Siw-y napisał(a):Tak teraz pomyślałem, że to jednak nie była pompa paliwa bo jakoś rurek żadnych nie było
Ale fakt kostka luźna była
powiem Wam, gnoje!, że szacun za pomysł
www.mazdaspeed.pl
Siw-y napisał(a):Tak teraz pomyślałem, że to jednak nie była pompa paliwa bo jakoś rurek żadnych nie było
Ale fakt kostka luźna była
malutka napisał(a):Hehehe my również dziękujemy za świetnie spędzony czas w miłej atmosferze. Mam nadzieję, że w przyszłym roku nic nie stanie na przeszkodzie dotrzymania Masłońskiej tradycji noworocznej
Loockas – już Ci mówiłam i powtórzę to oficjalnie – nie przejmuj się tak tym incydentem. Najważniejsze, że nikomu z nas nic się nie stało, mimo że było groźnie. Pan Mirek nie przestał nas kochaćMamy wszyscy nauczkę na przyszłość i ważne żeby po prostu wyciągnąć wnioski.
Dzięki wszystkim za wszystko
Ale fakt kostka luźna była![]()
Daj spokójSiw-y napisał(a): przepraszam za moje, delikatnie odbiegające od normy, chrapanie
Zyg napisał(a):powiem Wam, gnoje!, że szacun za pomysłDoceniam. Byłem wk...y tylko chwilę. Potem lałem całą drogę do domu czekając co mi odpadnie, albo kiedy zgaśnie
onyx napisał(a):Wiedz jedno, następnym razem Cię nie puścimy. Bardzo doceniam, że chciało Ci się przyjechać chociaż na chwilę
Zyg napisał(a):wybaczcie też, ze przeklinałem Was tam do trzeciego pokolenia wsteczAle mi się spieszyło!
Udało sie jednak wszystko
![]()
Jakbyś kiedyś szukał roboty, to zawód już masz opanowany – salon manicure możesz otwieraćBimbak napisał(a):Za rok zabieram podręczny zestaw do lewatywy bo malowanie paznokci już trochę nudzi.
Zyg napisał(a):onyx napisał(a):Im bardziej przeklinałeś tym bardziej chciało nam się śmiać zwłaszcza jak sobie to przypominam
no prawdziwi przyjaciele k...a!!
loockas napisał(a): Niewątpliwe naszym atutem jest spora ilość osób co pozwala na zajęcie całego piętra. To jak widać przekłada się na nieoceniony komfort i swobodę.
Siw-y napisał(a):Hole In The Wall
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości