zlocik byl przedni.fajne towarzystwo, super doinwestowane drewnem z tartaku ognisko, no i jak zawsze czekajacy na samochody tor.
dzieki za wpsolna zabawe
www.mazdaspeed.pl
Siw-y napisał(a):Nigdy więcej nie pójdę po drewno do tego tartakuchociaż piling twarzy był dosyć przyjemny
![]()
Siw-y napisał(a):P.S. Czemu mi nikt nie powiedział, że jestem brudny na twarzy
Tak jakbymalutka napisał(a):Siw-y napisał(a):Nigdy więcej nie pójdę po drewno do tego tartakuchociaż piling twarzy był dosyć przyjemny
![]()
Piaskowanie głowicy miałeś
Taa, to w windzie się tak pobrudziłem?malutka napisał(a):Siw-y napisał(a):P.S. Czemu mi nikt nie powiedział, że jestem brudny na twarzy
Bo nie byłeś
malutka napisał(a):Fakt, burzowy poranek spowodował nie lada zamieszanie. Jak już pisałam – myślałam, że spotkamy się na MC
loockas napisał(a):malutka napisał(a):Fakt, burzowy poranek spowodował nie lada zamieszanie. Jak już pisałam – myślałam, że spotkamy się na MC
Gdybym tylko o tym wiedział to wiesz dobrze, że bym byłA my wszyscy jak lolki nawet do siebie nie podzwoniliśmy
Serio śmieje się teraz sam z siebie
loockas napisał(a):Koszulke jak się Agacie nie śpieszy to weź na ryki. Oddam Zygowi bo ostatnio widuję go częściej chyba niż własną żonę
loockas napisał(a):Był to kolejny zlot z którego można by śmiało napisać książkę z cytatami. Teksty o karmieniu kaczek plasteliną już przeszły do historii. Laliśmy dzisiaj z tego pół dniaJak zwykle jajcarza tacy jak Loczek i Siwy pokazali klasę
Siw-y napisał(a):Taa, to w windzie się tak pobrudziłem?
piwo napisał(a):hahahaha.czesc postopw poszla wek.to co tam siwy w windzie bylo?na dach wjezdzales komin czyscic?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości