Masz racje... znowu
Htc sensation raczje poza zasiegiem ale kto wie... czasem cos sie wyrwie. Szukam zatem dalej
www.mazdaspeed.pl
loockas napisał(a):Htc sensation raczje poza zasiegiem ale kto wie...
cbrPL napisał(a):JohnnyB napisał(a):mój HTC Desire Z jest w stanie pracować na baterii do odłączenia do wyłączenia przez 5 dni
Jak ty to zrobiłeś? Mój Desire Z, najwięcej wytrzymał 2,5 dnia, ale z tego 24h byłem w pracy i leżał sobie w samochodzie, a tak to praktycznie codziennie go ładuje
nemi napisał(a):A masz tam chociaż Skype, aplikację Motostat,
nemi napisał(a):gitarę
nemi napisał(a):poziomicę
nemi napisał(a):nawigację
nemi napisał(a):czytniki książek?
Siw-y napisał(a):Ładny![]()
Barthez napisał(a):od 7 roku życia czytam samodzielnie
Barthez napisał(a):idąc Twoim tropem rozumiem że pozbyłeś się kompa, telewizora i sprzętu hifi, a mondeo zamieniasz na transformersa aby mieć all in one
Barthez napisał(a):postawię Ci piwo jak na żywo zagrasz mi jakąś solówkę metallici
Barthez napisał(a):to mam w asusie
Barthez napisał(a): a mondeo zamieniasz na transformersa aby mieć all in one
Barthez napisał(a):to ja współczujęmi w takich przypadkach internet nie jest potrzebny
nemi napisał(a):PS. A dni płodne jak sprawdzasz?
nemi napisał(a):Barthez napisał(a):przecież pisałem że żona ma smartfona, więc problemu nie ma
Ja ostatnio zainstalowałem odpowiednią aplikację u siebie. Przy planowaniu urlopu odpalam i... sami rozumiecie na co zwracam uwagę.
cbr napisał(a):JohnnyB napisał(a):mój HTC Desire Z jest w stanie pracować na baterii do odłączenia do wyłączenia przez 5 dni
Jak ty to zrobiłeś? Mój Desire Z, najwięcej wytrzymał 2,5 dnia, ale z tego 24h byłem w pracy i leżał sobie w samochodzie, a tak to praktycznie codziennie go ładuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości