pdrog napisał(a):a is ma świeższy wygląd przecież to ta sama epoka
No to ja mam chyba inne poczucie estetyki...

VS

No chyba, że mowa o tym galancie?

www.mazdaspeed.pl
pdrog napisał(a):a is ma świeższy wygląd przecież to ta sama epoka
loockas napisał(a): Ale wg mnie i tak świeżej wygląda IS, szczególnie wewnątrz. No i teraz cena Gala i cena IS'a... Chyba jest różnica prawda?
loockas napisał(a):pdrog napisał(a):a is ma świeższy wygląd przecież to ta sama epoka
No to ja mam chyba inne poczucie estetyki...
VS
loockas napisał(a):No dobra... galanta celowo znalazłem brzydszegoOwszem Gal jest śliczny... Ale wg mnie i tak świeżej wygląda IS, szczególnie wewnątrz. No i teraz cena Gala i cena IS'a... Chyba jest różnica prawda?
loockas napisał(a):No chyba, że mowa o tym galancie?
loockas napisał(a):Nie gadaj... jak oglądałem auta do 25kzł to nie miałem najmniejszego problemu z wyborem marki. Nie mowie już o konkretnym modelu, bo to zawsze jest loteria. Za 15kzł nie wiedziałem nawet jaką markę kupic.
pdrog napisał(a):w perfidny sposób zastosowałeś zabieg socjotechniczny zwany manipulacją
i poszukałeś ładne zdjęcie is-a oraz paskudne galanta
pdrog napisał(a):ten to jest dopiero pokraka
nemi napisał(a):Taaaa...
loockas napisał(a): Psychologiczna bariera roku 2000 strasznie działa na człowieka
Barthez napisał(a):nemi napisał(a):Zawsze tak jest, że jak patrzysz na auta spoza swojego budżetu, to coś fajnego niby jest. Ale jak masz ten budżet, to okazuje się, że tak naprawdę ciężko coś wybrać.
Amen
loockas napisał(a):
loockas napisał(a):pdrog napisał(a):w perfidny sposób zastosowałeś zabieg socjotechniczny zwany manipulacją
i poszukałeś ładne zdjęcie is-a oraz paskudne galanta
Oj tam, oj tamOba auta są seryjne... Nawet galant ma fabryczną felgę
Mimo wszystko uważam, że to nie są auto do porównania. Jak można porównywać IS do Galanta czy Xedos 6? IS w stanie rozkładu zaczyna się od ceny gdzie kończy najdroższy egemplarz galanta czy X6... Nie ta klasa aut zupełnie. ISa wg mnie można porównać z E46 lub Imprezą GD.
O to mi chodziło
loockas napisał(a):pdrog napisał(a):ten to jest dopiero pokraka
Fakt. Podałem jako przykład bo może o ten CI chodziło jak ten świeży wygląd
Mieczyslaw napisał(a):Gneralnie chyba szukam teraz w kazdym aucie minusa zeby kupic isa![]()
Lukano napisał(a):Widzę Mieciu, że wyleczyłem Cię z 9-5![]()
![]()
Jak by co mam swojego do sprzedania, tylko mój raczej do AERO dalako, a najbardziej spalanie
Radex napisał(a):ja zawsze twierdze że gdyby nie GF to byłby IS![]()
Radex napisał(a):jesli chodzi o IS200 i xeda6 to zupelnie nietrafione porownanie jak dla mnie. 2 inne auta
[/quote]Radex napisał(a): trzeba odpowiedni egzemplarz kupic lub odpowiednio go przyozdobic i nadac mu troszke swiezosci tak jak GF![]()
Radex napisał(a):Loockas chodzi Ci po głowie IS ?
Radex napisał(a):co do lexa, wcale nie jest dziadkowy, tylko trzeba odpowiedni egzemplarz kupic lub odpowiednio go przyozdobic i nadac mu troszke swiezosci tak jak GF
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości