Radex napisał(a):generalnie sie nie opłaca.
Generalnie się jednak opłaca
www.mazdaspeed.pl
Radex napisał(a):generalnie sie nie opłaca.
Radex napisał(a):miałem podobne simoty, generalnie sie nie opłaca. bo nie dość że filtr drogi to jeszcze trzeba kupywać preparat do czyszczenia. a samym sprezonym powietrzem aż tak dobrze sie nie wyczyści.
Bandit napisał(a):Generalnie się jednak opłaca K&N = 3 x zwykły filtr czyli robiąc 30 tyś rocznie zwraca się po roku preparat mam za free więc go nie wliczam ale nawet gdyby to zestaw do czyszczenia kosztuje 48 pln i wystarcza na około 8 razy
Riki napisał(a):Oj Bandit
Jak Ci to coś da to spoko
Radex napisał(a):zwykły filtr 15zł.
Radex napisał(a):ale jak się kupuje zestaw do czyszczenia to imo się nie opłaca
Pit napisał(a):Zestaw do czyszczenia/nasączania kosztował mnie chyba 50 zł. Mam go szósty rok i nie zliczę ile tysięcy km (na bank ponad 100 tys.). Jeszcze się nie skończył....
Radex napisał(a):ten KN jest drogi i razem z preparatami zwróciłby się dopiero po kilku latach
Bandit napisał(a):K&N = 3 x zwykły filtr czyli robiąc 30 tyś rocznie zwraca się po roku
Radex napisał(a):. jak już to stożek
jakieś konkrety?szkodnik_byd napisał(a):radex jak kupujesz filtry za 15zł to lepiej bez albo nie czyszczonym KN jezdzic ;p
szkodnik_byd napisał(a):ja przy okazji tez podobny filterek do mojej benzynki sobie kupilem
to jutro zmiana oleju. Stuknęło 10 tyś km więc, jak zwykle zostanie zalany nowy ELF SXR Evolution 5w30, całe 4,7 literka + filtr oleju

Badyl napisał(a):To ostatnie mnie rozwaliło
Badyl napisał(a): Ja też mam wkładkę KN... w reklamówce w bagażniku, na jej miejsce wleciał ori flitr
sewo napisał(a):pic na muchy

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości