Radex napisał(a):generalnie sie nie opłaca.
Generalnie się jednak opłaca
www.mazdaspeed.pl
Radex napisał(a):generalnie sie nie opłaca.
Radex napisał(a):miałem podobne simoty, generalnie sie nie opłaca. bo nie dość że filtr drogi to jeszcze trzeba kupywać preparat do czyszczenia. a samym sprezonym powietrzem aż tak dobrze sie nie wyczyści.
Bandit napisał(a):Generalnie się jednak opłaca K&N = 3 x zwykły filtr czyli robiąc 30 tyś rocznie zwraca się po roku preparat mam za free więc go nie wliczam ale nawet gdyby to zestaw do czyszczenia kosztuje 48 pln i wystarcza na około 8 razy
Riki napisał(a):Oj Bandit
Jak Ci to coś da to spoko
Radex napisał(a):zwykły filtr 15zł.
Radex napisał(a):ale jak się kupuje zestaw do czyszczenia to imo się nie opłaca
Pit napisał(a):Zestaw do czyszczenia/nasączania kosztował mnie chyba 50 zł. Mam go szósty rok i nie zliczę ile tysięcy km (na bank ponad 100 tys.). Jeszcze się nie skończył....
Radex napisał(a):ten KN jest drogi i razem z preparatami zwróciłby się dopiero po kilku latach
Bandit napisał(a):K&N = 3 x zwykły filtr czyli robiąc 30 tyś rocznie zwraca się po roku
Radex napisał(a):. jak już to stożek
jakieś konkrety?szkodnik_byd napisał(a):radex jak kupujesz filtry za 15zł to lepiej bez albo nie czyszczonym KN jezdzic ;p
szkodnik_byd napisał(a):ja przy okazji tez podobny filterek do mojej benzynki sobie kupilem
Badyl napisał(a):To ostatnie mnie rozwaliło
Badyl napisał(a): Ja też mam wkładkę KN... w reklamówce w bagażniku, na jej miejsce wleciał ori flitr
sewo napisał(a):pic na muchy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości