Tutaj się witamy
Witam wszystkich.Jestem nowym użytkownikiem forum.Niedawno nabyłem 323f ba 2,0 v6 i postanowiłem że się zaloguję 
-
czydwaczyef
Witam wszystkich. Mam 22 lata i studiuję w Lublinie motoryzację na UP. Od 1,5 roku jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 323BG(hatchback) z 1994 roku. Chętnie podzielę się doświadczeniami na temat użytkowania tego modelu Maździoszki 

-
Benzin im Blut
- Od: 20 sty 2011, 00:16
- Auto: Mazda 323BG PN '94
Toyota Avensis T27 D4D '11- już wspomnienie
Mazda 626KL-ZE –> ;)
Mazda Xedos 6 KL-DE '99
Witam Wszystkich
Podsiadam Madzie 323f bg 1.6 . Obserwuje forum już od dłuższego czasu, dzięki waszym doświadczeniom poszerzyłem wiedzę na temat motoryzacji, ponieważ kształcę sie w innym kierunku, lecz mazda stała sie moim Hobby
więc postanowiłem sie zarejestrować.
Pozdrawiam

Pozdrawiam
No Pain No Gain,
The weak will fall the strong remain.
The weak will fall the strong remain.
- Od: 17 sty 2012, 15:21
- Auto: Mazda 323f(BG) 1.6 1991
Witam Wszystkich forumowiczów
Posiadam Mazde Xedos 6 1995r. Mam ja od soboty wiec poznaje ją dopiero bardziej.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
GwiazdorOne
Czesc wszystkim!
Od tygodnia jestem posiadaczem (mam nadzieje ze szczesliwym) Mazdy Premacy, 2002 rok
Jest to moja pierwsza przygoda z Mazda lecz druga z japoncem
Pozdrowienia dla wszystkich ze slaska 
Od tygodnia jestem posiadaczem (mam nadzieje ze szczesliwym) Mazdy Premacy, 2002 rok
- Od: 24 lis 2011, 18:26
- Auto: Mazda Premacy 2.0 DiTD rok prod. 2002
Witam wszystkich forumowiczów. Zostałem własnie szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6 Kombi Comfort 2.0 benz. rok 2005. Świetny samochód.
Wcześniej jezdziłem maluchem, renaultem 19, fordem mondeo II.
No a teraz przyszedł czas na Mazdeczkę
. Mam trochę robotek konserwacyjnych. Po wszystkim porobię zdjęcia i się pochwalę
Pozdrawiam wszystkich. Mazda górą!!! 

- Od: 23 gru 2011, 20:16
- Auto: Mazda 6 Sport Kombi 2.0
Witam wszystkich "Mazdowiczow".
Jestem tu nowy (choc szukałem tu nieraz pomocy).
Od tygodnia jestem posiadaczem Xedosa KF, rocznik '94 który potrzebuje doinwestowania i licze na Wasza pomoc.
Pozdrawiam,
Jestem tu nowy (choc szukałem tu nieraz pomocy).
Od tygodnia jestem posiadaczem Xedosa KF, rocznik '94 który potrzebuje doinwestowania i licze na Wasza pomoc.
Pozdrawiam,
-
SlyPlayer
Witam wszystkich posiadaczy Mazdy
Od dzisiaj jestem posiadaczem pięknej Mazdy 3 w sedanie z 2004 roku
Juuuuhhhuu 
Od dzisiaj jestem posiadaczem pięknej Mazdy 3 w sedanie z 2004 roku
- Od: 19 sty 2012, 22:33
- Auto: Mazda 3 sedan
1.6 MZ-CD
Witam serdecznie wszystkich użytkowników tego forum
Jestem wraz z Żona nowym użytkownikiem i posiadaczem pieknej srebrnej Mazdy 6 2.0 TS2 2006
. Dlatego tez postanowilismy sie tu pojawic i przywitac sie. Moja sliczna mazde polecił, znalazł, obejrzał i doradził zakup jeden z użytkowników tego forum Piotr (Mazda 3) za co bardzo Mu dziękujemy. Dzis miałem przyjemność poznać osobiście Bartka (Mazda 6), dzieki za cenne rady. Zapewne jeszcze nie raz poprosze o wasze rady i podpowiedzi mam tez nadzieje za i ja bede mógł wam w czym pomóc. Zdjecia naszej Mazdeczki dodam już niebawem
. Na dziś to chyba na tyle raz jeszcze pozdrawiam wszystkich gorąco, do zobaczenia na zlotach i usłyszenia na forum
Leszek

Jestem wraz z Żona nowym użytkownikiem i posiadaczem pieknej srebrnej Mazdy 6 2.0 TS2 2006

- Od: 16 sty 2012, 20:35
- Auto: Mazda 6 2.0 TS2 2006
Mazda 6 2.0 TS2 Estate 2008
Witam wszystkich:D Jestem tu nowy i nie wiem jeszcze gdzie co i jak:( co złego to nie ja:P pozdrawiam
-
rysioslaw
Witam wszystkich!
Dwie godziny temu stałem się( mam nadzieję) szczęśliwym nabywcą pięknej 6-tki 2,0 benzyna 2002r.
Pozdrowienia dla wszystkich użytkowników Forum Mazda Speed z ośnieżonych Karkonoszy!
Dwie godziny temu stałem się( mam nadzieję) szczęśliwym nabywcą pięknej 6-tki 2,0 benzyna 2002r.
Pozdrowienia dla wszystkich użytkowników Forum Mazda Speed z ośnieżonych Karkonoszy!
- Od: 13 cze 2011, 08:36
- Auto: Mazda6 2,0 GG była,
jest Mazda 3 MPS BL '10
Siemanko, jestem Kuba, lada moment będzię prawko i chciałbym się dowiedzieć trochę o prawdopodobnie kolejnej maździe w domu! Pozdrawiam:)
-
klikszen
Witam wszystkich użytkowników tego forum.Stałem się właśnie posiadaczem pięknej M6 i postanowiłem się zapisać na to forum.Mam nadzieje że się jeszcze sporo o niej dowiem dzięki innym bardziej doświadczonym użytkowników.Pozdrawiam 
- Od: 11 sty 2012, 17:22
- Auto: mazda 6 2,0l Sport Kombi Exclusive 05'