawy bezpieczeństwa. Sam wiesz gdzie Ci zrobiło to zdjęcie i powiedz co to ma wspólnego z poprawą bezpieczeństwa. Na dodatek brak oznaczeń i pochowane radary w krzakach.
pdrog napisał(a):ale powiem Ci szczerze, że jak jadę trasą na Koszalin to mocno pilnuję buta...i jadę ostrożniej, wiem że inni znajomi pokonujący tę trasę też jeżdżą ostrożniej..
Bandit do tej pory ze mnie się śmieje Ven napisał(a):nie wazne czy miales 100 km/h na 50 bo prawo chyba jest po naszej stronie
Ven napisał(a): ja sie nie migam od odpowiedzialnosci karnej... lecz niech to bedzie zrobione zgodnie z konstytucja i prawem... bo podobno polska jest państwem prawa... Skoro zawiniłem oczywiscie zapłace, ale Państwu... a nie np. komendantowi Strazy Gminnej w Człuchowie
łamiąc tym samym "Prawo o Ruchu Drogowym" to trochę przesada miro62 napisał(a):Wielu z Nas powinno się cieszyć że przeglądy w tym kraju są tak łagodne i przekupni diagności, bo w innym cywilizowanym kraju wiele aut musiałoby zostać przywrócone do fabrycznego stanu albo na szrot
loockas napisał(a):Ja to bym się ucieszył gdyby faktycznie tak było. To co jeździ czasami po naszych drogach, to jakiś kiepski żart.

miro62 napisał(a):Wszystkie wpływy z mandatów trafiają do jednego worka (czyt. Skarbu Państwa)
miro62 napisał(a):Nie wiem czy coś nie takale u mnie link nie działa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości