A co do tego regenerowanego to faktycznie ciężka sprawa. Ale nie wszystkie serwisy oferują swoje usługi na Allegro. Na allegro wątpię aby ktoś Ci odsprzedał, bo jak już mają to takie na czarną godzinę
Edit: Regeneracja wyniosła jednak 1300 zł
www.mazdaspeed.pl
Talar88 napisał(a):Ok! Najpierw tak jak mówisz poczekam jak przyjdzie ta turbina z powrotem i jeszcze poszukam w paru miejscach za ile mogli by ją zrobić bo na pewno nie dam więcej jak 2000zł... Jeżeli rzeczywiście to jest poważna awaria to wtedy zrobię tak jak mówiłem z używką... bo to na to samo wyjdzie jak z regenerowaną skoro ją sprawdze to wiesz... no chyba, że od razu bym znalazł takie turbo regenerowane ale na allegro to nie lada wyczyn ;/
Pamek napisał(a): mam nadzieje ze to było jednorazowe.
sonsieno napisał(a):Ponadto oprócz tych spadków mocy turbina czasem dziwnie świerczy a czasem jak ręką odjął chodzi normalnie... Jak ją zrozumieć?
Nie wiem o jakie świerczenie chodzi... Najlepiej jakbyś nam zaprezentował jakieś nagranie.
postaram się to nagrać, chodzi o taki dziwny (jakby gumowy) przydźwięk kiedy silnik schodzi z obrotów, słyszalny zwłaszcza podczas przygazowania na jałowym biegu
kawy napisał(a):dziwne dzwięki pod maską, metaliczny świst, wiertarka – zwał jak zwał. Pojawia się tylko przy obrotach 1800-2000
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6