TRÓJMIASTO – 20.06.2021 – od 18:00 – parking przy Ergo arena

Zloty, spoty i spociki. Dział przeznaczony do planowania i przeprowadzania spotkań naszej społeczności.

Postprzez waldii » 28 lut 2012, 20:14

D4NI3L napisał(a):Proszę teraz nagle wszystkim się zachciało spota obudzili się ze snu zimowego
witki opadają jak coś takiego czytam

za moich czasow tak nie bylo.Zgrana ekipa na kuligi,gokarty,sylwestra itp itd.Nawet biby w Malborkowie byly,Bydgoszczy,majowki srowki.Pozniej sie posralo i jest jak jest czyli ktos rzuca haslo na spota,pozniej wiecej chetnych niz forumowiczow na pomorzu a co do czego wpadaja dwie osoby
waldii

Postprzez mscorp » 28 lut 2012, 20:21

waldii napisał(a):Zgrana ekipa na kuligi,gokarty,sylwestra itp itd.Nawet biby w Malborkowie byly,Bydgoszczy,majowki srowki

i tak powinno być!
mscorp

Postprzez Fryzjer » 28 lut 2012, 20:25

D4NI3L napisał(a):Proszę teraz nagle wszystkim się zachciało spota :| obudzili się ze snu zimowego <lol>

Do wiosny juz nie daleko wtedy się napewno zrobi spota może niektóre ciężko kumate główki zrozumieją i docenią to chociaż trochę
[/quote]

hahahahaha <lol> spoty sa cotydzien praktycznie, sam czasem jestem (jak nie zdaze piwa przyjac, co nie MAX? :P)

sa to spoty spontany i przynajmniej sa.

gadanie ze nagle sie wszyscy obudzili , albo ze od jesieni sie nic nie dzialo tpo czysta hipokryzja.

a gokarty kuligi itp, to nie spoty – to wypady geriatryku...

spoty sa, a to ze niektorzy uwazaja je za 'niezrzeszone' to juz ich problem...
Ostatnio edytowano 28 lut 2012, 20:27 przez Fryzjer, łącznie edytowano 1 raz
Forumowicz

Od: 10 lut 2009, 22:59
Auto: MX-6 93' KL(F) , rower rockrider 5.2 2012

Postprzez damigda » 28 lut 2012, 20:25

Sorry wszystkich bardzo, ale mam wrażenie jakby ta wiadomość znowu była adresowana do nas, mówiąc nas mam na myśli aktywną część forumowiczów, którzy się regularnie widują ( w końcu nie wszyscy mają zaszczyt uzyskać status klubowicza bez przejścia przez procedurę dlatego dalej jesteśmy użytkownikami forum, a nie klubowiczami klubu Mazdaspeed )

Jakich starań? Co to za filozofia jako PRZEDSTAWICIEL REGIONALNY napisać w temacie godziny i miejsca spota, który na dobrą sprawę niczym się nie różni od tego sss'a który również jest spotem, tylko że nie ma patronatu PR'a?

Kulig czy gokarty, nie każdego stać , a jeśli nawet to moją sytuację z ograniczonym funkcjonowaniem kolana znasz , zresztą nie mam zamiaru się nikomu tłumaczyć dlaczego nie pojechałem.

Wszystkim się spota zahchaiło :) ? A nie zauważyłeś że cały czas się odbywają? Czasem po kilka razy w tygodniu? Mi opadają jak widzę jak w innych regionach działa instytucja PR'a którą u Nas reprezentujesz Ty, rozumiem, że może nie masz czasu przyjeżdżać, ale część użytkowników widziała Cię raz na oczy, może to tylko dla plakietki?

Ciężko kumate główki ? Cwaniaki? No jako PRZEDSTAWICIEL REGIONALNY w bardzo wysublimowany i miły sposób zwracasz się do użytkowników, którzy chcąc nie chcąc znajdują się pod Tobą w forumowo-klubowej hierarchii.

Co ma docenić zwykły użytkownik ? To że zjawisz się na spocie? Czy to że napiszesz w temacie spotkań że robimy spota? Bo nie bardzo rozumiem za co mamy być Ci wdzięczni :)

olaboga, ale się rozpisałem. od razu napisze, że ta wypowiedź nie ma na celu obrazić ani umniejszyć nikomu, jest to moja szczera opinia, do której mam prawo i właśnie tu ją wyrażam. pozdrawiam serdecznie z tego miejsca wszystkich, z którymi miałem zaszczyt się poznać przez to forum, bo być może już nie będę mógł tu nic więcej napisać :)
Obrazek
Forumowicz

Od: 20 lut 2011, 22:19
Auto: MX-3 1.6 DOHC
viewtopic.php?f=312&t=122675

Postprzez Fryzjer » 28 lut 2012, 20:29

hahahaha
w tym samym czasie nam zsie na zwierzenia zebralo :P

teraz nam konta poblokuja <rotfl>

by tje way , pozdrowienia ze stockholmu :P papa
Forumowicz

Od: 10 lut 2009, 22:59
Auto: MX-6 93' KL(F) , rower rockrider 5.2 2012

Postprzez tekkenfan » 28 lut 2012, 21:02

waldii napisał(a):za moich czasow tak nie bylo

Ty Prezes nie fisiuj bo za Twoich czasów były ze 2 mazdy i jak jedna już przyjechała to miałeś 50% frekwencji :P , a na słowo Mazda ludzi ogarniała konsternacja i padały pytania "ale gdzie to można naprawić" i "czy muszę sprzedać dom żeby kupić części zamienne? <lol>

To kiedy robimy kulig <lol>
Obrazek
Forumowicz

Od: 23 wrz 2005, 14:02
Auto: Burbo Astina
Insane Y60

Postprzez D4NI3L » 28 lut 2012, 21:21

tekkenfan napisał(a):Ty Prezes nie fisiuj bo za Twoich czasów były ze 2 mazdy i jak jedna już przyjechała to miałeś 50% frekwencji :P , a na słowo Mazda ludzi ogarniała konsternacja i padały pytania "ale gdzie to można naprawić" i "czy muszę sprzedać dom żeby kupić części zamienne? <lol>

to akurat pamiętam bardzo dobrze <lol>
Forumowicz

Od: 20 paź 2008, 15:40

Postprzez Adri@n » 28 lut 2012, 21:29

chce cos napisac wiec napisze :P
dla mnie osobiscie SSSy i SPOTY to jedno i to samo
tak roznica ze:
spoty sa z jakims tam terminem wyprzedzone wiec mozna sobie jakos ustawic ten dzien aby sie zjawic (bynajmniej tak czesto bywalo)
sssy to oczywiscie czysty SPONTAN (z dnia na dzien z godz na godz) co uwazam za dobre (bo sam kiedys tak czesto robilem i bylo good ) ale wiadomo ze ciezko zorganizowac wszystkich na krotka mete i czasem nawet komus wpadnie te piwko za wczesnie ;)
a jesli chodzi o moje odzewy na forum ze nie przyjade to pisze po to aby pokazac moje zainteresowanie , ze chce lecz nie moge i na to nic nie poradze(nawet przyznaje sie ze mrozne wieczory tez zniechecaly aby ruszyc swoja du...) i fakt czesto ostatnio sa sssy za co mozna chyba smialo podziekowac pewnym osoba ale nie robmy tu walki pod wzgledem ukazania kto ile robi dla regionu bo to do niczego nie prowadzi kazdy wie co z czym sie je dorosli jestesmy wiec wiadomo
trzeba pomyslec pozytywnie bo juz ciepelko sie zrobi wiosna tuz tuz ;) wiec mysle ze sporo osob powinno sie zmobilizowac i beda udane sssy jak i spoty
Forumowicz

Od: 28 maja 2009, 09:42
Auto: MX3 K8 '91 black

Postprzez waldii » 28 lut 2012, 21:31

tekkenfan napisał(a):
waldii napisał(a):za moich czasow tak nie bylo

Ty Prezes nie fisiuj bo za Twoich czasów były ze 2 mazdy i jak jedna już przyjechała to miałeś 50% frekwencji :P , a na słowo Mazda ludzi ogarniała konsternacja i padały pytania "ale gdzie to można naprawić" i "czy muszę sprzedać dom żeby kupić części zamienne? <lol>

To kiedy robimy kulig <lol>

taaaa a Ty na mazde mowiles bepp <lol> hahaha i nie wiedziales co to jest interkóler <lol> <rotfl>
waldii

Postprzez Adri@n » 28 lut 2012, 21:39

7 lat w klubie to napewno macie co wspominac :) a Ty waldii to dzis przekroczyles 6000 postow widac kto czesto bywa na forum albo kto lubi duzo pisac lub doradzac innym ;)
Forumowicz

Od: 28 maja 2009, 09:42
Auto: MX3 K8 '91 black

Postprzez waldii » 28 lut 2012, 21:44

7 lat temu to nawet aut nie mielismy i skmką na spoty przyjezdzalismy.Inaczej z tekkefanem.On jezdzil na stopa,bo on lubi ryzyko <lol>
waldii

Postprzez tekkenfan » 28 lut 2012, 21:56

waldii napisał(a):skmką na spoty przyjezdzalismy

to skma jeździła do flauty???? <lol>
Obrazek
Forumowicz

Insane Y60

Postprzez Wicher » 28 lut 2012, 22:22

O, flejm. A co tam, dorzucę węgla.

D4NI3L napisał(a):Ciekawe ile osób będzie chętnych na mega zlot wiosenny Mazdaspeed Czaplinek-Broczyno 14-15 kwietnia
już widze te tłumy...

Nie każdy ma czas/możliwość/kasę, żeby pojechać na zlot... owszem, wiadomo, zloty są fajne, jednak ponad 200km w jedną stronę to dla niektórych bolesny wydatek. A to nie jest jedyny koszt zlotu...

D4NI3L napisał(a):Była robiona 2-3 razy lista na kulig czy gokarty to czemu nie było chętnych aby się do niej wpisać? (nie dotyczy mscorp)

Jakoś byłem na gokartach, jak były ostatnio. Fajnie było, warto było wydać troszkę kaski, akurat miałem jakieś zaskórniaki i było z czego wyskrobać. :–) Kulig... nie lubię śniegu, nie cierpię zimy, to się po prostu nie zapisywałem. Milczenie nie oznacza braku zainteresowania tym, co się dzieje w naszym regionie. Zauważ też, że kuligi/gokarty/whatever kosztują, kopanie w opony + kupa śmiechu + parę fotek to zestaw w cenie tych paru litrów paliwa na dojazd i kilku spalonych fajek (wersja dla niepalących jest tańsza).

D4NI3L napisał(a):Proszę teraz nagle wszystkim się zachciało spota :| obudzili się ze snu zimowego <lol>

Daniel, ale są przecież SSSy, gdyby się ludkom spota nie chciało, to na SSS też by nie jeździli, a jakoś jeżdżą. Zazwyczaj stała ekipa, nawet mscorp przyjeżdża z GA. :–) Nie na wszystkich SSSach jestem, oczywiście. Dzisiaj np. padam na mordę po ciężkim dniu i nie mam ochoty wsiadać za kółko. Innym razem po prostu nie mam kasy na benzynę. Taki lajf. Sorki panowie za nieobecności. Jednak SSSy są minimum raz w tygodniu, a czasem i 3x się trafią, więc dla każdego się znajdzie jakiś termin. :–)

Oficjalnych spotów ostatnio niestety nie ma, co nie przeszkadza w organizowaniu SSSów, co imho jest świetnym pomysłem, bez tego zimową porą spotów by nie było wcale. Co z tego, że zimno jak cholera, skoro zawsze znajdzie się jakiś parking podziemny, na którym nie urywa łba? :–)

Czekam na oficjalnego spota, chętnie bym odebrał klubowe naklejki...
Forumowicz

Od: 10 cze 2011, 18:32
Auto: Megane RS 273 '16

Postprzez waldii » 28 lut 2012, 22:32

tekkenfan napisał(a):
waldii napisał(a):skmką na spoty przyjezdzalismy

to skma jeździła do flauty???? <lol>

no baaa,tam zawracala
waldii

Postprzez mckoper » 28 lut 2012, 23:18

Miejmy nadzieję, że Daniel miał dzisiaj gorszy dzień i nie jest świadomy tego co napisał ;) hehe

Oficjalnych spotów przez ostatni czas nie było. Można to wytłumaczyć na wiele sposobów.... jedno, że ostatnie tygodnie srogo przymroziło... drugie, że moja aktywność w regionie znacznie spadła na rzecz całego Klubu i budowy samochodu.
Nie mniej jednak w najbliższym czasie chciałbym na nowo aktywować co dwutygodniowe spoty.
Robi się coraz cieplej więc na pewno większa ilość mazdowiczów zawita na spotach :)

Wicher napisał(a):Czekam na oficjalnego spota, chętnie bym odebrał klubowe naklejki...

Naklejki są i czekają na Ciebie :) To może w piątek robimy oficjalnego spota? Gdańsk? :)
Forumowicz

Od: 26 lut 2007, 23:22
Auto: CERVELO R5 Red eTape AXS

Postprzez tekkenfan » 28 lut 2012, 23:37

mckoper napisał(a): To może w piątek robimy oficjalnego spota?

a przyjedziesz Reksiem? :D
Obrazek
Forumowicz

Insane Y60

Postprzez mckoper » 28 lut 2012, 23:49

tekkenfan napisał(a):
mckoper napisał(a): To może w piątek robimy oficjalnego spota?

a przyjedziesz Reksiem? :D

hehh mogę podjechać, ale w wersji wolnossaka :P choć do piątku to pewnie i silnika nie będzie bo idzie do lakiernika ;)
Forumowicz

Postprzez tekkenfan » 29 lut 2012, 00:04

mckoper napisał(a):choć do piątku to pewnie i silnika nie będzie

Dorota Cie zostawiła że będziesz wolnym ssakiem? <lol>
Obrazek
Forumowicz

Insane Y60

Postprzez mckoper » 29 lut 2012, 00:09

tekkenfan napisał(a):
mckoper napisał(a):choć do piątku to pewnie i silnika nie będzie

Dorota Cie zostawiła że będziesz wolnym ssakiem? <lol>

Na szczęście nie <czarodziej> Mogę podjechać millenią z kompresorem jak musi być to auto doładowane :P
Forumowicz

Postprzez max_gd » 29 lut 2012, 00:12

spot... przepraszam SSS był udany, spora frekwencja (6 pojazdów przednionapędowych), oczywiście zdjęcia i sporo radochy. Mam nadzieję, że spot w piątek wypali. :D

PS. Na Fryzjera jedyny sposób, aby był na spocie o 21 to telefon o 9 rano :P
日本の国内市場
Forumowicz

Od: 27 maja 2011, 01:25
Auto: MX3 1.6 SOHC viewtopic.php?f=312&t=122756