Mazda RX-8 Kuro FE 13B '07 231bhp
Gib napisał(a):Nie chciało Ci się przeczytać moich postów też?
skąd wiedziałeś ?
BartCorby napisał(a): uffff jestem w siodmym niebie – najlepiej wydane pieniadze =]
No to teraz życzę mnóstwa mil przebiegu w bezawaryjności i samej radochy z jazdy
Seraf napisał(a):Gib napisał(a):Nie chciało Ci się przeczytać moich postów też?
skąd wiedziałeś ?BartCorby napisał(a): uffff jestem w siodmym niebie – najlepiej wydane pieniadze =]
No to teraz życzę mnóstwa mil przebiegu w bezawaryjności i samej radochy z jazdy
skad wiedzialem ? o czym ?
wielkie dzieki
! mam nadzieje ze sie uda przejechac kolejne 73k mil bez zadnych problemow

- Od: 13 lut 2012, 01:22
- Auto: RX8 KURO
BartCorby napisał(a):mam nadzieje ze sie uda przejechac kolejne 73k mil bez zadnych problemow
Hehe na to nie licz
Fajna madzia
BartCorby napisał(a):wlasnie niedawno wrocilem z serwisui co...
!??? rewelka wywalilem 507 funtow ale wiem ze w mojej madzi nie ma nic do czego mozna sie przyczepic uffff jestem w siodmym niebie – najlepiej wydane pieniadze =]
a co dokladnie zrobiono za te 507 funtów?
autko piękne. co tu dużo mówić RX-8

BartCorby napisał(a):wymiana swiec, wymiana wszystkich filtrow i wszystkich olejow – i sprawdzenie ogolnego stanu...to tyle chyba =/
BartCorby napisał(a):rewelka wywalilem 507 funtow
To ja za 550F zrobiłem 5x więcej...
]
-
Kamil

- Od: 24 kwi 2009, 20:24
- Auto: Mazda Xedos 9 TA KL 1993/98 A/T A7RED Pearl
Mazda Xedos 6 CA KF MT 1995 – Projekt odbudowa/swap
Wymieniłem uszczelki pod pokrywami,pod baranem, sworznie końcówek drążków, gumy na wahaczach dolnych,olej +filtr, filtr KN powietrza,termostat,rozrząd (rolki,napinacz,pasek),pompa wody,nowy płyn chłodzący,płyn układu kier, zbieżność ... co prawda to nie ReX lecz lista dość długa.
Jeżeli robiłeś to w salonie Mazdy to cena wiadoma
Tak na temat, bardzo ładny ReX, w środku czyściutko, oby się spisywał
Jeżeli robiłeś to w salonie Mazdy to cena wiadoma
Tak na temat, bardzo ładny ReX, w środku czyściutko, oby się spisywał

]
-
Kamil

Ahh to co innego, lecz full history możesz mieć trzymając rachunki z innych warsztatów, to się tak samo liczy jak jeżdżenie do serwisu
Ja trzymam wszystkie rachunki, nawet za choinki zapachowe
lecz taki jestem, co prawda moja mazda (X9) ma u mnie dożywocie więc bym nie musiał zbierać tego ale...robię to dla siebie, przynajmniej wiem co i kiedy było wymieniane.
Tak z ciekawości zapytam (chcesz to odpowiesz, nie musisz
) Ile zapłaciłeś za ReXa
Jak nie chcesz tu napisać możesz na PW 
Nie daleko mnie stoi ReX, czerwony do sprzedania, lecz cena nie wiadoma, jest tylko napisane For Sale.
lecz taki jestem, co prawda moja mazda (X9) ma u mnie dożywocie więc bym nie musiał zbierać tego ale...robię to dla siebie, przynajmniej wiem co i kiedy było wymieniane.Tak z ciekawości zapytam (chcesz to odpowiesz, nie musisz
Nie daleko mnie stoi ReX, czerwony do sprzedania, lecz cena nie wiadoma, jest tylko napisane For Sale.
]
-
Kamil

BartCorby napisał(a):aaaa no to juz wiem skad ta roznicabo po pierwsze rex a po drugie warsztat mazdy
Żebyś się nie zdziwił, ale serwisowanie Mazdy X9/Millenia wcale nie jest tańsze od RX-8 ( w oryginale oczywiście).
moja Madzia kosztowala mnie 5k i z tego co sie orientuje to wiekszosc modeli z tego roku jest mniej wiecej w tej samej cenie =]
Żebyś się nie zdziwił, ale serwisowanie Mazdy X9/Millenia wcale nie jest tańsze od RX-8 ( w oryginale oczywiście).[/quote]
mnie nie chodzilo o to ze tansze tylko o to ze jest taniej jak sie samemu robi albo w innym serwisie niz autoryzowany
Żebyś się nie zdziwił, ale serwisowanie Mazdy X9/Millenia wcale nie jest tańsze od RX-8 ( w oryginale oczywiście).[/quote]
mnie nie chodzilo o to ze tansze tylko o to ze jest taniej jak sie samemu robi albo w innym serwisie niz autoryzowany

- Od: 13 lut 2012, 01:22
- Auto: RX8 KURO
BartCorby napisał(a):moja Madzia kosztowala mnie 5k i z tego co sie orientuje to wiekszosc modeli z tego roku jest mniej wiecej w tej samej cenie =]
To nawet nawet cena
Wiadomo że autoryzowany serwis weźmie więcej
Może się zobaczymy na którymś spocie, chętnie pooglądam cacko
]
-
Kamil

Fajna, ale z tego co wyczytałem, w wersji kuro był tempomat, gdzie on jest u Ciebie? Gdzie Navi? Gdzie ta specjalna kierownica?Daj konkretniejsze foty. Ona oprócz skóry i koloru niczym się nie różni od mojej
Wypas ten sam
Masz xenon? Pokaż jakieś normalne fotki bez przeróbki w photoshop? Chciałbym zobaczyc jak wygląda Twój lakier i stan wnętrza bez polepszaczy
Pozdrawiam i życzę bezawaryjnej jazdy.
I always tell the truth even when i lie.

- Od: 8 gru 2011, 17:06
- Auto: RX-8 – SOLD :(
E60 530D
Audi A4
ST