GORZÓW WIELKOPOLSKI – SPOT – 16.05.20 godz. 18:00 Gorzów Wielkopolski parking Kaufland

- Od: 21 gru 2005, 17:43
- Auto: .
 Mazda 6 L3 200 2r.
 Mazda 626 GE FP 2004 r.
 www.akant.dit.pl
Mi 2 kwietnia pasuje. Jak dla mnie możemy wcześniej się spotkać nawet o 11.00
Dobry pomysł z Bogdańcem Tylko czy tam jest gdzie ognisko rozpalić żeby coś wszamać
  Tylko czy tam jest gdzie ognisko rozpalić żeby coś wszamać 
Ciekawe jaka będzie pogoda.

Dobry pomysł z Bogdańcem
 Tylko czy tam jest gdzie ognisko rozpalić żeby coś wszamać
  Tylko czy tam jest gdzie ognisko rozpalić żeby coś wszamać Ciekawe jaka będzie pogoda.
Teraz Mercedes C200 Kompresor 192 KM , 2,0 benzyna/LPG
Ale Mazdę uwielbiam nadal :)
		Ale Mazdę uwielbiam nadal :)

- Od: 26 lip 2009, 17:18
- Auto: Honda Accord, 2,0 benzyna, 155KM, 2005
Panowie wiec chcecie spotkanie w Bogdancu.hmmm  no ok. tylko moja sugestja jest taka: mianowicie pojade do skansenu i zapytam sie czy ten termin byłby wolny i ewentualnie jakie by były opłaty itp jezeli bd utrudnienia to pare metrów wczesniej jest nadlesnictwo (zielony parking ,2 ławki z siedziskami oraz ognisko ) takze czy w jednym czy w drugim miejscu jest dobze. Na skansenie robilismy zawsze wieksze całonocne imprezy a na nadlesnictwie wychodzimy w lato na małe ognisko.  pozdrawiam
 tylko moja sugestja jest taka: mianowicie pojade do skansenu i zapytam sie czy ten termin byłby wolny i ewentualnie jakie by były opłaty itp jezeli bd utrudnienia to pare metrów wczesniej jest nadlesnictwo (zielony parking ,2 ławki z siedziskami oraz ognisko ) takze czy w jednym czy w drugim miejscu jest dobze. Na skansenie robilismy zawsze wieksze całonocne imprezy a na nadlesnictwie wychodzimy w lato na małe ognisko.  pozdrawiam 

- Od: 8 mar 2011, 22:02
- Auto: Mazda 323 BG 1.3 16v
Simek20 napisał(a):deejay27 napisał(a):Tylko czy nasi koledzy od "niebieskiej"tam trafią,trzeba im maila podesłac:]
yyy.nie bardzo rozumiem:P
aha...chodzi o tych z tv
a tak na powaznie to ja podjade oczywiscie na tesco i ruszymy razem do Bogdanca

- Od: 8 mar 2011, 22:02
- Auto: Mazda 323 BG 1.3 16v
jeśli uda mi się jakoś po cichu

- Od: 15 mar 2011, 13:06
- Auto: Mazda 323F BJ – 98r. 1.5 16V
Przedstawiam Wam pewne miejsca, które jako tako nadają się na spotkanie przy ognisku.
Miejsce nr 1 wzgórze nieopodal ruin starego wiatraka między Czechowem a Santokiem
Dojazd: ul. Warszawska wzdłuż Warty do Czechowa i dalej za przejazdem kolejowym do zabudowań (przed drewnianą stanicą rowerową).
Z drogi asfaltowej trzeba skręcić na polną, przejechać obok prywatnej posesji i pokonać dość stromy podjazd na wzgórze, dla posiadaczy nisko zawieszonych aut niedostępny (można zostawić auta u podnóża na drodze).
Miejsce: samo miejsce to płaski teren ok 50x50 m, możliwość rozpalenia ogniska/grilla, brak ławek czy innych miejsc siedzących (preferowany koc, krzesełka turystyczne).
W odległości ok 200 m od "miejsca" znajdują się ruiny starego wiatraka, miejsce ogólnodostępne, możliwość rozpalenia ogniska/grilla wewnątrz.
Fotki: https://picasaweb.google.com/1120902342 ... jcowkaNr1#
Miejsce nr 2 tereny ogólnodostępne byłego poligonu i strzelnicy piechoty na pod gorzowskich Wieprzycach.
Lokalizacja: Ul. Saperów ok 5 km od centrum Gorzowa i Tesco – ostatniego miejsca spotu.
Dojazd: od str. Szczecina – ulicą Dobrą w dół, do ul Saperów, od str. Kostrzyna – ulicą Kostrzyńską i Dobrą w Saperów.
Z drogi asfaltowej dojazd drogą szutrową/polną – dojazd łatwy, bez kłopotu.
Miejsce: teren zalesiony, po byłej strzelnicy wojskowej, podniszczony murowany krąg na ognisko, teren lekko przekopany okopami pasjonatów airsoft-u.
Obok piaszczysta polana, miejsce na postój samochodów lub urządzenia ogniska/grilla
Fotki: https://picasaweb.google.com/1120902342 ... UlSaperow#

Miejsce nr 1 wzgórze nieopodal ruin starego wiatraka między Czechowem a Santokiem
Dojazd: ul. Warszawska wzdłuż Warty do Czechowa i dalej za przejazdem kolejowym do zabudowań (przed drewnianą stanicą rowerową).
Z drogi asfaltowej trzeba skręcić na polną, przejechać obok prywatnej posesji i pokonać dość stromy podjazd na wzgórze, dla posiadaczy nisko zawieszonych aut niedostępny (można zostawić auta u podnóża na drodze).
Miejsce: samo miejsce to płaski teren ok 50x50 m, możliwość rozpalenia ogniska/grilla, brak ławek czy innych miejsc siedzących (preferowany koc, krzesełka turystyczne).
W odległości ok 200 m od "miejsca" znajdują się ruiny starego wiatraka, miejsce ogólnodostępne, możliwość rozpalenia ogniska/grilla wewnątrz.
Fotki: https://picasaweb.google.com/1120902342 ... jcowkaNr1#
Miejsce nr 2 tereny ogólnodostępne byłego poligonu i strzelnicy piechoty na pod gorzowskich Wieprzycach.
Lokalizacja: Ul. Saperów ok 5 km od centrum Gorzowa i Tesco – ostatniego miejsca spotu.
Dojazd: od str. Szczecina – ulicą Dobrą w dół, do ul Saperów, od str. Kostrzyna – ulicą Kostrzyńską i Dobrą w Saperów.
Z drogi asfaltowej dojazd drogą szutrową/polną – dojazd łatwy, bez kłopotu.
Miejsce: teren zalesiony, po byłej strzelnicy wojskowej, podniszczony murowany krąg na ognisko, teren lekko przekopany okopami pasjonatów airsoft-u.
Obok piaszczysta polana, miejsce na postój samochodów lub urządzenia ogniska/grilla
Fotki: https://picasaweb.google.com/1120902342 ... UlSaperow#

- Od: 8 mar 2011, 21:40
- Auto: Mazda 323 BA ~ 1,3 ~ 1998r
Ja oprócz Barlinka mam fajne miejsce obok Gorzowa, no moze nie obok:]ale daleko nie jest.Jadąc w kierunku Barlinka napotykamy Kłodawe i wyjezdzajac z niej jest skrzyżowanie,na którym skręcamy w prawo.Jedziemy jakies 5 km normalna drogą troche dziurawą,skręt w lewo i mamy miejscowośc Łośno,jedziemy dalej prosto przez  Łosno i kolejną miejscowością są Lipy czy jakoś tak,i tam właśniejest fajna plaza(nie myśle o kąpaniu o tej porze)jakiś osrodek mały,jest calkiem ładnie ale fotek nie mam.Byłem tam kiedys na jakiś dożynkach lub czymś podobnym.Wracajac do tych miejsc które przedstawił kolega wyżej to jak dla mnie w miejsce nr 1 nawet bym sie nie pchał bo nie za ciekawie wyglądaten podjazd i wg teren na którym raczej bym obcierał

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
 Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
witam jestem za spotem jak najbardziej tylko pracuje do godzinki 14 i w sumie na 16 bym mogl podleciec bo z berlina szybciej do gw nie dojade

- 

onyxboy
Jak nadejdą cieplejsze dni to zabawimy sie juz tak pożadniej tu:http://www.janowo.com.pl/

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
 Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)