Uwagi do funkcjonowania forum
Nie da się dopisać na dole pod tematem paska takiego samego jak jest u góry jak się wchodzi na jakiś temat
Home / Forum / Inne / Uwagi na temat forum i strony / Uwagi do funkcjonowania
Tak aby nie trzeba było przewijać strony do góry żeby się cofnąć do interesującego nas działu, jest to może pierdoła ale strasznie ułatwia poruszanie się w tematach .... zastanówcie się proszę ...
Tak aby nie trzeba było przewijać strony do góry żeby się cofnąć do interesującego nas działu, jest to może pierdoła ale strasznie ułatwia poruszanie się w tematach .... zastanówcie się proszę ...
- Od: 30 kwi 2008, 13:28
- Auto: Mazda Xedos 6 2.0 92'
AmRoZ napisał(a):Nie da się dopisać na dole pod tematem paska takiego samego jak jest u góry jak się wchodzi na jakiś temat
ja to wbijam do dzialu i otwieram wszystkie interesujące mnie tematy w nowych kartach środkowym pstrykaczem myszki.
a potem sukcesywnie zamykam skrótem CTRL+W jak przeczytam lub napisze posta.
moze taka taktyka kogoś zainteresuje
AmRoZ napisał(a):Nie da się dopisać na dole pod tematem paska takiego samego jak jest u góry jak się wchodzi na jakiś temat
tak tak
Jedyne czego mi brakuje na forum to okno logowania do poczty
Gdy ci smutno, gdy ci źle, odpal Vałke przejedź się
Best ET 16,654 – Konin 11' 16,291 – Ryki 11' w deszczu
15,95 – Kąkolewo 14'
Best ET 16,654 – Konin 11' 16,291 – Ryki 11' w deszczu
15,95 – Kąkolewo 14'
-
Cierpliwy
- Od: 25 kwi 2008, 18:29
- Auto: silniki rzędowe są nudne
Mazda 323F BA KL 94'
Tylko ja tak mam czy wszystkim forum strasznie wolno chodzi ?
Solenizantów na str. głównej zostawicie w takiej "poniewierce"
, przedtem to jakoś schludniej wyglądało 
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!

Pozdrawiam.

Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...

Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!
Guinness napisał(a):Kolego Magician zapodaj proszę jak tego dokonałeś , bo u mnie ni w ząb i zaczynam się pomału w tym gubić a było tak pięknie . Co do prędkości to nie widzę różnicy .
Z lewej strony na górze jest taki czarny cienki napis "posty" ze strzałeczką w dół. Klikasz na to i rozwijasz komendy i tam jest to czego szukasz i czego ja szukałem
Czy można coś zrobić z mailingiem z forum, mam na myśli powiadomienia o obserwowanych tematach.
Temat w obecnej formie jest bardzo długi i najistotniejszej rzeczy nie widać na małych ekranach, choćby w urządzeniach mobilnych. Trzeba wchodzić w każdego maila żeby dowiedzieć się czego dana odpowiedź dotyczy, co przy dużej ilości powiadomień robi się irytujące

Może po prostu jako temat coś w stylu "Odpowiedź: --tutaj tytuł wątku--- ? i przypisać do adresu forum@mazdaspeed.pl nazwę np. "Forum Mazdaspeed" może wszystko będzie wtedy bardziej czytelne, co o tym myślicie?
Temat w obecnej formie jest bardzo długi i najistotniejszej rzeczy nie widać na małych ekranach, choćby w urządzeniach mobilnych. Trzeba wchodzić w każdego maila żeby dowiedzieć się czego dana odpowiedź dotyczy, co przy dużej ilości powiadomień robi się irytujące

Może po prostu jako temat coś w stylu "Odpowiedź: --tutaj tytuł wątku--- ? i przypisać do adresu forum@mazdaspeed.pl nazwę np. "Forum Mazdaspeed" może wszystko będzie wtedy bardziej czytelne, co o tym myślicie?
Mirek napisał(a):co o tym myślicie?
Myślicie, że zgłaszaliście to już jakieś PÓŁTORA ROKU TEMU wstecz –> viewtopic.php?p=1748073#p1748073 i reakcja standardowa pt. olać pacjenta ciepłym moczem. Kolejna zmiana, która wymaga poświęcenia dwóch minut łącznie z rozeznaniem tematu. Ja się czasem zastanawiam po kiego, ch... długiego i krętego, jest ten wątek...
Pozdor Myjk
Wątek jest po to, zeby forumowicze przelali swoja zlosc na wirtualny papier.. Przez co wkurzamy sie jeszcze bardziej. Co do obsługi forum na telefonach i nie wiem czy na wszystkich tak jest, ale wkurza mnie to ze, zeby zobaczyc choćby nowe posty to musze klikać na zakładke czy jak to zwał "posty" i dopiero wtedy moge wybrac to co mnie interesuje. Wymaga to dłuższego czasu i konieczności załadowywania kolejny raz tej samej strony. To troche irytuje.
Już kiedyś o to pytałem ale czy jest szansa że znów pojawi się na górze przeszukaj dział/temat ? Oraz czy na dole strony może się pojawić powrót do działu/forum ? Nie jest wygodne przewijanie strony do góry za każdym razem