magicadm napisał(a):Prawego czy lewego? Bo to duuuża różnica ysz
To sa dwa? :O
www.mazdaspeed.pl
magicadm napisał(a):Prawego czy lewego? Bo to duuuża różnica ysz
marakus napisał(a):Zresztą kolega magicadm też się tradycyjnie dołączył, byle coś klepnąć
Lorento napisał(a):Ludzie opanujcie się i zacznijcie używać mózgów.
brii napisał(a):A poza tym nie można wklejać stron z instrukcji – wbrew prawom autorskim...
Globy napisał(a):PS. krzych, magicadm – do Was też się to tyczy. Nie życzę sobie już tutaj żadnych postów nie na temat, w innych wątkach również. Jutro rozdaję bany weekendowe za OT w sekcji Zoom-Zoom.
Globy napisał(a):Doprawdy nie popadajmy w paranoję
Globy napisał(a):Doprawdy nie popadajmy w paranoję, bo już niedługo to nawet książki nie będzie można przyjacielowi pożyczyć do czytania.
valar1 napisał(a):a przepraszam ze dorzuce tu swoje trzy grosze, ale nie chce tworzyc nowego tematu, skoro ten jest o pasach
(troszke sie boje zadac pytanie, bo pewnie sie okaze analfabetka samochodowa, he he, ale to w sumie racja)
na instrukcji wyraznie widac ze srodkowy pas jest prowadzony nad zaglowkiem pasazera z lewej strony (no patrzac na rysunek, to z prawej strony).
w naszej mazdzie ten pas wychodzi z tego samego miejsca co pas boczny (pewnie to normalne). problem tylko w tym, ze pas srodkowy idzie z PRZODU zaglowka bocznego, a nie za nim i jak jest zapiety (mamy fotelik dzieciecy na srodkowym miejscu) to nie moze nikt usiasc z boku, bo boczny pas moze uciac szyje.
probowalam przeprowadzic go za zaglowkiem, ale wtedy jest zly naciag, jesli tak to moge okreslic, w sensie ze to prowadzenie pasa jest wymuszone czyli niezgodne z zastosowaniem.
dlatego chcialabym sie zapytac czy w kazdej mazdzie tak jest, czy tylko w mojej?
jesli zbyt pokretnie opisalam, to wieczorem moge wkleic zdjecie jak to wyglada.
ale licze na to ze ktos zrozumie moj chaotyczny opis i doradzi mi co z tym zrobic, bo potrzebujemy wszystkicj miejsc z tylu.
pozdrawiam
Ravfal napisał(a):Chodzi mi o odpięcie pasa w miejscu oznaczonym na rysunku poniżej literką (B). Na wszystkich innych zatrzaskach jest przycisk, który wciskam i pas się odpina, natomiast na tym zatrzasku(B) nie ma przycisku.
jest taki mały przycisk, który należy wcisnąć monetą, drugim pasem lub czymś innym aby odblokować i wyjąć.
smile napisał(a):Właśnie sprawdzałem w instrukcji od mojej 323 BJ i pewnie u Ciebie jest podobnie, jest taki mały przycisk, który należy wcisnąć monetą, drugim pasem lub czymś innym aby odblokować i wyjąć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6