wszedzie widze tylko golfy...
na necie widzialem nawet taką Honde ze znaną żółtą naklejką o motocyklach...tylko innej treści
"patrz w lusterka...golfy są wszędzie"
www.mazdaspeed.pl
Bodajże od któregoś miesiąca 2005 roku. Moja jest z lutego bodajże i nie ma FAPu.Bart0n napisał(a):Panowie, czy w każdej 3 po 2005 z silnikiem Y6 jest FAP? Czy są może wersje bez tego ustrojstwa?
Bart0n napisał(a):Panowie, czy w każdej 3 po 2005 z silnikiem Y6 jest FAP? Czy są może wersje bez tego ustrojstwa?
szpakowski napisał(a):Witam. Mam zamiar kupić Mazdę 3 2.0 z silnikiem benzynowym wersję Sport Top. Proszę forumowiczów o opisanie czym różni się taka Mazda od Mazdy 3 1.6 oprócz pojemności silnika i jego mocy. Zależy mi zwłaszcza na opisie jak pracuje sprzęgło, czy jest ono jakieś "sportowe"?
Jestem świeżym kierowcą więc nie bardzo wiem jak opisać o co mi dokładnie chodzi. Jechałem kiedyś samochodem w którym sprzęgło brało bardzo wysoko i krótko. Ciężko było je wyczuć, co powodowało problemy z ruszaniem (pisk żabka i zgasł). Nie miałem takich problemów w Mondeo, Punto, Lanosie itp.
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
do pojazdów z silnikiem benzynowym o numerze VIN < 261.961, wyprodukowany przez Sebring
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości