Mazda RX-8 Kuro FE 13B '07 231bhp
Gib napisał(a):Nie chciało Ci się przeczytać moich postów też?
skąd wiedziałeś ?
BartCorby napisał(a): uffff jestem w siodmym niebie – najlepiej wydane pieniadze =]
No to teraz życzę mnóstwa mil przebiegu w bezawaryjności i samej radochy z jazdy
Seraf napisał(a):Gib napisał(a):Nie chciało Ci się przeczytać moich postów też?
skąd wiedziałeś ?BartCorby napisał(a): uffff jestem w siodmym niebie – najlepiej wydane pieniadze =]
No to teraz życzę mnóstwa mil przebiegu w bezawaryjności i samej radochy z jazdy
skad wiedzialem ? o czym ?
wielkie dzieki

- Od: 13 lut 2012, 01:22
- Auto: RX8 KURO
BartCorby napisał(a):mam nadzieje ze sie uda przejechac kolejne 73k mil bez zadnych problemow
Hehe na to nie licz
Fajna madzia
BartCorby napisał(a):wlasnie niedawno wrocilem z serwisui co...
!??? rewelka wywalilem 507 funtow ale wiem ze w mojej madzi nie ma nic do czego mozna sie przyczepic uffff jestem w siodmym niebie – najlepiej wydane pieniadze =]
a co dokladnie zrobiono za te 507 funtów?
autko piękne. co tu dużo mówić RX-8

BartCorby napisał(a):wymiana swiec, wymiana wszystkich filtrow i wszystkich olejow – i sprawdzenie ogolnego stanu...to tyle chyba =/
BartCorby napisał(a):rewelka wywalilem 507 funtow
To ja za 550F zrobiłem 5x więcej...
]
-
Kamil
- Od: 24 kwi 2009, 20:24
- Auto: Mazda Xedos 9 TA KL 1993/98 A/T A7RED Pearl
Mazda Xedos 6 CA KF MT 1995 – Projekt odbudowa/swap
Wymieniłem uszczelki pod pokrywami,pod baranem, sworznie końcówek drążków, gumy na wahaczach dolnych,olej +filtr, filtr KN powietrza,termostat,rozrząd (rolki,napinacz,pasek),pompa wody,nowy płyn chłodzący,płyn układu kier, zbieżność ... co prawda to nie ReX lecz lista dość długa.
Jeżeli robiłeś to w salonie Mazdy to cena wiadoma
Tak na temat, bardzo ładny ReX, w środku czyściutko, oby się spisywał
Jeżeli robiłeś to w salonie Mazdy to cena wiadoma
Tak na temat, bardzo ładny ReX, w środku czyściutko, oby się spisywał

]
-
Kamil
Ahh to co innego, lecz full history możesz mieć trzymając rachunki z innych warsztatów, to się tak samo liczy jak jeżdżenie do serwisu
Ja trzymam wszystkie rachunki, nawet za choinki zapachowe
lecz taki jestem, co prawda moja mazda (X9) ma u mnie dożywocie więc bym nie musiał zbierać tego ale...robię to dla siebie, przynajmniej wiem co i kiedy było wymieniane.
Tak z ciekawości zapytam (chcesz to odpowiesz, nie musisz
) Ile zapłaciłeś za ReXa
Jak nie chcesz tu napisać możesz na PW 
Nie daleko mnie stoi ReX, czerwony do sprzedania, lecz cena nie wiadoma, jest tylko napisane For Sale.

Tak z ciekawości zapytam (chcesz to odpowiesz, nie musisz
Nie daleko mnie stoi ReX, czerwony do sprzedania, lecz cena nie wiadoma, jest tylko napisane For Sale.
]
-
Kamil
BartCorby napisał(a):aaaa no to juz wiem skad ta roznicabo po pierwsze rex a po drugie warsztat mazdy
Żebyś się nie zdziwił, ale serwisowanie Mazdy X9/Millenia wcale nie jest tańsze od RX-8 ( w oryginale oczywiście).
moja Madzia kosztowala mnie 5k i z tego co sie orientuje to wiekszosc modeli z tego roku jest mniej wiecej w tej samej cenie =]
Żebyś się nie zdziwił, ale serwisowanie Mazdy X9/Millenia wcale nie jest tańsze od RX-8 ( w oryginale oczywiście).[/quote]
mnie nie chodzilo o to ze tansze tylko o to ze jest taniej jak sie samemu robi albo w innym serwisie niz autoryzowany
Żebyś się nie zdziwił, ale serwisowanie Mazdy X9/Millenia wcale nie jest tańsze od RX-8 ( w oryginale oczywiście).[/quote]
mnie nie chodzilo o to ze tansze tylko o to ze jest taniej jak sie samemu robi albo w innym serwisie niz autoryzowany

- Od: 13 lut 2012, 01:22
- Auto: RX8 KURO
BartCorby napisał(a):moja Madzia kosztowala mnie 5k i z tego co sie orientuje to wiekszosc modeli z tego roku jest mniej wiecej w tej samej cenie =]
To nawet nawet cena
Wiadomo że autoryzowany serwis weźmie więcej
Może się zobaczymy na którymś spocie, chętnie pooglądam cacko
]
-
Kamil
Fajna, ale z tego co wyczytałem, w wersji kuro był tempomat, gdzie on jest u Ciebie? Gdzie Navi? Gdzie ta specjalna kierownica?Daj konkretniejsze foty. Ona oprócz skóry i koloru niczym się nie różni od mojej
Wypas ten sam
Masz xenon? Pokaż jakieś normalne fotki bez przeróbki w photoshop? Chciałbym zobaczyc jak wygląda Twój lakier i stan wnętrza bez polepszaczy
Pozdrawiam i życzę bezawaryjnej jazdy.
I always tell the truth even when i lie.
- Od: 8 gru 2011, 17:06
- Auto: RX-8 – SOLD :(
E60 530D
Audi A4
ST