Wrażenia i opinie – Konin 2011

2-3 kwietnia 2011 r.

Postprzez Fasola » 3 kwi 2011, 23:35

loockas napisał(a):lepszego zakończenia wczorajszej imprezy jak wydarcie do księżyca piosenki manamanah w Waszym towarzystwie chyba być nie mogło :) Dzięki!

tutururu........ <rotfl>
Fasola

Postprzez Szymon » 3 kwi 2011, 23:43

Fasola napisał(a):
loockas napisał(a):lepszego zakończenia wczorajszej imprezy jak wydarcie do księżyca piosenki manamanah w Waszym towarzystwie chyba być nie mogło :) Dzięki!

tutururu........ <rotfl>

Manamana... !:P
Forumowicz

Od: 23 mar 2008, 00:01
Auto: ‘13 Lexus IS250 III
‘16 Scenic w Longu
‘03 Mx-5 NB FL Silver Blues

Postprzez Grzyby » 4 kwi 2011, 00:23

I ja się zamelduję :)
Impreza udana.
Minus ;) dla Dżuliana i PMS'a :P za ustawienie się po złej stronie przy wjeździe na lotnisko – robili za wąskie gardło (chociaż pewnie chcieliby za głębokie :P)
Lotnisko było dla mnie tylko oczekiwaniem na część wieczorną. A tam pełen zestaw atrakcji <lol>
Niezapomniane imprezowe rozmowy z Kinkim, Fasolą, andree i jeszcze kilkoma osobnikami no i opędzanie się od GRU atakującego jak czołg ( znienacka :P)
Fajnie było się znowu spotkać ze starymi znajomymi i poznać nowych :)

W drodze powrotnej dziwnie nie pasowałem do naszej 4 samochodowej kolumny złożonej z mojej szóstki i 3 323F BA (yezyk, tomek, Michał88) <lol> Przyznać muszę że widok 3 efek jadących jedna za drugą robi miłe oku wrażenie <spoko>
Tempo mieliśmy ekspresowe. Tylko nie rozumiem czemu na przejechanie trasy 300km potrzebowaliśmy prawie 6 godzin hahaha

Do następnego :)
Obrazek
d.pa
Forumowicz

Od: 3 paź 2004, 23:09
Auto: Peugeot 508 Hybrid4 '13
Suzuki Aerio 2.3l LPG '06
Renault Trafic 1.6 TT '16
Fiat Doblo 1.6 16V '01
Dacia DV 1.6 LPG '14
Fiat Ducato Pilote First 62A, 2.5TDI, '98
Burstner Amara 535TK

Postprzez Mako » 4 kwi 2011, 00:27

Dzieki bardzo za kolejny juz trzeci Konin na ktorym jestem jak zawsze atmosfera pierwszorzedna, nie mozna sie do niczego przyczepic, moze dla jednej osoby za krotkie bylo karaoke ale trudno. Na koniec mozna tylko zanucic

:]
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.

Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Forumowicz

Od: 31 paź 2007, 22:54
Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1

Postprzez loockas » 4 kwi 2011, 00:28

Grzyby napisał(a):GRU atakującego jak czołg ( znienacka )

Ja to się najbardziej bałem klapsów z niespodzianką :P
Andżeju, jak Ci na imię?
Forumowicz

Od: 6 maja 2007, 00:55
Auto: PaRHaTy
Ajonik
Kupra

Postprzez sq2jul » 4 kwi 2011, 00:49

Grzyby napisał(a):za ustawienie się po złej stronie przy wjeździe na lotnisko – robili za wąskie gardło (chociaż pewnie chcieliby za głębokie :P)

Ja nie jestem osiedlowym wandalem – szanuje zielen :P
Smoki i gołe baby
Forumowicz

Od: 29 wrz 2007, 21:15
Auto: gnojarz & bezdasznik

Postprzez yasko » 4 kwi 2011, 07:36

Josh napisał(a):
Pit napisał(a):jedziemy modlić sie do Lichenia <lol> Nic takiego nie miało miejsca.

Ktoś jednak w Licheniu był :D widzieliśmy stojące na parkingu przed bazyliką auta klubowe :P

MX-5 czy MX-3 bo nie wiem czy się przyznawać ;P
Pozdrawiam
yasko
Forumowicz

Od: 28 maja 2008, 22:06
Auto: było:
MX-3 V6, Premacy Sportive 2.0, RX-8 HP, Mazda 6 GY 2.0, Mazda 6 GH 2.5, RX-8 R3
jest: 5 Sport 2.0

Postprzez Lulka » 4 kwi 2011, 09:52

Konin... ah ten Konin <czarodziej> <serduszka> .. rozpoczęcie sezonu a jak zwykle super zabawa na lotnisku i w ośrodku :) <diabełek> <faja>

Organizatorzy się spisali i faktycznie koszulki klubowe są fajniutkie i wreszcie jakiś inny kolor niż czarny <spoko>

Jedyne co mi się nie podobało to zachowanie GRU .. nie wiem czego mu gratulujecie :| .. zachowywał się poniżej poziomu krytyki ... jak ktoś nie umie kontrolować się po alkoholu .. i byle jak ale się zachowywać to niech nie pije ... ma wielkie szczęście że jednak obyło się bez mordobicia ...
..wydaje mi się że macanie koleżanek z klubu ( i nie tylko koleżanek) to nie jest nowa jakość klubowicza ...jednym słowem GRU .. ogarnij się !!!! <cisza>
Forumowicz

Od: 26 lut 2008, 01:19
Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez warbo » 4 kwi 2011, 09:55

Wielkie podziękowania dla organizatorów za profesjonalne przygotowanie i prowadzenie imprezy oraz dla uczestników za miłą atmosferę.
manamana
Forumowicz

Od: 5 maja 2007, 18:06
Auto: RX-7 FC '85

Postprzez Madziutek » 4 kwi 2011, 10:12

My też dziękujemy, przede wszystkim organizatorom i klubowiczowi, który był wyrozumiały :D i dzięki niemu mogliśmy mieć pokój dwuosobowy ze względu na młodego (o ile się nie mylę to bezy odstąpił) :D mogliśmy się przynajmniej chwilę pobawić :) te dwa dni będę odsypiać przynajmniej tydzień :P

Lotnisko jak i impreza wieczorna bardzo udana, pogoda tradycyjna i oczywiście ludzie niezastąpieni. Jak miło widzieć na zlotach te same jak i nowe osoby ;) ten i zeszłoroczny Konin bezalkoholowy (najpierw z młodym w brzuchu teraz w wózku :P ) ale na Ryki znajdziemy nianię i sobie odbijemy hahaha <diabełek>
Myślami przy ukochanej, czerwonej BG ;)

PRANIE TAPICERKI SAMOCHODOWEJ, DYWANÓW, KANAP...itd.
Forumowicz

Od: 22 lut 2009, 17:19
Auto: Było ukochane BG i MX-3, jest rodzinne 626 ;)

Postprzez Pit » 4 kwi 2011, 10:13

Dziękuję wszystkim za oddane głosy w konkursie na wizualne modyfikacje, których de facto za wiele w moim aucie nie ma. Dziękuję za wiele godzin śmiechu w świetnym gronie, gratuluję zdobywcom pucharów i dyplomów. Cieszę się, że 90% z nich pojechało do Bydgoszczy ;)
Forumowicz

Od: 14 lut 2005, 06:56
Auto: FD3S

Postprzez Fasola » 4 kwi 2011, 10:36

Lulu napisał(a):Jedyne co mi się nie podobało to zachowanie GRU .. nie wiem czego mu gratulujecie :| .. zachowywał się poniżej poziomu krytyki ... jak ktoś nie umie kontrolować się po alkoholu .. i byle jak ale się zachowywać to niech nie pije ... ma wielkie szczęście że jednak obyło się bez mordobicia ...
..wydaje mi się że macanie koleżanek z klubu ( i nie tylko koleżanek) to nie jest nowa jakość klubowicza ...jednym słowem GRU .. ogarnij się !!!! <cisza>

W imieniu regionu przepraszam.
Fasola

Postprzez toster01 » 4 kwi 2011, 10:49

Nadrabiam zaległości i dzielę się także moimi wrażeniami. Na wstępie chciałbym podziękować organizatorom, bo spisali się wzorowo. Zabrakło mi konkurencji sprawnościowych na lotnisku, ale wszystkiego mieć nie można. Trochę pozostał niesmak po tym zamieszaniu z klasyfikacją mojego przejazdu, aczkolwiek fakt, że narobiłem sporo zamieszania przy zgłoszeniu, ale to z przyczyn ode mnie niezależnych. Ośrodek świetny, kuchnia się niezbyt popisała, ale lokalizacja i warunki zakwaterowania super.
Teraz osobne podziękowania dla THOR-a za doprowadzenie nas na miejsce, Szigi Digi (bumbumbum hahaha ), Waldimx-5+Borys, Jacola, Letkiego, Bibasa, People_hate_me i wielu innych za świetną zabawę w miłym towarzystwie
Osobno chciałbym podziękować Waldiemu i Jacolowi za możliwość poprowadzenia ich wspaniałych autek, oraz Bibiemu za przekonanie mojej żony, że motor to świetna sprawa i grillika w drodze powrotnej.
Wszystkich, których nie wymieniłem przepraszam i pozdrawiam.
Dzięki za wspólną zabawę i do następnego
Czy szwedzki łoś może być mocniejszy od japońskiego samuraia?
Forumowicz

Od: 21 wrz 2008, 19:28
Auto: EC B6D (ale to mojej żony;)) Volvo V70 '98 2.0T5 Kombi (całkiem szybki karawan;)

Postprzez loockas » 4 kwi 2011, 10:51

Pit napisał(a):Cieszę się, że 90% z nich pojechało do Bydgoszczy

No pokazaliście klasę. Wracają dobre, obfite zloty dla Bydgoszczy :)
Andżeju, jak Ci na imię?
Forumowicz

Od: 6 maja 2007, 00:55
Auto: PaRHaTy
Ajonik
Kupra

Postprzez phemas » 4 kwi 2011, 10:54

Ja równiez dziękuję za zlocik... :)
Szkodnikowi za współpracę... Organizatorom za możliwośc współpracy... ;)
Wszystkim klubowiczom za fajna zabawę...
I Andree ktory jak zwykle jest ostatnim gościem opuszczającym salę balową... ;P
Madzia Premacy 1,8 '01
Forumowicz

Od: 25 sie 2009, 08:06
Auto: Premacy 1,8 KAT 2001

Postprzez Ania_TM » 4 kwi 2011, 10:56

phemas napisał(a):Ja równiez dziękuję za zlocik... :)
Szkodnikowi za współpracę... Organizatorom za możliwośc współpracy... ;)
Wszystkim klubowiczom za fajna zabawę...
I Andree ktory jak zwykle jest ostatnim gościem opuszczającym salę balową... ;P

zabawa profesjonalna <spoko> w wykonaniu twoim i Szkodnika :P <rotfl>
Ania_TM

Postprzez toster01 » 4 kwi 2011, 11:05

Lulu napisał(a):Jedyne co mi się nie podobało to zachowanie GRU .. nie wiem czego mu gratulujecie :| .. zachowywał się poniżej poziomu krytyki ... jak ktoś nie umie kontrolować się po alkoholu .. i byle jak ale się zachowywać to niech nie pije ... ma wielkie szczęście że jednak obyło się bez mordobicia ...

Lulu trochę wyrozumiałości i mniej hipokryzji, bo ja nie chcę przypominać Białego, powinnaś wiedzieć o co chodzi? Fakt nie było to miłe, ale ja bym z tego nie robił takiego halo, bo każdemu się może zdażyć i powinnaś coś o tym wiedzieć?
Czy szwedzki łoś może być mocniejszy od japońskiego samuraia?
Forumowicz

Od: 21 wrz 2008, 19:28
Auto: EC B6D (ale to mojej żony;)) Volvo V70 '98 2.0T5 Kombi (całkiem szybki karawan;)

Postprzez phemas » 4 kwi 2011, 11:06

Polecam się ze swojej strony na przyszłość... Szkodnik myślę że też sie dopisze... <ok>
Madzia Premacy 1,8 '01
Forumowicz

Od: 25 sie 2009, 08:06
Auto: Premacy 1,8 KAT 2001

Postprzez faraon » 4 kwi 2011, 11:15

Lulu napisał(a):Konin... ah ten Konin <czarodziej> <serduszka> .. rozpoczęcie sezonu a jak zwykle super zabawa na lotnisku i w ośrodku :) <diabełek> <faja>

Organizatorzy się spisali i faktycznie koszulki klubowe są fajniutkie i wreszcie jakiś inny kolor niż czarny <spoko>

Jedyne co mi się nie podobało to zachowanie GRU .. nie wiem czego mu gratulujecie :| .. zachowywał się poniżej poziomu krytyki ... jak ktoś nie umie kontrolować się po alkoholu .. i byle jak ale się zachowywać to niech nie pije ... ma wielkie szczęście że jednak obyło się bez mordobicia ...

NO COMMENTS :)
Forumowicz

Od: 24 mar 2007, 18:45
Auto: Mazdolot Gh RF
Mitowisi Carisma

Postprzez Ania_TM » 4 kwi 2011, 11:16

toster01 napisał(a):

Lulu trochę wyrozumiałości i mniej hipokryzji, bo ja nie chcę przypominać Białego, powinnaś wiedzieć o co chodzi? Fakt nie było to miłe, ale ja bym z tego nie robił takiego halo, bo każdemu się może zdażyć i powinnaś coś o tym wiedzieć?

no dobra, miałam nie pisać, ale.. gru na lotnisku zachował się wobec mnie skandalicznie. Mianowicie popchnął mnie pod namiotem w kierunku kupki polarów i gadżetów... <zawstydzony> :| gdyby nie polary, to mogłabym sobie rozwalić głowę albo po prostu zrobić krzywdę.
Nie wspominam już o namolnym zaczepianiu, chodzeniu, łapaniu, itp... :|
Toster- gru naprawdę przegiął.

Jak ktoś pije alkohol, to powinien znać swoje możliwości i w miarę kontrolować swoje zachowanie...

<oczy>
Ania_TM