WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
co do podziękowania to dziewczyny i chłopaki na "motorkach" już otrzymały i były to zadowolone i uśmiechnięte dzieciaki znam tych ludzi i nie robili tego po nic innego jak tylko dla dzieci więc nie ma o czy rozprawiać co do utrzymywania znajomości mając na myśli kolejne takie imprezy to też na luzie bo zawsze chętnie pomogą więc nie ma się co spinać i kłócić
ps. uważam że wiele możemy się od Nich nauczyć ale nie wkraczajmy na siłę w ich życie klubowe
ps. uważam że wiele możemy się od Nich nauczyć ale nie wkraczajmy na siłę w ich życie klubowe
Ostatnio edytowano 9 cze 2011, 10:11 przez mx6sc, łącznie edytowano 1 raz
mx6 ge kl,
323bf b6 R.I.P.,
323bf b6t 4x4,
probe fs,
xedos6 kf
mx-6ge kl,
mx-3 b6 sohc,
626 gd gt fe3n,
323bf b6 R.I.P.,
323bf b6t 4x4,
probe fs,
xedos6 kf
mx-6ge kl,
mx-3 b6 sohc,
626 gd gt fe3n,
- Od: 12 maja 2007, 20:25
- Auto: punto 1.4 8v......
Luker81 napisał(a):czy jest taka możliwość, aby zrobić wspólne spotkanie z grupą Dona we czwartek.
Możliwosc jest zawsze jak najbardziej. Oczywiscie dla chetnych bo to jednak inny dzien niz ten, w ktorym my sie spotykamy. Don poda miejsce gdzie bedą mieli spota i

-
Szalotka
mx6sc napisał(a):co do podziękowania to dziewczyny i chłopaki na "motorkach" już otrzymały i były to zadowolone i uśmiechnięte dzieciaki znam tych ludzi i nie robili tego po nic innego jak tylko dla dzieci więc nie ma o czy rozprawiać co do utrzymywania znajomości mając na myśli kolejne takie imprezy to taż na luzie bo zawsze chętnie pomogą więc nie ma się co spinać i kłócić
ps. uważam że wiele możemy się od Nich nauczyć ale nie wkraczajmy na siłę w ich żucie klubowe
nosz nie wierzę

gromaciek napisał(a):Luker81 napisał(a):czy jest taka możliwość, aby zrobić wspólne spotkanie z grupą Dona we czwartek.
Możliwosc jest zawsze jak najbardziej. Oczywiscie dla chetnych bo to jednak inny dzien niz ten, w ktorym my sie spotykamy. Don poda miejsce gdzie bedą mieli spota i
myślę że dla Klubu MX 5 nie będzie problemem przyjechanie do nas na spota we wtorek na Torwar
- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02
gromaciek napisał(a):Luker81 napisał(a):czy jest taka możliwość, aby zrobić wspólne spotkanie z grupą Dona we czwartek.
Wszystko kwestia dogadania. Zaproszenie zawsze macie
Spoty MX-5 są zawsze w czwartki o 21:00 (dziś mnie nie będzie) i tylko w dwóch miejscach:
-jak jest ciepło na tyłach Biblioteki UW
-jak jest zimno/pada parking Arkadia poziom -2 sektor niebieski
stamtąd ewentualnie czasami start do nocnego crusingu po mieście
Jest tylko jeden problem. Niestety nie wiem czemu na naszym forum u wielu osób panuje głupi stereotyp Klubu MX jako dzieci które dostały auta od rodziców, czy też osób z nosami w chmurach i tak są często traktowani. W związku z czym już się z nami nie integrują.
Jeżeli miało by się to zmienić, to jak dla mnie nie przez zapraszanie ich do nas na spota, bo nie przyjadą. Były takie próby i zostały zaprzepaszczone
Chętnych do poprawy stosunków zapraszam na spota MX-ów. Amroz był raczej miło przyjęty
Ciekaw jestem też ilu byłoby chętnych? W zeszłym roku jak miał być spot integrujący z BMW-Sport to od nas byłem tylko ja...
Lulu napisał(a):myślę że dla Klubu MX 5 nie będzie problemem przyjechanie do nas na spota we wtorek na Torwar![]()
Lulu napisał(a):myślę że dla MX 5 również nie będzie to problem ...
Ostatnim razem jak były Magda z Jadźką na spocie u Kojota zostały potraktowane przez Ciebie tak, że nie mają ochoty przyjeżdżać już więcej. Zazdrość o Radka i charakterek niestety wzięły wtedy górę
Co do spota z motocyklistami też popieram:
Miłe oficjalne podziękowania na ich forum powinny wystarczyć, ale zostawmy ich spota dla nichmx6sc napisał(a):uważam że wiele możemy się od Nich nauczyć ale nie wkraczajmy na siłę w ich życie klubowe
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
Don Corleone napisał(a):Chętnych do poprawy stosunków zapraszam na spota MX-ów.
Dlatego my powinnismy pojechać najpierw do nich. Ustawic sie w jakims miejscu na godz. 20.00 i kolumną udać sie w miejsce w ktorym tego dnia bedą sie spocić.
Tylko zeby nie było ze bedzie jeden czy dwa auta, bo aż głupio wtedy jechać
Mysle ze na najbliższym spotkaniu mozemy poruszyc ten temat
-
Szalotka
Don Corleone napisał(a): Co do spota z motocyklistami też popieram:Miłe oficjalne podziękowania na ich forum powinny wystarczyć, ale zostawmy ich spota dla nichmx6sc napisał(a): uważam że wiele możemy się od Nich nauczyć ale nie wkraczajmy na siłę w ich życie klubowe![]()
A ja uważam, że osobiste podziękowania i wspólne posumowanie imprezy to miły gest
Nie chodzi o zabieranie im spota itd. bo Cafe66 jest chyba na tyle dużym miejscem, że damy radę usiąść przy osobnych stołach jeśli nie poczujemy chęci integracji z ich strony... Choć tak na prawdę wydaje mi się to niemożliwe, bo ludzie w każdym wieku potrzebują kontaktów z innymi zwłaszcza nowymi osobami. To wnosi pewną świeżość do monotonii dnia codziennego...
Poza tym wydaje mi się, że spotkanie z motocyklistami od czasu do czasu też by nie zaszkodziło bo może uda nam się kiedyś na spontanie jakąś inną fajną akcję zorganizować, nie tylko raz w roku... Im więcej ludzi do takich akcji tym lepiej. No i niestety nic nie poradzimy na to, że dzieci bardzo lubią motory

- Od: 22 kwi 2009, 14:12
- Auto: 323f BA + MX-5 NAfl :D
gromaciek napisał(a):Ustawic sie w jakims miejscu
Tak jest, jestem za więcej ustawek powinno być! Poza tym muszę zweryfikować tą pietnastkę Dona

Stała pod ścianą prężąc kakao
troszkę chyba zostałem źle zrozumiany
nie chodziło mi, że podziękowania są bez sensu tylko o to, że nie ma takiej potrzeby, co do przyszłych akcji to na pewno się zainteresują a co do podziękowania jak już się będziecie upierać
to trzeba się wstrzymać bo nie wszyscy we wtorek będą jadą na dłuższą wycieczkę.
nie chodziło mi, że podziękowania są bez sensu tylko o to, że nie ma takiej potrzeby, co do przyszłych akcji to na pewno się zainteresują a co do podziękowania jak już się będziecie upierać
mx6 ge kl,
323bf b6 R.I.P.,
323bf b6t 4x4,
probe fs,
xedos6 kf
mx-6ge kl,
mx-3 b6 sohc,
626 gd gt fe3n,
323bf b6 R.I.P.,
323bf b6t 4x4,
probe fs,
xedos6 kf
mx-6ge kl,
mx-3 b6 sohc,
626 gd gt fe3n,
- Od: 12 maja 2007, 20:25
- Auto: punto 1.4 8v......
Don Corleone napisał(a):Jest tylko jeden problem. Niestety nie wiem czemu na naszym forum u wielu osób panuje głupi stereotyp Klubu MX jako dzieci które dostały auta od rodziców, czy też osób z nosami w chmurach i tak są często traktowani. W związku z czym już się z nami nie integrują.
Jeżeli miało by się to zmienić, to jak dla mnie nie przez zapraszanie ich do nas na spota, bo nie przyjadą. Były takie próby i zostały zaprzepaszczone![]()
Zdaje się, że to sprawa z czasów gdy mnie jeszcze nie było tutaj.. Sam nie słyszałem o takim stereotypie, swoją drogą nawet jeśli ktoś coś takiego kiedyś myślał, to zdecydowanie powinien zmienić zdanie jeśli widział to wszystko co klub mx-5 zrobił na akcji dla Domu Dziecka.
Don Corleone napisał(a):Ciekaw jestem też ilu byłoby chętnych? W zeszłym roku jak miał być spot integrujący z BMW-Sport to od nas byłem tylko ja...
Ja się piszę. Częsciowo z racji tego, że bardzo mi się podobają te samochody, jednak głownie dlatego, że miałem okazję zamienić tylko kilka zdań 5.06. z tymi, którzy byli.
Co do podziękowań dla Shadow Owners – może faktycznie nie ma co ładować się im na spota. Skłaniałbym się ku uważnemu wysłuchaniu mx6sc, w końcu wie lepiej od nas co u cyklistów słychać
W takim razie podrzucajcie propozycje. Dobrze by było zacząć juz cos ustalać zeby nie było wszystko na ostatnią chwile 
-
Szalotka
Na letnich felgach to możemy co najwyżej zweryfikować siedemnastkęGib napisał(a):muszę zweryfikować tą pietnastkę Dona

O zdecydowanie wcześniej. Te akcje były mniej więcej na przełomie lat 2007-08. Swoją drogą większości tych osób nie widziałem u nas na spotach od dawna, ale niemiłe wrażenie po nich pozostało.arjot napisał(a):Zdaje się, że to sprawa z czasów gdy mnie jeszcze nie było tutaj..
We wtorek pogadamy na żywo i uzgodnimy co trzeba
-
Padre
Don Corleone napisał(a):Ostatnim razem jak były Magda z Jadźką na spocie u Kojota zostały potraktowane przez Ciebie tak, że nie mają ochoty przyjeżdżać już więcej. Zazdrość o Radka i charakterek niestety wzięły wtedy górę
erm ...bez przegięć

no i żeby było jasne Speed jest mój

z chęcią pojawię się w następny czwartek coby ocieplić stosunki
a jeśli chodzi o spot wtorkowy to podtrzymuję Torwar lub Młociny
Mazda mx5 NB FL '02
To jest stwierdzenie Magdy jak i kilku osób od nas które wtedy były. Moje odczucie jak wtedy wyglądałaś:Lulu napisał(a):erm ...bez przegięć![]()
http://niepoprawni.pl/files/images/Mike ... 75x400.jpg

Z nimi nie, ale uwagi do nich, czy też w niebo takLulu napisał(a):nie zamieniłam z nimi ani jednego zdania
Lulu napisał(a):ja nieśmiała jestem

Ja też. Tam jest mniej pyłkówAmRoZ napisał(a):Jestem za Torwarem ...
-
Padre
Don Corleone napisał(a):Moje odczucie jak wtedy wyglądałaś:
http://niepoprawni.pl/files/images/Mike ... 75x400.jpg![]()
cała ja

Mazda mx5 NB FL '02
Na Torwarze na pewno nie będzie tyle komarów co na młocinach... a ja niestety uczulona na te małe zmory jestem...
Lulu – avek – skóra zdjęta z Ciebie
Lulu – avek – skóra zdjęta z Ciebie

good girls go to heaven bad girls go everywhere...