Neonixos666 napisał(a):A ja chciałbym przeprosić Widzewianka_TM za nachodzenie z Boczkiem o bardzo wczesnej porze
nie ma sprawy
dzięki temu Badyl zrobił mi świetne fotki

www.mazdaspeed.pl
Neonixos666 napisał(a):A ja chciałbym przeprosić Widzewianka_TM za nachodzenie z Boczkiem o bardzo wczesnej porze
riśta napisał(a):Zyg jakoś nie miał problemu z noclegiem pomimo tego, że zapisał się również po terminie.
riśta napisał(a):szybki jesteś![]()
swoją drogą dziwię się, że się zgapiłeś i nie zaprosiłeś dziewczyn do siebie
Widzewianka_TM napisał(a):dzięki temu Badyl zrobił mi świetne fotki klasa!
No niestety brak czasu i trochę km nie pozwala mi Was za często odwiedzać, ale mam nadzieje ze na następnym zlocie nadrobimyFasola napisał(a):Szyna dzięki ,że byłeś i można było z Tobą trochę pogadać. nie mamy okazji nigdy na spotach się poznać lepiej![]()
Polecamy się na przyszłośćGrzyby napisał(a):(również dla ekipy z WLKP pod którą podpięliśmy się w drodze powrotnej z Dęblina do Radomia
Szyna napisał(a):aLechu musisz się nauczyć jazdy w grupie i patrzeć w lusterka
aLechu napisał(a):Szyna napisał(a):aLechu musisz się nauczyć jazdy w grupie i patrzeć w lusterka
w lusterka to ja zaglądam, nic nie poradzę, że wlekliście się jak muchy i gubiliście na każdym skrzyżowaniu![]()
To wszystko przez shadoowa.
Zyg napisał(a):riśta napisał(a):Zyg jakoś nie miał problemu z noclegiem pomimo tego, że zapisał się również po terminie.
wyjaśniam wywołany do tablicy![]()
Moje zapisanie się było poprzedzone telefonami co Kopra i Malutkiej (którym w tym miejscu jeszcze raz wielkie dzięki za taką możliwość. Jestem Waszym dłużnikiem). Dopiero po potwierdzeniu u nich możliwości i miejsca odezwałem się w temacieMiałem spać na/z boczkiem, jednak on zdezerterował
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości