Tutaj się witamy
Witam wszystkich.Jestem nowym użytkownikiem forum.Niedawno nabyłem 323f ba 2,0 v6 i postanowiłem że się zaloguję 
-
czydwaczyef
Witam wszystkich. Mam 22 lata i studiuję w Lublinie motoryzację na UP. Od 1,5 roku jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 323BG(hatchback) z 1994 roku. Chętnie podzielę się doświadczeniami na temat użytkowania tego modelu Maździoszki 

-
Benzin im Blut

- Od: 20 sty 2011, 00:16
- Auto: Mazda 323BG PN '94
Toyota Avensis T27 D4D '11- już wspomnienie
Mazda 626KL-ZE –> ;)
Mazda Xedos 6 KL-DE '99
Witam Wszystkich
Podsiadam Madzie 323f bg 1.6 . Obserwuje forum już od dłuższego czasu, dzięki waszym doświadczeniom poszerzyłem wiedzę na temat motoryzacji, ponieważ kształcę sie w innym kierunku, lecz mazda stała sie moim Hobby
więc postanowiłem sie zarejestrować.
Pozdrawiam
Podsiadam Madzie 323f bg 1.6 . Obserwuje forum już od dłuższego czasu, dzięki waszym doświadczeniom poszerzyłem wiedzę na temat motoryzacji, ponieważ kształcę sie w innym kierunku, lecz mazda stała sie moim Hobby Pozdrawiam
No Pain No Gain,
The weak will fall the strong remain.
The weak will fall the strong remain.

- Od: 17 sty 2012, 15:21
- Auto: Mazda 323f(BG) 1.6 1991
Witam Wszystkich forumowiczów
Posiadam Mazde Xedos 6 1995r. Mam ja od soboty wiec poznaje ją dopiero bardziej.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
GwiazdorOne
Czesc wszystkim!
Od tygodnia jestem posiadaczem (mam nadzieje ze szczesliwym) Mazdy Premacy, 2002 rok
Jest to moja pierwsza przygoda z Mazda lecz druga z japoncem
Pozdrowienia dla wszystkich ze slaska 
Od tygodnia jestem posiadaczem (mam nadzieje ze szczesliwym) Mazdy Premacy, 2002 rok

- Od: 24 lis 2011, 18:26
- Auto: Mazda Premacy 2.0 DiTD rok prod. 2002
Witam wszystkich forumowiczów. Zostałem własnie szczęśliwym posiadaczem Mazdy 6 Kombi Comfort 2.0 benz. rok 2005. Świetny samochód.
Wcześniej jezdziłem maluchem, renaultem 19, fordem mondeo II.
No a teraz przyszedł czas na Mazdeczkę
. Mam trochę robotek konserwacyjnych. Po wszystkim porobię zdjęcia i się pochwalę
Pozdrawiam wszystkich. Mazda górą!!! 

- Od: 23 gru 2011, 20:16
- Auto: Mazda 6 Sport Kombi 2.0
Witam wszystkich "Mazdowiczow".
Jestem tu nowy (choc szukałem tu nieraz pomocy).
Od tygodnia jestem posiadaczem Xedosa KF, rocznik '94 który potrzebuje doinwestowania i licze na Wasza pomoc.
Pozdrawiam,
Jestem tu nowy (choc szukałem tu nieraz pomocy).
Od tygodnia jestem posiadaczem Xedosa KF, rocznik '94 który potrzebuje doinwestowania i licze na Wasza pomoc.
Pozdrawiam,
-
SlyPlayer
Witam wszystkich posiadaczy Mazdy
Od dzisiaj jestem posiadaczem pięknej Mazdy 3 w sedanie z 2004 roku
Juuuuhhhuu 
Od dzisiaj jestem posiadaczem pięknej Mazdy 3 w sedanie z 2004 roku

- Od: 19 sty 2012, 22:33
- Auto: Mazda 3 sedan
1.6 MZ-CD
Witam serdecznie wszystkich użytkowników tego forum
Jestem wraz z Żona nowym użytkownikiem i posiadaczem pieknej srebrnej Mazdy 6 2.0 TS2 2006
. Dlatego tez postanowilismy sie tu pojawic i przywitac sie. Moja sliczna mazde polecił, znalazł, obejrzał i doradził zakup jeden z użytkowników tego forum Piotr (Mazda 3) za co bardzo Mu dziękujemy. Dzis miałem przyjemność poznać osobiście Bartka (Mazda 6), dzieki za cenne rady. Zapewne jeszcze nie raz poprosze o wasze rady i podpowiedzi mam tez nadzieje za i ja bede mógł wam w czym pomóc. Zdjecia naszej Mazdeczki dodam już niebawem
. Na dziś to chyba na tyle raz jeszcze pozdrawiam wszystkich gorąco, do zobaczenia na zlotach i usłyszenia na forum
Leszek
Jestem wraz z Żona nowym użytkownikiem i posiadaczem pieknej srebrnej Mazdy 6 2.0 TS2 2006
. Dlatego tez postanowilismy sie tu pojawic i przywitac sie. Moja sliczna mazde polecił, znalazł, obejrzał i doradził zakup jeden z użytkowników tego forum Piotr (Mazda 3) za co bardzo Mu dziękujemy. Dzis miałem przyjemność poznać osobiście Bartka (Mazda 6), dzieki za cenne rady. Zapewne jeszcze nie raz poprosze o wasze rady i podpowiedzi mam tez nadzieje za i ja bede mógł wam w czym pomóc. Zdjecia naszej Mazdeczki dodam już niebawem 
- Od: 16 sty 2012, 20:35
- Auto: Mazda 6 2.0 TS2 2006
Mazda 6 2.0 TS2 Estate 2008
Witam wszystkich:D Jestem tu nowy i nie wiem jeszcze gdzie co i jak:( co złego to nie ja:P pozdrawiam
-
rysioslaw
Witam wszystkich!
Dwie godziny temu stałem się( mam nadzieję) szczęśliwym nabywcą pięknej 6-tki 2,0 benzyna 2002r.
Pozdrowienia dla wszystkich użytkowników Forum Mazda Speed z ośnieżonych Karkonoszy!
Dwie godziny temu stałem się( mam nadzieję) szczęśliwym nabywcą pięknej 6-tki 2,0 benzyna 2002r.
Pozdrowienia dla wszystkich użytkowników Forum Mazda Speed z ośnieżonych Karkonoszy!

- Od: 13 cze 2011, 08:36
- Auto: Mazda6 2,0 GG była,
jest Mazda 3 MPS BL '10
Siemanko, jestem Kuba, lada moment będzię prawko i chciałbym się dowiedzieć trochę o prawdopodobnie kolejnej maździe w domu! Pozdrawiam:)
-
klikszen
Witam wszystkich użytkowników tego forum.Stałem się właśnie posiadaczem pięknej M6 i postanowiłem się zapisać na to forum.Mam nadzieje że się jeszcze sporo o niej dowiem dzięki innym bardziej doświadczonym użytkowników.Pozdrawiam 

- Od: 11 sty 2012, 17:22
- Auto: mazda 6 2,0l Sport Kombi Exclusive 05'