Wrażenia i opinie – Ryki 2011

29-31 lipca 2011 r.

Postprzez Ania_TM » 1 sie 2011, 21:12

Neonixos666 napisał(a):A ja chciałbym przeprosić Widzewianka_TM za nachodzenie z Boczkiem o bardzo wczesnej porze :P

nie ma sprawy <faja>
dzięki temu Badyl zrobił mi świetne fotki hahaha hahaha klasa! <lol>
Ania_TM

Postprzez Szymon » 1 sie 2011, 21:16

riśta napisał(a):Zyg jakoś nie miał problemu z noclegiem pomimo tego, że zapisał się również po terminie.

wyjaśniam wywołany do tablicy :)
Moje zapisanie się było poprzedzone telefonami co Kopra i Malutkiej (którym w tym miejscu jeszcze raz wielkie dzięki za taką możliwość. Jestem Waszym dłużnikiem). Dopiero po potwierdzeniu u nich możliwości i miejsca odezwałem się w temacie :) Miałem spać na/z boczkiem, jednak on zdezerterował :)
Forumowicz

Od: 23 mar 2008, 00:01
Auto: ‘13 Lexus IS250 III
‘16 Scenic w Longu
‘03 Mx-5 NB FL Silver Blues

Postprzez riśta » 1 sie 2011, 21:18

szybki jesteś :D
swoją drogą dziwię się, że się zgapiłeś i nie zaprosiłeś dziewczyn do siebie ;)
"Życie nie jest mierzone ilością oddechów jakie bierzemy ale momentami i miejscami, które zapierają nam dech w piersiach."
Klubowicz

Od: 20 maja 2011, 11:40

Postprzez Szymon » 1 sie 2011, 21:20

riśta napisał(a):szybki jesteś :D
swoją drogą dziwię się, że się zgapiłeś i nie zaprosiłeś dziewczyn do siebie ;)

miałem nadzieje, że jednak TCO w nocy przyjdzie :P

Widzewianka_TM napisał(a):dzięki temu Badyl zrobił mi świetne fotki klasa!

świetne zdjęcie 'wystające' z namiotu :) Widzę na nim oczy rzucające piorunami :D
Forumowicz

‘16 Scenic w Longu

Postprzez Ania_TM » 1 sie 2011, 21:24

zdjęcie przy aucie klasa, ładna fryzura hahaha <glupek2> a w namiocie dobrze, że tylko mnie widać :]
ale raczej moja mina mówi,że jest 6 rano <faja>
Ania_TM

Postprzez Fasola » 1 sie 2011, 21:25

Przypomniał mi się jeszcze jeden text GRU do nelly przez cały ośrodek – "nell ptak Cię z tyłu osrał"
co okazało się nieprawdą :D
Fasola

Postprzez Szyna » 1 sie 2011, 21:28

No w końcu trochę wolnego czasu :D
A wiec Druga cześć WLKP się melduje :)
Oczywiście dziękujemy wszystkim za cudowny zlot. Za organizacje tego i owego i za wszystko inne ;)

Grupie Opolskiej za dojazd na miejsce :) aLechu musisz się nauczyć jazdy w grupie i patrzeć w lusterka :P

Dziękuje Piwo za poranna sobotnia podwózkę do kibelka :D Od razu się obudziłem <lol> Ja akurat rozumiem jego jazdę. Bo tez się zdenerwowałem jak wstałem i zobaczyłem jaka jest pogoda ;)

Fasola napisał(a):Szyna dzięki ,że byłeś i można było z Tobą trochę pogadać. nie mamy okazji nigdy na spotach się poznać lepiej ;)
No niestety brak czasu i trochę km nie pozwala mi Was za często odwiedzać, ale mam nadzieje ze na następnym zlocie nadrobimy ;) I będą wam smakować moje spalone tosty z serem :D

Grzyby napisał(a):(również dla ekipy z WLKP pod którą podpięliśmy się w drodze powrotnej z Dęblina do Radomia :)
Polecamy się na przyszłość :) I dzięki za kosmetyki.

Dzięki za wylane łzy ze śmiechu przy sobotnim ognisku, jak to Gutek pokazywał lądowanie telemarkiem <lol> No i jak Gru potrafi zagłuszyć muzykę spadając z grilla hahaha. Szkole latania miało jeszcze paru innych ale nie miałem okazji ich poznać :D

Banditowi za użyczenie mi żelu pod prysznic :P no i "upojnej" muzyki w nocy wydobywającej się z jego ust :D

Przepraszam ze nie zostaliśmy na tym mokrym lotnisku i pojechaliśmy sobie na Kia Lotos Race :D Ale tam tez była super zabawa i przynajmniej tak nie zmokliśmy :D

Dziękuje tez wszystkim innym których nie wymieniłem :P
Pozdrawiam i do zobaczyska :*
To, co łatwe, nie prowadzi do niczego.
GD – Generacja Doskonała
Moderator

Od: 20 lut 2008, 21:59
Auto: Mazda 626 GD 2.0i 90 km '92r + LPG

Postprzez aLechu » 1 sie 2011, 21:33

Szyna napisał(a):aLechu musisz się nauczyć jazdy w grupie i patrzeć w lusterka

w lusterka to ja zaglądam, nic nie poradzę, że wlekliście się jak muchy i gubiliście na każdym skrzyżowaniu :P :) To wszystko przez shadoowa. hahaha
szofer fochowozu
Przedstawiciel Opolszczyzny

Od: 3 sie 2009, 12:39
Auto: Mazda Premacy
1,8 114KM 1999

Postprzez Szyna » 1 sie 2011, 21:36

aLechu napisał(a):
Szyna napisał(a):aLechu musisz się nauczyć jazdy w grupie i patrzeć w lusterka

w lusterka to ja zaglądam, nic nie poradzę, że wlekliście się jak muchy i gubiliście na każdym skrzyżowaniu :P :) To wszystko przez shadoowa. hahaha

Dla nas normalna prędkość to jest 100 km/h nie 140 :D poza tym nie mamy tyle koni pod maska co Ty :P
Następnym razem jedziesz ostatni <lol>
To, co łatwe, nie prowadzi do niczego.
GD – Generacja Doskonała
Moderator

Od: 20 lut 2008, 21:59
Auto: Mazda 626 GD 2.0i 90 km '92r + LPG

Postprzez aLechu » 1 sie 2011, 21:39

nie no tak szybko to ja nie jeżdżę :) a ostatni mogę jechać, tylko kto Was biedne żuczki poprowadzi hahaha
szofer fochowozu

1,8 114KM 1999

Postprzez malutka » 1 sie 2011, 21:42

Zyg napisał(a):
riśta napisał(a):Zyg jakoś nie miał problemu z noclegiem pomimo tego, że zapisał się również po terminie.

wyjaśniam wywołany do tablicy :)
Moje zapisanie się było poprzedzone telefonami co Kopra i Malutkiej (którym w tym miejscu jeszcze raz wielkie dzięki za taką możliwość. Jestem Waszym dłużnikiem). Dopiero po potwierdzeniu u nich możliwości i miejsca odezwałem się w temacie :) Miałem spać na/z boczkiem, jednak on zdezerterował :)

Dokładnie – Zyg dowiedział się, że wszystkie łóżka są zajęte i że boczek (jego znajomy z regionu) śpi na podwójnym. Powstała więc możliwość, że jeśli obu panom nie przeszkadza spanie pod jedną kołderką, to nie ma problemu. Dogadali się i Zyg dostał przydział do domku – tylko boczek uciekł z lotniska do domu, bo miał mokre gacie :P

riśta – ja nie wątpię, że były próby skontaktowania się z koperem i że nie było łatwo – sama czasem czekałam kilka dni aż mi odpisze na ważne pytania i wcale się nie dziwię, że nie zawsze miał na to czas.
Ale skoro nie odpowiadał a w temacie była informacja, że lista zamknięta, to na prawdę dziwne że znalazły się osoby przekonane że śpią w domku. Z resztą właśnie sprawdziłam PW i Sylwia pisała do mnie 27.07, a ja jej odpowiedziałam, że noclegów nie ma i pozostaje jedynie namiot. Więc skąd to zdziwienie na miejscu? Mi osobiście nie spodobała się forma, złość, twierdzenie że ktoś coś obiecał... Nie lubię takiego kręcenia. Zawsze można się dogadać – tylko najlepiej przynajmniej zacząć na spokojnie ;)
Obrazek
good girls go to heaven bad girls go everywhere...
bad girl ;)
Forumowicz

Od: 6 maja 2006, 12:20
Auto: マツダ MX-6 2.0 FS '92

Postprzez GRU » 1 sie 2011, 21:43

Wysol Dawaj INDORA!!!!! <lol> <lol>

Dobra Laski przestancie juz z tymi noclegami... Dziewczyny do mnie tez dzwonily w sprawie noclegu bo nie mogly z nikim skontaktowac odnosnie owego tematu, wykonalem jeden telefon kopera i sam powiedziałem nell ze maja z rista nocleg zalatwiony i w tedy dopiero sie zapisly i zaplacily. Wiec skonczcie sie klucic.... WLKP zawsze przegarnia ludzi do spania wiec juz zakonczmy temat.... Zawsze co zlot bedzie cos nie tak wiec spoko lokoooooo.. .Elo elo idzie indor....
Ostatnio edytowano 1 sie 2011, 21:48 przez GRU, łącznie edytowano 1 raz
GRU

Postprzez gutek_wrb » 1 sie 2011, 21:44

Co do lotów bez trzymanki z % to raczej ja jako stary Alpejczyk mogłem sobie na to <wazuuup> pozwolić :D ale jak widać było to raczej nie polecane nie zrzeszonym w tych akrobacjach <glupek2>
Ale miło mi było patrzeć na podjęte przez nie które osoby ryzyko tańcu na 20 cm parkietu w myśl przeboju "to jest mój kawałek podłogi hahaha"
Forumowicz

Od: 13 mar 2010, 23:52
Auto: CeX-30 -AWD aktualnie

Postprzez aLechu » 1 sie 2011, 21:44

a chcesz pomidorka ??
szofer fochowozu

1,8 114KM 1999

Postprzez Szymon » 1 sie 2011, 21:48

malutka napisał(a): tylko boczek uciekł z lotniska do domu, bo miał mokre gacie

mam nadzieję, ze nie ze strachu przed nocą :P
Forumowicz

‘16 Scenic w Longu

Postprzez GRU » 1 sie 2011, 21:50

aLechu napisał(a):a chcesz pomidorka ??

przeciez mówiłem k**** nie chce!!!!!! i ta mina <lol> <lol> <lol> <lol> <lol>
GRU

Postprzez Ania_TM » 1 sie 2011, 21:52

Gru dzięki za taniec :D :D
Ania_TM

Postprzez aLechu » 1 sie 2011, 21:53

tego k....... to nie było :P
Gru jesteś osobą, która nawet z takiej pierdoły zrobi gryps zlotu – dzięki Ci za to :)
szofer fochowozu

1,8 114KM 1999

Postprzez GRU » 1 sie 2011, 21:53

spokoooo...... kurde dobrze ze my w tedy nie polecielim <lol> <lol> <lol> <lol> <lol>

aLechu w końcu GruStyle <lol> <lol> <lol> <lol> <lol> <lol>
GRU

Postprzez aLechu » 1 sie 2011, 21:55

GRU napisał(a):aLechu w końcu GruStyle
sie wie

Siwy nie zapominaj o pękniętych plecach hahaha hahaha hahaha
szofer fochowozu

1,8 114KM 1999