GORZÓW WIELKOPOLSKI – SPOT – 16.05.20 godz. 18:00 Gorzów Wielkopolski parking Kaufland
- Od: 21 gru 2005, 17:43
- Auto: .
Mazda 6 L3 200 2r.
Mazda 626 GE FP 2004 r.
www.akant.dit.pl
Mi 2 kwietnia pasuje. Jak dla mnie możemy wcześniej się spotkać nawet o 11.00
Dobry pomysł z Bogdańcem
Tylko czy tam jest gdzie ognisko rozpalić żeby coś wszamać 
Ciekawe jaka będzie pogoda.
Dobry pomysł z Bogdańcem

Ciekawe jaka będzie pogoda.
Teraz Mercedes C200 Kompresor 192 KM , 2,0 benzyna/LPG
Ale Mazdę uwielbiam nadal :)
Ale Mazdę uwielbiam nadal :)
- Od: 26 lip 2009, 17:18
- Auto: Honda Accord, 2,0 benzyna, 155KM, 2005
Panowie wiec chcecie spotkanie w Bogdancu.hmmm no ok.
tylko moja sugestja jest taka: mianowicie pojade do skansenu i zapytam sie czy ten termin byłby wolny i ewentualnie jakie by były opłaty itp jezeli bd utrudnienia to pare metrów wczesniej jest nadlesnictwo (zielony parking ,2 ławki z siedziskami oraz ognisko ) takze czy w jednym czy w drugim miejscu jest dobze. Na skansenie robilismy zawsze wieksze całonocne imprezy a na nadlesnictwie wychodzimy w lato na małe ognisko. pozdrawiam 
- Od: 8 mar 2011, 22:02
- Auto: Mazda 323 BG 1.3 16v
Simek20 napisał(a):deejay27 napisał(a):Tylko czy nasi koledzy od "niebieskiej"tam trafią,trzeba im maila podesłac:]
yyy.nie bardzo rozumiem:P
aha...chodzi o tych z tv
a tak na powaznie to ja podjade oczywiscie na tesco i ruszymy razem do Bogdanca
- Od: 8 mar 2011, 22:02
- Auto: Mazda 323 BG 1.3 16v
jeśli uda mi się jakoś po cichu
- Od: 15 mar 2011, 13:06
- Auto: Mazda 323F BJ – 98r. 1.5 16V
Przedstawiam Wam pewne miejsca, które jako tako nadają się na spotkanie przy ognisku.
Miejsce nr 1 wzgórze nieopodal ruin starego wiatraka między Czechowem a Santokiem
Dojazd: ul. Warszawska wzdłuż Warty do Czechowa i dalej za przejazdem kolejowym do zabudowań (przed drewnianą stanicą rowerową).
Z drogi asfaltowej trzeba skręcić na polną, przejechać obok prywatnej posesji i pokonać dość stromy podjazd na wzgórze, dla posiadaczy nisko zawieszonych aut niedostępny (można zostawić auta u podnóża na drodze).
Miejsce: samo miejsce to płaski teren ok 50x50 m, możliwość rozpalenia ogniska/grilla, brak ławek czy innych miejsc siedzących (preferowany koc, krzesełka turystyczne).
W odległości ok 200 m od "miejsca" znajdują się ruiny starego wiatraka, miejsce ogólnodostępne, możliwość rozpalenia ogniska/grilla wewnątrz.
Fotki: https://picasaweb.google.com/1120902342 ... jcowkaNr1#
Miejsce nr 2 tereny ogólnodostępne byłego poligonu i strzelnicy piechoty na pod gorzowskich Wieprzycach.
Lokalizacja: Ul. Saperów ok 5 km od centrum Gorzowa i Tesco – ostatniego miejsca spotu.
Dojazd: od str. Szczecina – ulicą Dobrą w dół, do ul Saperów, od str. Kostrzyna – ulicą Kostrzyńską i Dobrą w Saperów.
Z drogi asfaltowej dojazd drogą szutrową/polną – dojazd łatwy, bez kłopotu.
Miejsce: teren zalesiony, po byłej strzelnicy wojskowej, podniszczony murowany krąg na ognisko, teren lekko przekopany okopami pasjonatów airsoft-u.
Obok piaszczysta polana, miejsce na postój samochodów lub urządzenia ogniska/grilla
Fotki: https://picasaweb.google.com/1120902342 ... UlSaperow#
Miejsce nr 1 wzgórze nieopodal ruin starego wiatraka między Czechowem a Santokiem
Dojazd: ul. Warszawska wzdłuż Warty do Czechowa i dalej za przejazdem kolejowym do zabudowań (przed drewnianą stanicą rowerową).
Z drogi asfaltowej trzeba skręcić na polną, przejechać obok prywatnej posesji i pokonać dość stromy podjazd na wzgórze, dla posiadaczy nisko zawieszonych aut niedostępny (można zostawić auta u podnóża na drodze).
Miejsce: samo miejsce to płaski teren ok 50x50 m, możliwość rozpalenia ogniska/grilla, brak ławek czy innych miejsc siedzących (preferowany koc, krzesełka turystyczne).
W odległości ok 200 m od "miejsca" znajdują się ruiny starego wiatraka, miejsce ogólnodostępne, możliwość rozpalenia ogniska/grilla wewnątrz.
Fotki: https://picasaweb.google.com/1120902342 ... jcowkaNr1#
Miejsce nr 2 tereny ogólnodostępne byłego poligonu i strzelnicy piechoty na pod gorzowskich Wieprzycach.
Lokalizacja: Ul. Saperów ok 5 km od centrum Gorzowa i Tesco – ostatniego miejsca spotu.
Dojazd: od str. Szczecina – ulicą Dobrą w dół, do ul Saperów, od str. Kostrzyna – ulicą Kostrzyńską i Dobrą w Saperów.
Z drogi asfaltowej dojazd drogą szutrową/polną – dojazd łatwy, bez kłopotu.
Miejsce: teren zalesiony, po byłej strzelnicy wojskowej, podniszczony murowany krąg na ognisko, teren lekko przekopany okopami pasjonatów airsoft-u.
Obok piaszczysta polana, miejsce na postój samochodów lub urządzenia ogniska/grilla
Fotki: https://picasaweb.google.com/1120902342 ... UlSaperow#

- Od: 8 mar 2011, 21:40
- Auto: Mazda 323 BA ~ 1,3 ~ 1998r
Ja oprócz Barlinka mam fajne miejsce obok Gorzowa, no moze nie obok:]ale daleko nie jest.Jadąc w kierunku Barlinka napotykamy Kłodawe i wyjezdzajac z niej jest skrzyżowanie,na którym skręcamy w prawo.Jedziemy jakies 5 km normalna drogą troche dziurawą,skręt w lewo i mamy miejscowośc Łośno,jedziemy dalej prosto przez Łosno i kolejną miejscowością są Lipy czy jakoś tak,i tam właśniejest fajna plaza(nie myśle o kąpaniu o tej porze)jakiś osrodek mały,jest calkiem ładnie ale fotek nie mam.Byłem tam kiedys na jakiś dożynkach lub czymś podobnym.Wracajac do tych miejsc które przedstawił kolega wyżej to jak dla mnie w miejsce nr 1 nawet bym sie nie pchał bo nie za ciekawie wyglądaten podjazd i wg teren na którym raczej bym obcierał

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
witam jestem za spotem jak najbardziej tylko pracuje do godzinki 14 i w sumie na 16 bym mogl podleciec bo z berlina szybciej do gw nie dojade
-
onyxboy
Jak nadejdą cieplejsze dni to zabawimy sie juz tak pożadniej tu:http://www.janowo.com.pl/

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)