loockas napisał(a):lepszego zakończenia wczorajszej imprezy jak wydarcie do księżyca piosenki manamanah w Waszym towarzystwie chyba być nie mogłoDzięki!
tutururu........
www.mazdaspeed.pl
loockas napisał(a):lepszego zakończenia wczorajszej imprezy jak wydarcie do księżyca piosenki manamanah w Waszym towarzystwie chyba być nie mogłoDzięki!
Fasola napisał(a):loockas napisał(a):lepszego zakończenia wczorajszej imprezy jak wydarcie do księżyca piosenki manamanah w Waszym towarzystwie chyba być nie mogłoDzięki!
tutururu........
Grzyby napisał(a):za ustawienie się po złej stronie przy wjeździe na lotnisko – robili za wąskie gardło (chociaż pewnie chcieliby za głębokie)
Josh napisał(a):Pit napisał(a):jedziemy modlić sie do LicheniaNic takiego nie miało miejsca.
Ktoś jednak w Licheniu byłwidzieliśmy stojące na parkingu przed bazyliką auta klubowe
![]()
Lulu napisał(a):Jedyne co mi się nie podobało to zachowanie GRU .. nie wiem czego mu gratulujecie.. zachowywał się poniżej poziomu krytyki ... jak ktoś nie umie kontrolować się po alkoholu .. i byle jak ale się zachowywać to niech nie pije ... ma wielkie szczęście że jednak obyło się bez mordobicia ...
..wydaje mi się że macanie koleżanek z klubu ( i nie tylko koleżanek) to nie jest nowa jakość klubowicza ...jednym słowem GRU .. ogarnij się!!
phemas napisał(a):Ja równiez dziękuję za zlocik...![]()
Szkodnikowi za współpracę... Organizatorom za możliwośc współpracy...![]()
Wszystkim klubowiczom za fajna zabawę...
I Andree ktory jak zwykle jest ostatnim gościem opuszczającym salę balową...
Lulu napisał(a):Jedyne co mi się nie podobało to zachowanie GRU .. nie wiem czego mu gratulujecie.. zachowywał się poniżej poziomu krytyki ... jak ktoś nie umie kontrolować się po alkoholu .. i byle jak ale się zachowywać to niech nie pije ... ma wielkie szczęście że jednak obyło się bez mordobicia ...
..wydaje mi się że macanie koleżanek z klubu ( i nie tylko koleżanek) to nie jest nowa jakość klubowicza ...jednym słowem GRU .. ogarnij się!!
Lulu napisał(a):Konin... ah ten Konin![]()
.. rozpoczęcie sezonu a jak zwykle super zabawa na lotnisku i w ośrodku
![]()
![]()
![]()
Organizatorzy się spisali i faktycznie koszulki klubowe są fajniutkie i wreszcie jakiś inny kolor niż czarny![]()
Jedyne co mi się nie podobało to zachowanie GRU .. nie wiem czego mu gratulujecie.. zachowywał się poniżej poziomu krytyki ... jak ktoś nie umie kontrolować się po alkoholu .. i byle jak ale się zachowywać to niech nie pije ... ma wielkie szczęście że jednak obyło się bez mordobicia ...
toster01 napisał(a):Lulu napisał(a):Jedyne co mi się nie podobało to zachowanie GRU .. nie wiem czego mu gratulujecie.. zachowywał się poniżej poziomu krytyki ... jak ktoś nie umie kontrolować się po alkoholu .. i byle jak ale się zachowywać to niech nie pije ... ma wielkie szczęście że jednak obyło się bez mordobicia ...
Lulu trochę wyrozumiałości i mniej hipokryzji, bo ja nie chcę przypominać Białego, powinnaś wiedzieć o co chodzi? Fakt nie było to miłe, ale ja bym z tego nie robił takiego halo, bo każdemu się może zdażyć i powinnaś coś o tym wiedzieć?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości