nemi napisał(a):pdrog napisał(a):jeśli koniecznie upierasz się na nowy to pewnie tak jest...
Tylko i wyłącznie o tym założeniu mówię. Ja też bym nie kupił nowej Skody ani Fiata i innych tego typu marek, bo wolałbym coś dużego używanego.
to źle Cię zrozumiałem...myślałem, że piszesz o sytuacji, w której mając 40kzł i chcąc kupić auto, jesteś skazany na fabię.
nemi napisał(a):Pokazuję, że miałem tylko pozytywne doświadczenia, chociaż jednym tchem potrafię wymienić wszystkie wady, które sprawiły, że się tego auta pozbyłem tak szybko, jak dałem radę.pdrog napisał(a):i pokazujesz jak bardzo nie potrafisz podejść z dystansem do skody
sorry nemi...ale w tym :
nemi napisał(a):Także tyrady jaka to Skoda jest zła i co za gamonie ją kupują mnie śmieszą, tym bardziej, jeśli pisze to osoba, która w życiu pewnie takiego auta nie posiadała i niczego nie może powiedzieć o tych autach z własnego doświadczenia.
jest mało dystansu...a sporo zaperzenia się
nemi napisał(a):pdrog napisał(a):EDIT: tak zupełnie poza wszystkim potrafię docenić skodę, w zeszłym roku poleciłem dwóm znajomym (szukającym nowego dużego auta, za rozsądne pieniądze, z silnikiem benzynowym, kombi i dodatkowo dobrze znoszącego lpg) zakup octavii 1.6 102KM z fabrycznym gazem...obaj baaaardzo zadowoleni
A jeszcze w tym wątku z obrzydzeniem pisałeś, że Skoda jest liderem sprzedaży. Czyżbyś tych znajomych tak nie lubił
?
nie pisałem z obrzydzeniem...to primo...skoda do mnie nie trafia...to drugie primo...nie trafiają do mnie generalnie auta popularne...to trzecie primo...ale jeśli ktoś pyta się mnie o radę co kupić (budżet max55kzł, duże kombi...znaczy duże dla nich, bo mają 170-175cm wzrostu