Druga stronę podobnie zacząłem robić, aż tu mi się wysypały z zacisku takie dziwne blaszki – idę zerknąć do tego zregenerowanego zacisku... pod autem też lezą dwie takie blaszki... hmmm

Coś takiego:

Może ktoś wie?
PS. Ja je pomalowałem na czarno
www.mazdaspeed.pl
don2x44 napisał(a):Posiadam BA BP bez ABS, jakiś czas temu robiłem remont zacisku przedniego + wymiana klocków. Wszystko zrobione.... zacisk zregenerowany, klocki założone, wszystko po składane do kupy, koło założone. Wszystko niby OK.
Druga stronę podobnie zacząłem robić, aż tu mi się wysypały z zacisku takie dziwne blaszki – idę zerknąć do tego zregenerowanego zacisku... pod autem też lezą dwie takie blaszki... hmmm![]()
![]()
Tak przeglądam zacisk, i jakoś nie mam pojęcia gdzie one powinny być....
Coś takiego:
Może ktoś wie?
don2x44 napisał(a):Posiadam BA BP bez ABS, jakiś czas temu robiłem remont zacisku przedniego + wymiana klocków. Wszystko zrobione.... zacisk zregenerowany, klocki założone, wszystko po składane do kupy, koło założone. Wszystko niby OK.
Druga stronę podobnie zacząłem robić, aż tu mi się wysypały z zacisku takie dziwne blaszki – idę zerknąć do tego zregenerowanego zacisku... pod autem też lezą dwie takie blaszki... hmmm![]()
![]()
Tak przeglądam zacisk, i jakoś nie mam pojęcia gdzie one powinny być....
Coś takiego:
Może ktoś wie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość