Ale i tak Twoja obita na wybojach dupa wygladala lepiej niz noga GRUFasola napisał(a):Normalnie włos mi się jeżył na pietach jak go widziałem z daleka po raz kolejny.....i kolejny....i jeszcze jeden........

www.mazdaspeed.pl
Ale i tak Twoja obita na wybojach dupa wygladala lepiej niz noga GRUFasola napisał(a):Normalnie włos mi się jeżył na pietach jak go widziałem z daleka po raz kolejny.....i kolejny....i jeszcze jeden........
onyx napisał(a):Ale i tak Twoja obita na wybojach dupa wygladala lepiej niz noga GRU
aLechu napisał(a):No przecież mówiłem, że nie chcę...![]()
![]()
Lulu napisał(a):podziękowania nalezą się nie tylko mi ale mi i Speed'owi
malutka napisał(a):Niedociągnięcia są zawsze, to rzecz oczywista – tutaj jedyne jakie mnie osobiście zakuło to brak osób "organizatorów". Poza oczywiście mckoperem, ale jedna osoba nie jest w stanie być wszędzie. Koordynator Spotkań powinien zająć się zaplanowaniem zlotu, rozmowami w imieniu Klubu z lotniskiem/hotelem i rozplanowaniem zadań pomiędzy osoby chętne do pomocy, które pojawią się na zlocie w czerwonej koszulce "organizator" i będą potrafiły udzielić informacji, zatrzymać szalejących autami po parku maszyn, czy rozstawić sprzęt pomiarowy do 1/4. Niestety jedna osoba tego sama nie ogarnie a rozdzielanie zadań już w trakcie imprezy skutkuje nie małym zamieszaniem
sylwia323F napisał(a):Podziękowania za przygarnięcie przez Grupę Wielkopolską na nocleg (również temat nie ogarnięty)
malutka napisał(a):Jako, że przydzielałam łóżka i jestem zaznajomiona z tematem pozwolę sobie to skomentować. Informacja, że wyczerpały się noclegi w domkach była zamieszczona trzy dni przed Twoim zapisem. Nell, która tak żarliwie występowała w obronie Ciebie i Biondy wiedziała o tym, gdyż jak sama się zapisywała pytała o możliwość rozstawienia namiotów. To że dostała pokój, wynika z rezygnacji innej osoby i tego że była pierwsza po zamknięciu listy noclegowej.
Jestem w stanie zrozumieć, że nie doczytałyście tematu, że nie czekając na potwierdzenie wpłaciłyście kasę, że po ogłoszeniu listy przydziału do domków nie zauważyłyście że nie ma Was na liście i wtedy nie zapytałyście dlaczego...ale rozkręcanie awantury i zwalanie winy na organizatora z wyżej wymienionych powodów było mocno nie na miejscu.
mopek85 napisał(a):trzeba wyciągnąć istotne wnioski
malutka napisał(a):wiadomo kto jest organizatorem, ew można było zapytać na forum w temacie noclegów...
malutka napisał(a):Tylko nie wiem po co nell robiła avanti jako adwokat Sylwii i Biondy, które zapisały się już dawno po info że noclegów w domkach nie ma...
Lulu napisał(a):na razie to powiem tylko tyle że za rajd to podziękowania nalezą się nie tylko mi ale mi i Speed'owi bo trasę i konkurencje przygotowywaliśmy razem, bez niego nie dałabym rady
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości