teraz jeszcze musisz zrobić coś z tym znaczkiem mazdy bo troszkę razi 
www.mazdaspeed.pl
luki_92_92 napisał(a):No w moim wypadku się nie da omijać dróg po których z glebą nie przejadę – jak już mówiłem wolę parkować pod blokiem a w promieniu 700m od domu wszędzie jakieś pieprzone dziury i progi zwalniające, dlatego gleby nie będzie. Chyba że za kilka lat zainwestuję w coś hydraulicznego żeby móc się podnieść w razie potrzeby
Załatwiłem sobie wczoraj też za free jedną oponę bo w piwnicy miałem taką samą, więc mam na lato na tył 2x Kumho Ecsta SPT 195/50 R15 – dają radę te opony? Bo mają 5-5.5mm bieżnika i w sumie za free bo jedną miałem jedną dostałem, a mam jeszcze na tyłte co miałem wcześniej Uniroyal RainSport 2 ten sam rozmiar ale mają 3.5mm bieżnika, ale drogi się nieźle trzymają i teraz nie wiem jakie na wiosnę założyć. Co proponujecie?

no i pora zmienić opony na letnie, bo zimówki już za głośne i źle się jeździ
też się zastanawiam nad czymś takim 
http://allegro.pl/show_item.php?item=1668265344 więc wziąłem bez wahania)
a tak btw to tam wszyscy są "miszczami" parkowania bo to jest parking do parkowania równolegle co widać po liniach i granitowych słupkach które powywalali żeby parkować tak. Pod pocztą w sosnowcu jest to samo – parking do parkowania równoległego a wszyscy wjeżdżają prosto, połową auta na chodnik. Później wyjeżdżają tyłem na oślep na ulicę, na której wszyscy cisną 70km/h i więcej, już kilka razy tam mogliśmy wypadek mieć bo jakiś idiota cofa nie wiedząc czy nic nie jedzie. Ale oczywiście tam straży miejskiej nie ma żeby mandaty i blokady za nieprawidłowe parkowanie dawać. Wolą dawać blokady + mandaty gdy ktoś na 5 minut zaparkuje w nieodpowiednim miejscu żeby wyładować całego vana materiałów budowlanych

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości