np za wymiane amorków 4 szt wymieniałem jakos w pażdzierniku 2011r skasował mnie 100zł czyli wychodzi 25zł za szt.oczywiscie po uprzednim poproszenu go zeby uwzglednił promocje karte stałego klienta rabat promocje i obniżkę

www.mazdaspeed.pl
lesiux napisał(a):mnie skasował mechanik 150 za wymianę przedniego łożyska
cwany napisał(a):ja wymieniłem sobie sam łożysko na warsztacie, u mnie silnik 1.5 to kupiłem OYODO a w środku KOYO, oczywiście wiedziałem ze tak będzie bo pytałem sprzedawce wczesniej.
co do ceny za wymiane to 80-100zł to norma, podobne kwoty bierze się za wymiane przegubu bo to podobna robota, choć przy łożysku troche wiecej
a cena 100zł za wymiane 4 amorów to jest jakiś żart moim zdaniem i trzeba być desperatem zeby robic za taką kase
lukasssss1 napisał(a):do Z5 BP i Vki idą takie same łożyska, więc tanio kupiłeś
Dzięki tak właśnie myślałem,że tak to się robi ale wolałem się upewnićA przegub zostaje na półosi czy on wychodzi razem ze zwrotnicą ?
lukasssss1 napisał(a):ok, na pewno zdam relacje.
Właśnie wróciłem z zakupionym łożyskiem Kanaco właściwie pudełkiem bo w środku jest łożysko MBS, ale też pisze że Made in Japan, co o tym sądzicie ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości