armandoo napisał(a): i ogólnie uwielbiam bezyniaki.
i na tym moja pomoc się kończy. Nie mam benzyniaka i w przeciwieństwie do polak900 nie wypowiadam się na temat auta którego nie posiadam
www.mazdaspeed.pl
armandoo napisał(a): i ogólnie uwielbiam bezyniaki.
glowasiek napisał(a):Jak ktos juz raz zacznei dieslem jezdzic to nie wroci do benzyny.
mazda6 napisał(a):Spalanie to 6l na trasie/110km
bartosz51 napisał(a):A ja w poprzedniej szóstce miałem diesla. I wróciłem do benzyny.Ale tak to jest z wyjątkami potwierdzającymi regułę.
![]()
polak900 napisał(a):może u ciebie tak jest, u mnie jest i będzie inaczej, miałem różne samochody i nigdy nie miałem z nimi problemów.
bluwas, przecież polak ma problem z dpf w Mazdzie. każdemu to powtarza na każdym kroku. Oj nie doczytałeśBluwas napisał(a): jak do tej pory nie spotkałem użytkownika GH , który by miał z tym problem .
michal6272 napisał(a):mazda6 napisał(a):Spalanie to 6l na trasie/110km
6 l/110 km/h sprawa realna, ale to jest tak jak z ptasim mleczkiem – zjesz czekoladkę a resztę wyrzucaszi obchodzisz sie smakiem
Mazda z takimi silnikami daje naprawdę dużo radości z jazdy zwłaszcza w trasie i jazda 110 km/h to masohizm jak dla mnie, mi w trasie pali o wiele wiecej. 6 l przy 110/km to tylko z tempomatem, bez żadnej frajdy, usnąć można, a nie po to wybrałem mazdę z tym silnikiem, żeby sie katować.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości