Jacek176 napisał(a):W dalszym ciągu zastanwiam się nad tymi wlotami.
A co daje taki wlot'o'wylot?
www.mazdaspeed.pl
No, to przyznam, pierwsza taka opinia jaką czytam. Do tej pory na wszystkich forach czytałam, że Parada jest o niebo lepsza od T1R.check. napisał(a):znajomy w crx ma takie oponki i kleją tak średnio, zdaje się,że nawet słabiej od toyo t1r
Chodzi o to żeby gorące powietrze spod maski miało którędy wylatywać. W tej chwili wpada przez zderzak, przelatuje przez chłodnicę, ogrzewa się i potem kisi sie pod maską. Takie wyloty powodują lepszy przepływ.tco_tm napisał(a):A co daje taki wlot'o'wylot?
Jacek176 napisał(a):Chodzi o to żeby gorące powietrze spod maski miało którędy wylatywać. W tej chwili wpada przez zderzak, przelatuje przez chłodnicę, ogrzewa się i potem kisi sie pod maską. Takie wyloty powodują lepszy przepływ.
brii napisał(a):Też o tym kiedyś czytałem – zrobienie wylotów na podszybiu pogarsza odprowadzanie ciepła z komory spalania...
brii napisał(a):Też o tym kiedyś czytałem – zrobienie wylotów na podszybiu często pogarsza odprowadzanie ciepła z komory spalania...
Jacek176 napisał(a):Robota nie jest idealna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości