O, flejm. A co tam, dorzucę węgla.
D4NI3L napisał(a):Ciekawe ile osób będzie chętnych na mega zlot wiosenny Mazdaspeed Czaplinek-Broczyno 14-15 kwietnia
już widze te tłumy...
Nie każdy ma czas/możliwość/kasę, żeby pojechać na zlot... owszem, wiadomo, zloty są fajne, jednak ponad 200km w jedną stronę to dla niektórych bolesny wydatek. A to nie jest jedyny koszt zlotu...
D4NI3L napisał(a):Była robiona 2-3 razy lista na kulig czy gokarty to czemu nie było chętnych aby się do niej wpisać? (nie dotyczy mscorp)
Jakoś byłem na gokartach, jak były ostatnio. Fajnie było, warto było wydać troszkę kaski, akurat miałem jakieś zaskórniaki i było z czego wyskrobać. :–) Kulig... nie lubię śniegu, nie cierpię zimy, to się po prostu nie zapisywałem. Milczenie nie oznacza braku zainteresowania tym, co się dzieje w naszym regionie. Zauważ też, że kuligi/gokarty/whatever kosztują, kopanie w opony + kupa śmiechu + parę fotek to zestaw w cenie tych paru litrów paliwa na dojazd i kilku spalonych fajek (wersja dla niepalących jest tańsza).
D4NI3L napisał(a):Proszę teraz nagle wszystkim się zachciało spota

obudzili się ze snu zimowego
witki opadają jak coś takiego czytam
Daniel, ale są przecież SSSy, gdyby się ludkom spota nie chciało, to na SSS też by nie jeździli, a jakoś jeżdżą. Zazwyczaj stała ekipa, nawet mscorp przyjeżdża z GA. :–) Nie na wszystkich SSSach jestem, oczywiście. Dzisiaj np. padam na mordę po ciężkim dniu i nie mam ochoty wsiadać za kółko. Innym razem po prostu nie mam kasy na benzynę. Taki lajf. Sorki panowie za nieobecności. Jednak SSSy są minimum raz w tygodniu, a czasem i 3x się trafią, więc dla każdego się znajdzie jakiś termin. :–)
Oficjalnych spotów ostatnio niestety nie ma, co nie przeszkadza w organizowaniu SSSów, co imho jest świetnym pomysłem, bez tego zimową porą spotów by nie było wcale. Co z tego, że zimno jak cholera, skoro zawsze znajdzie się jakiś parking podziemny, na którym nie urywa łba? :–)
Czekam na oficjalnego spota, chętnie bym odebrał klubowe naklejki...