WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo

Zloty, spoty i spociki. Dział przeznaczony do planowania i przeprowadzania spotkań naszej społeczności.

Postprzez mx6sc » 8 cze 2011, 23:19

co do podziękowania to dziewczyny i chłopaki na "motorkach" już otrzymały i były to zadowolone i uśmiechnięte dzieciaki znam tych ludzi i nie robili tego po nic innego jak tylko dla dzieci więc nie ma o czy rozprawiać co do utrzymywania znajomości mając na myśli kolejne takie imprezy to też na luzie bo zawsze chętnie pomogą więc nie ma się co spinać i kłócić
ps. uważam że wiele możemy się od Nich nauczyć ale nie wkraczajmy na siłę w ich życie klubowe
Ostatnio edytowano 9 cze 2011, 10:11 przez mx6sc, łącznie edytowano 1 raz
mx6 ge kl,
323bf b6 R.I.P.,
323bf b6t 4x4,
probe fs,
xedos6 kf
mx-6ge kl,
mx-3 b6 sohc,
626 gd gt fe3n,
Forumowicz

Od: 12 maja 2007, 20:25
Auto: punto 1.4 8v......

Postprzez Szalotka » 9 cze 2011, 09:33

Luker81 napisał(a):czy jest taka możliwość, aby zrobić wspólne spotkanie z grupą Dona we czwartek.

Możliwosc jest zawsze jak najbardziej. Oczywiscie dla chetnych bo to jednak inny dzien niz ten, w ktorym my sie spotykamy. Don poda miejsce gdzie bedą mieli spota i <spoko>
Szalotka

Postprzez Lulka » 9 cze 2011, 09:37

mx6sc napisał(a):co do podziękowania to dziewczyny i chłopaki na "motorkach" już otrzymały i były to zadowolone i uśmiechnięte dzieciaki znam tych ludzi i nie robili tego po nic innego jak tylko dla dzieci więc nie ma o czy rozprawiać co do utrzymywania znajomości mając na myśli kolejne takie imprezy to taż na luzie bo zawsze chętnie pomogą więc nie ma się co spinać i kłócić
ps. uważam że wiele możemy się od Nich nauczyć ale nie wkraczajmy na siłę w ich żucie klubowe

nosz nie wierzę <glupek2> ... wreszcie ktoś kto podziela moje zdanie a nie staje okoniem wobec mnie tak tylko dla zasady :) <dupa> <diabełek> <chomik>

gromaciek napisał(a):
Luker81 napisał(a):czy jest taka możliwość, aby zrobić wspólne spotkanie z grupą Dona we czwartek.

Możliwosc jest zawsze jak najbardziej. Oczywiscie dla chetnych bo to jednak inny dzien niz ten, w ktorym my sie spotykamy. Don poda miejsce gdzie bedą mieli spota i <spoko>

myślę że dla Klubu MX 5 nie będzie problemem przyjechanie do nas na spota we wtorek na Torwar :) wszystko zawsze można dogadać :) skoro dla innych Japończyków nie było problemem spotkanie się dużą grupą w kilka wtorków na Prymasa Tysiąclecia ... to myślę że dla MX 5 również nie będzie to problem ... <faja>
Forumowicz

Od: 26 lut 2008, 01:19
Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez Don Corleone » 9 cze 2011, 19:32

gromaciek napisał(a):

Wszystko kwestia dogadania. Zaproszenie zawsze macie :D
Spoty MX-5 są zawsze w czwartki o 21:00 (dziś mnie nie będzie) i tylko w dwóch miejscach:
-jak jest ciepło na tyłach Biblioteki UW
-jak jest zimno/pada parking Arkadia poziom -2 sektor niebieski
stamtąd ewentualnie czasami start do nocnego crusingu po mieście :)

Jest tylko jeden problem. Niestety nie wiem czemu na naszym forum u wielu osób panuje głupi stereotyp Klubu MX jako dzieci które dostały auta od rodziców, czy też osób z nosami w chmurach i tak są często traktowani. W związku z czym już się z nami nie integrują.
Jeżeli miało by się to zmienić, to jak dla mnie nie przez zapraszanie ich do nas na spota, bo nie przyjadą. Były takie próby i zostały zaprzepaszczone :(
Chętnych do poprawy stosunków zapraszam na spota MX-ów. Amroz był raczej miło przyjęty :)

Ciekaw jestem też ilu byłoby chętnych? W zeszłym roku jak miał być spot integrujący z BMW-Sport to od nas byłem tylko ja...

Lulu napisał(a):myślę że dla Klubu MX 5 nie będzie problemem przyjechanie do nas na spota we wtorek na Torwar :)
Lulu napisał(a):myślę że dla MX 5 również nie będzie to problem ... <faja>

Ostatnim razem jak były Magda z Jadźką na spocie u Kojota zostały potraktowane przez Ciebie tak, że nie mają ochoty przyjeżdżać już więcej. Zazdrość o Radka i charakterek niestety wzięły wtedy górę :P

Co do spota z motocyklistami też popieram:
mx6sc napisał(a):uważam że wiele możemy się od Nich nauczyć ale nie wkraczajmy na siłę w ich życie klubowe
Miłe oficjalne podziękowania na ich forum powinny wystarczyć, ale zostawmy ich spota dla nich :)
Padre
Forumowicz

Od: 26 sty 2007, 11:14
Auto: BA KF->NB BP->FE 13B

Postprzez Szalotka » 9 cze 2011, 19:45

Don Corleone napisał(a):Chętnych do poprawy stosunków zapraszam na spota MX-ów.

Dlatego my powinnismy pojechać najpierw do nich. Ustawic sie w jakims miejscu na godz. 20.00 i kolumną udać sie w miejsce w ktorym tego dnia bedą sie spocić.
Tylko zeby nie było ze bedzie jeden czy dwa auta, bo aż głupio wtedy jechać :|

Mysle ze na najbliższym spotkaniu mozemy poruszyc ten temat :)
Szalotka

Postprzez nell8 » 9 cze 2011, 22:28

Don Corleone napisał(a): Co do spota z motocyklistami też popieram:
mx6sc napisał(a): uważam że wiele możemy się od Nich nauczyć ale nie wkraczajmy na siłę w ich życie klubowe
Miłe oficjalne podziękowania na ich forum powinny wystarczyć, ale zostawmy ich spota dla nich :)

A ja uważam, że osobiste podziękowania i wspólne posumowanie imprezy to miły gest :)

Nie chodzi o zabieranie im spota itd. bo Cafe66 jest chyba na tyle dużym miejscem, że damy radę usiąść przy osobnych stołach jeśli nie poczujemy chęci integracji z ich strony... Choć tak na prawdę wydaje mi się to niemożliwe, bo ludzie w każdym wieku potrzebują kontaktów z innymi zwłaszcza nowymi osobami. To wnosi pewną świeżość do monotonii dnia codziennego...
Poza tym wydaje mi się, że spotkanie z motocyklistami od czasu do czasu też by nie zaszkodziło bo może uda nam się kiedyś na spontanie jakąś inną fajną akcję zorganizować, nie tylko raz w roku... Im więcej ludzi do takich akcji tym lepiej. No i niestety nic nie poradzimy na to, że dzieci bardzo lubią motory <oczy>
Forumowicz

Od: 22 kwi 2009, 14:12
Auto: 323f BA + MX-5 NAfl :D

Postprzez Gib » 9 cze 2011, 22:35

gromaciek napisał(a):Ustawic sie w jakims miejscu

Tak jest, jestem za więcej ustawek powinno być! Poza tym muszę zweryfikować tą pietnastkę Dona <czarodziej> No i zobaczyć ile dostanę od JarkaZE ;)
Stała pod ścianą prężąc kakao
Forumowicz

Od: 28 sie 2007, 18:09
Auto: rower składak 1.8t

Postprzez mx6sc » 9 cze 2011, 23:18

troszkę chyba zostałem źle zrozumiany
nie chodziło mi, że podziękowania są bez sensu tylko o to, że nie ma takiej potrzeby, co do przyszłych akcji to na pewno się zainteresują a co do podziękowania jak już się będziecie upierać :) to trzeba się wstrzymać bo nie wszyscy we wtorek będą jadą na dłuższą wycieczkę.
mx6 ge kl,
323bf b6 R.I.P.,
323bf b6t 4x4,
probe fs,
xedos6 kf
mx-6ge kl,
mx-3 b6 sohc,
626 gd gt fe3n,
Forumowicz

Postprzez arjot » 9 cze 2011, 23:37

Don Corleone napisał(a):Jest tylko jeden problem. Niestety nie wiem czemu na naszym forum u wielu osób panuje głupi stereotyp Klubu MX jako dzieci które dostały auta od rodziców, czy też osób z nosami w chmurach i tak są często traktowani. W związku z czym już się z nami nie integrują.
Jeżeli miało by się to zmienić, to jak dla mnie nie przez zapraszanie ich do nas na spota, bo nie przyjadą. Były takie próby i zostały zaprzepaszczone :(

Zdaje się, że to sprawa z czasów gdy mnie jeszcze nie było tutaj.. Sam nie słyszałem o takim stereotypie, swoją drogą nawet jeśli ktoś coś takiego kiedyś myślał, to zdecydowanie powinien zmienić zdanie jeśli widział to wszystko co klub mx-5 zrobił na akcji dla Domu Dziecka.
Don Corleone napisał(a):Ciekaw jestem też ilu byłoby chętnych? W zeszłym roku jak miał być spot integrujący z BMW-Sport to od nas byłem tylko ja...

Ja się piszę. Częsciowo z racji tego, że bardzo mi się podobają te samochody, jednak głownie dlatego, że miałem okazję zamienić tylko kilka zdań 5.06. z tymi, którzy byli.

Co do podziękowań dla Shadow Owners – może faktycznie nie ma co ładować się im na spota. Skłaniałbym się ku uważnemu wysłuchaniu mx6sc, w końcu wie lepiej od nas co u cyklistów słychać :)
Forumowicz

Od: 27 lut 2010, 16:33
Auto: Jest :MX-5 NBfl Memories III '05
Była: 3 BK Z6 sedan

Postprzez Szalotka » 10 cze 2011, 10:18

W takim razie podrzucajcie propozycje. Dobrze by było zacząć juz cos ustalać zeby nie było wszystko na ostatnią chwile :)
Szalotka

Postprzez Don Corleone » 10 cze 2011, 11:15

Gib napisał(a):muszę zweryfikować tą pietnastkę Dona
Na letnich felgach to możemy co najwyżej zweryfikować siedemnastkę <lol>

arjot napisał(a):Zdaje się, że to sprawa z czasów gdy mnie jeszcze nie było tutaj..
O zdecydowanie wcześniej. Te akcje były mniej więcej na przełomie lat 2007-08. Swoją drogą większości tych osób nie widziałem u nas na spotach od dawna, ale niemiłe wrażenie po nich pozostało.

We wtorek pogadamy na żywo i uzgodnimy co trzeba :)
Padre
Forumowicz

Postprzez Lulka » 10 cze 2011, 15:53

Don Corleone napisał(a):Ostatnim razem jak były Magda z Jadźką na spocie u Kojota zostały potraktowane przez Ciebie tak, że nie mają ochoty przyjeżdżać już więcej. Zazdrość o Radka i charakterek niestety wzięły wtedy górę :P

erm ...bez przegięć <faja> ... nie zamieniłam z nimi ani jednego zdania więc jak mogłam je zniechęcić <cisza> ... ja nieśmiała jestem do nowych osób więc najpierw obserwuję ... <glupek2> ;P a kobiet to ja z zasady nie lubię ... taka już jestem :P

no i żeby było jasne Speed jest mój <bicz> <chomik> <faja> hahaha hahaha hahaha

z chęcią pojawię się w następny czwartek coby ocieplić stosunki :)

a jeśli chodzi o spot wtorkowy to podtrzymuję Torwar lub Młociny
Forumowicz

Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez AmRoZ » 10 cze 2011, 16:39

Jestem za Torwarem ...
Obrazek
Forumowicz

Od: 30 kwi 2008, 13:28
Auto: Mazda Xedos 6 2.0 92'

Postprzez arjot » 10 cze 2011, 17:18

Też. Ktoś coś wspominał o przesunięciu na 19.. Gadaliście o tym na ostatnim spocie?
Forumowicz

Od: 27 lut 2010, 16:33
Auto: Jest :MX-5 NBfl Memories III '05
Była: 3 BK Z6 sedan

Postprzez mx6sc » 10 cze 2011, 17:35

dla mnie Torwar wygodniejszy wiec i ja jestem za tym miejscem
mx6 ge kl,
323bf b6 R.I.P.,
323bf b6t 4x4,
probe fs,
xedos6 kf
mx-6ge kl,
mx-3 b6 sohc,
626 gd gt fe3n,
Forumowicz

Postprzez Don Corleone » 10 cze 2011, 17:39

Lulu napisał(a):erm ...bez przegięć <faja>
To jest stwierdzenie Magdy jak i kilku osób od nas które wtedy były. Moje odczucie jak wtedy wyglądałaś:
http://niepoprawni.pl/files/images/Mike ... 75x400.jpg <diabełek>

Lulu napisał(a):nie zamieniłam z nimi ani jednego zdania
Z nimi nie, ale uwagi do nich, czy też w niebo tak :P

Lulu napisał(a):ja nieśmiała jestem
hahaha

AmRoZ napisał(a):Jestem za Torwarem ...
Ja też. Tam jest mniej pyłków ;)
Padre
Forumowicz

Postprzez Lulka » 10 cze 2011, 18:39

Don Corleone napisał(a):Moje odczucie jak wtedy wyglądałaś:
http://niepoprawni.pl/files/images/Mike ... 75x400.jpg <diabełek>

cała ja <chomik> <glupek2> hahaha
Forumowicz

Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez malutka » 12 cze 2011, 13:42

Na Torwarze na pewno nie będzie tyle komarów co na młocinach... a ja niestety uczulona na te małe zmory jestem...

Lulu – avek – skóra zdjęta z Ciebie hahaha
Obrazek
good girls go to heaven bad girls go everywhere...
bad girl ;)
Forumowicz

Od: 6 maja 2006, 12:20
Auto: マツダ MX-6 2.0 FS '92

Postprzez Lulka » 12 cze 2011, 18:39

malutka napisał(a):
Lulu – avek – skóra zdjęta z Ciebie hahaha

wiem :P mi też się podoba :)

to gdzie będzie wtorkowy spot? mamy już niedzielę a nic nie postanowione <cisza>
Forumowicz

Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez pinky » 12 cze 2011, 19:07

Młociny??
ex MSP
Forumowicz

Od: 9 mar 2005, 17:11
Auto: FD3S, SE3P, NC1