Wrażenia i opinie – Ryki 2011

29-31 lipca 2011 r.

Postprzez malutka » 1 sie 2011, 21:56

pęknięte plecy rządzom :P hahaha

a mi znowu zrobili zdjęcia jak spałam w aucie :P
Obrazek
good girls go to heaven bad girls go everywhere...
bad girl ;)
Forumowicz

Od: 6 maja 2006, 12:20
Auto: マツダ MX-6 2.0 FS '92

Postprzez GRU » 1 sie 2011, 21:58

:) :) :) :) NIe wiem czy ktos zauwazyl ale pierwszy raz od nie pamietnych zabieral glos we watkach tak od razu po zlocie <lol> <lol> <lol> <lol> <lol> <lol>
GRU

Postprzez aLechu » 1 sie 2011, 21:59

malutka napisał(a):a mi znowu zrobili zdjęcia jak spałam w aucie

e tam nie biduuuj hahaha

malutka napisał(a):pęknięte plecy rządzom
<dupa>
szofer fochowozu
Przedstawiciel Opolszczyzny

Od: 3 sie 2009, 12:39
Auto: Mazda Premacy
1,8 114KM 1999

Postprzez Fasola » 1 sie 2011, 22:09

Gru , fakt nie poznaję Cię..na czaterii u nas Cię nie ma tak często :|
Fasola

Postprzez GRU » 1 sie 2011, 22:12

Fasola napisał(a):Gru , fakt nie poznaję Cię..na czaterii u nas Cię nie ma tak często :|

to sie zmieni :D :D :D <lol> <lol> <lol>
GRU

Postprzez Fasola » 1 sie 2011, 22:18

GRU napisał(a):to sie zmieni :D :D :D <lol> <lol> <lol>

no Ja myślę.....manamanha............
Fasola

Postprzez GRU » 1 sie 2011, 22:19

indor <lol> <lol> <lol> <lol>
GRU

Postprzez onyx » 1 sie 2011, 23:56

aLechu napisał(a):Siwy nie zapominaj o pękniętych plecach hahaha hahaha hahaha

malutka napisał(a):pęknięte plecy rządzom

aLechu napisał(a): <dupa>

hahaha hahaha hahaha
Forumowicz

Od: 22 wrz 2010, 10:41
Auto: wesoły kapelusznik

Postprzez loockas » 2 sie 2011, 00:56

Bry ze słonecznego Kołobrzegu :D

Zlot zajefajny. Ravo tylko popsuł pogodę, bo nie kupił rodzinnego auta :P Ośrodek niezły. Chociaż projektanta łazienek w murowanych domkach powinno się zesłać na Syberię za karę :P Restauracja faktycznie nie domagała. Wydaje mi się, że chyba jeszcze nigdy nie mieli tylu gości w jednym czasie... Trudno, nikt z głodu nie umarł :)

Imprezy jak zwykle na odpowiednim poziomie. Tym razem pod znakiem alkoholi niebanalnych. W piątek delektowanie się krupnikiem i łącką śliwowicą, a w sobotę rakija i zielony absynt :D Zabawa w chemików chyba nam wyszła nieźle. Efekt również zadowalający... białe psy, niewidzialne żaby i poranny apacz... :P

Podziękowania dla Kopera i reszty zaangażowanych w zlot. Sam nie ruszyłem palcem przy tym zlocie dlatego nie mam czelności komukolwiek wytykać błędów.

Dzięki za wspólną zabawę WLKP, Bydgoszcz, Mazowsze, Opole... oj, chyba z całą Polską zabalowałem :) Grzyby dzięki za towarzystwo w nocy :D Skończ się śmiać z mojego alarmu... Shadow dzięki za chorwacki przysmak :D Pół butelki jeszcze zostało i leży u mnie w bagażniku... nie mam odwagi tego dotknąć :D Siwy, jesteś porąbany, ale i tak Cię kocham :D tco fajnie, że z nami posiedziałeś do końca. Wiemy już wszyscy co to kawitacja :) Tito znowu zadbał o odpowiednią ilość zdjęć z imprezy ;) No i Zyg... Dzięki za wszystko i szkoda, że Cię teraz tu nie ma z nami. Nicki, Boczki... Dzięki za dokarmienie :] Zawsze można na Was liczyć. Było jeszcze wielu innych, których pewnie nawet nie pamiętam a powinienem im podziękować – Dziękuję

Bandit, Julek... dzięki za towarzystwo, nocleg, opiekę i pomysł na kolejne dni urlopu. To będzie świetny tydzień :)
Andżeju, jak Ci na imię?
Forumowicz

Od: 6 maja 2007, 00:55
Auto: PaRHaTy
Ajonik
Kupra

Postprzez WysoL » 2 sie 2011, 07:30

Witam !!
Po dlugiej walce z netem wreszcie moge cos nabazgrac <diabełek>
Chce tylko powiedziec, ze zlot mimo zlej pogody byl wypasiony <diabełek> Milo bylo poznac wiele twarzy na zywo i posmiac sie z nimi z roznych tematow <rotfl> Moje zmoczone MICHALY stracily juz zmarszczki i nabraly dopiero wczoraj swoich normalnych ksztaltow hahaha. Jajecznice i parowki z knajpy przybranej psimi odchodami czuje do dzisiaj :| Roberto dzieki za piatkowa przjazdzke po lotnisku ale nie pij wiecej takich ilosci alko bo ludzie sie martwia <faja> Boczek Twoje poranne rozpalanie grilla i Twoje poczucie humoru rozbawilo mnie na maxa <spoko> Gru nie myslales nad otwarciem firmy kaskaderskiej zamiast ciuchow ?? Twoich salt moze pozazdroscic sam CHUCK NORRIS ;P Fari w urzedzie miasta bylem, ale niestety fuchy indora mi odmowili. Stwierdzili ze jestem zaglosny :|
Fasola Tobie moge naprawde podziekowac, ze nakreciles mnie w koncu na ten wyjazd i przygarnales do wscieklej no i za mega nocke w namiocie – spadajac z materaca zlamalem sobie wlos na MICHALE hahaha Lulu wyrwanie palki nas zabilo <diabełek> chcielismy przyniesc kawal belki z budowy bo tez tam takowe byly ale ze to jakis tatarak czy tam czcina cukrowa to z fasola nie wpadlismy. Brawo
Ogolnie to podziekowania naleza sie Wszystkim co tam byli bo bez Was ten zlot poprostu byl by kiepski i nudny<spoko>
Pozdro All
Gulgulgulgul !!
Forumowicz

Od: 6 mar 2011, 10:53

Postprzez GRU » 2 sie 2011, 08:23

gulululul jest nasz indor <lol> <lol>
GRU

Postprzez Ania_TM » 2 sie 2011, 10:08

jak się czyta komentarze, to się mordka śmieje :) :D
to co, czekamy na Wrocław? <jupi>
Ania_TM

Postprzez Fasola » 2 sie 2011, 10:12

Ba......
Fasola

Postprzez Mazd Max » 2 sie 2011, 12:02

Zgadzam się z przedmówczynią Widzewianką :D jak się czyta te wszystkie wrażenia i opinie to wracają wizje <czarodziej>
Apropos łazienki w domku murowanym – projektant chyba się napił wszystkiego po trochu i zagryzł lucynkami hahaha
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY

Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Forumowicz

Od: 10 sty 2008, 11:47
Auto: Biała Dama GH
wcześniej BJ, GY oraz GG

Postprzez Ania_TM » 2 sie 2011, 12:04

Mazd Max napisał(a):Zgadzam się z przedmówczynią Widzewianką :D jak się czyta te wszystkie wrażenia i opinie to wracają wizje <czarodziej>
Apropos łazienki w domku murowanym – projektant chyba się napił wszystkiego po trochu i zagryzł lucynkami hahaha

ja mam przed oczami gutka, który tańczył jak na speedzie :] <glupek2> i ciebie MazdMax- dałeś czadu z latarką :P <rotfl>
ogółem imprezowanie z ekipą z Wawy było superaśne, wielkie pozdro dla was <czarodziej>
kim jest kolega w czapce z logo mazdy? często na fotkach obok Cezara?

ps. Cezar to wariat <diabełek> <faja> :*
Ania_TM

Postprzez Szalotka » 2 sie 2011, 12:15

Widzewianka_TM napisał(a):ogółem imprezowanie z ekipą z Wawy było superaśne, wielkie pozdro dla was

I z ekipą z Łodzi też :D Wiec dla Was tez wielkie pozdro :)

Widzewianka_TM napisał(a):kim jest kolega w czapce z logo mazdy? często na fotkach obok Cezara?

Kolega Cezara jako osoba towarzysząca :)
Szalotka

Postprzez Ania_TM » 2 sie 2011, 12:18

Nikt od nas z klubu? :) bo jakoś wizualnie kojarzę :P

Ogółem kolega aliyo i jego ziom od Audi robili niezłe fotki <glupek2>

moje właśnie wpełzają na serwer- ok 700 zdjęć dostaniecie do obejrzenia <faja>

powiem tyle- Wawa potrafi się bawić <spoko>
Ania_TM

Postprzez Szalotka » 2 sie 2011, 12:21

Widzewianka_TM napisał(a):powiem tyle- Wawa potrafi się bawić <spoko>

Mając tak wspaniale towarzystwo z Łodzi to byłby grzech sie dobrze nie bawić :)
Szalotka

Postprzez Ania_TM » 2 sie 2011, 13:10

chciałam podziękować Speedowi za siniaka na głowie, nie wiedziałam,że u ciebie jest tak nisko w aucie i mam pamiątkę <zawstydzony> :P
Ania_TM

Postprzez mlody1983 » 2 sie 2011, 13:19

Ja rowniez dziekuje za mega fajny zlot mimo ze wszystko MOKRE. Zaluje ze dluzej nie moglismy zostac ale jest jeszcze Wrocek na ktorym na pewno tez bedziemy. Milo bylo zobaczyc tyle Mazd w jednym miejscu no i dwie RX8 :D . Szkoda tylko ze wlasciciel czarnej nie pokwapil sie nawet wyjsc i pogadac <dupa> :P
Forumowicz

Od: 21 lut 2010, 16:37
Auto: Mazda RX-8