Siw-y napisał(a):Tak teraz pomyślałem, że to jednak nie była pompa paliwa bo jakoś rurek żadnych nie było
Ale fakt kostka luźna była
powiem Wam, gnoje!, że szacun za pomysł
www.mazdaspeed.pl
Siw-y napisał(a):Tak teraz pomyślałem, że to jednak nie była pompa paliwa bo jakoś rurek żadnych nie było
Ale fakt kostka luźna była

malutka napisał(a):Hehehe my również dziękujemy za świetnie spędzony czas w miłej atmosferze. Mam nadzieję, że w przyszłym roku nic nie stanie na przeszkodzie dotrzymania Masłońskiej tradycji noworocznej
Loockas – już Ci mówiłam i powtórzę to oficjalnie – nie przejmuj się tak tym incydentem. Najważniejsze, że nikomu z nas nic się nie stało, mimo że było groźnie. Pan Mirek nie przestał nas kochaćMamy wszyscy nauczkę na przyszłość i ważne żeby po prostu wyciągnąć wnioski.
Dzięki wszystkim za wszystko
Ale fakt kostka luźna była![]()
Daj spokójSiw-y napisał(a): przepraszam za moje, delikatnie odbiegające od normy, chrapanie
Zyg napisał(a):powiem Wam, gnoje!, że szacun za pomysłDoceniam. Byłem wk...y tylko chwilę. Potem lałem całą drogę do domu czekając co mi odpadnie, albo kiedy zgaśnie
Ktoś uwiecznił ten odcinek programu usterka?

onyx napisał(a):Wiedz jedno, następnym razem Cię nie puścimy. Bardzo doceniam, że chciało Ci się przyjechać chociaż na chwilę
Zyg napisał(a):wybaczcie też, ze przeklinałem Was tam do trzeciego pokolenia wsteczAle mi się spieszyło!
Udało sie jednak wszystko
![]()
zwłaszcza jak sobie to przypominam 
Jakbyś kiedyś szukał roboty, to zawód już masz opanowany – salon manicure możesz otwieraćBimbak napisał(a):Za rok zabieram podręczny zestaw do lewatywy bo malowanie paznokci już trochę nudzi.

Zyg napisał(a):onyx napisał(a):Im bardziej przeklinałeś tym bardziej chciało nam się śmiać zwłaszcza jak sobie to przypominam
no prawdziwi przyjaciele k...a!!

loockas napisał(a): Niewątpliwe naszym atutem jest spora ilość osób co pozwala na zajęcie całego piętra. To jak widać przekłada się na nieoceniony komfort i swobodę.
Siw-y napisał(a):Hole In The Wall

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości