akurat tak postawione, ale wcześniej tam stali inni i tylko tak się dało a później odjechali i tak wyszło

a tak btw to tam wszyscy są "miszczami" parkowania bo to jest parking do parkowania równolegle co widać po liniach i granitowych słupkach które powywalali żeby parkować tak. Pod pocztą w sosnowcu jest to samo – parking do parkowania równoległego a wszyscy wjeżdżają prosto, połową auta na chodnik. Później wyjeżdżają tyłem na oślep na ulicę, na której wszyscy cisną 70km/h i więcej, już kilka razy tam mogliśmy wypadek mieć bo jakiś idiota cofa nie wiedząc czy nic nie jedzie. Ale oczywiście tam straży miejskiej nie ma żeby mandaty i blokady za nieprawidłowe parkowanie dawać. Wolą dawać blokady + mandaty gdy ktoś na 5 minut zaparkuje w nieodpowiednim miejscu żeby wyładować całego vana materiałów budowlanych
-40cm nie może być – już na takich dróżkach jak ta przydzieram, i gleby nie będzie, zresztą już kilkakrotnie pisałem dlaczego. Ewentualnie może za rok, ale muszę to grubo przemyśleć, bo niby ładnie to wygląda, ale jest niepraktyczne bo pod blokiem nie wjadę tam gdzie zawsze parkuję. Na wsi nie wjadę na działkę. W terenie też nie pojeżdżę
Co do halogenów też już zdarłem palce na tłumaczeniu czemu takie a nie inne... także pokrótce powiem że miałem tylko jedną zaślepkę halogenu, a takie akurat wpadły za prawdziwy bezcen więc zostały założone, napewno są lepsze niż dziury w zderzaku a i w razie mgły robią robotę więc zostają napewno.
Nie mam ramki na tablicę z przodu, co w tym złego?

Cały czas się waham czy kupić ramkę czy załatwić kwadratową tablicę więc póki co dalej zostaje jak jest
the drifter > gościu z allegro to szyje, nick
pokrowce1, ma różne materiały, różne kolory itp., można też nadruk jakiś wyszyć, zrobić z tyłu kieszenie na fotelach przednich i takie tam