AlbatrosGrodno napisał(a):Ogólnie to wyczuwam na mnie jakąś nagonkę za to że wyraziłem swoje zdanie na temat 12letniej mazdy która kosztowała mnie wiele zdrowia i nerw.Przykro mi to mówić ale jak widzę swoją byłą Gfkę na ulicy to mnie zbiera na wymioty.
Takie to auto było i nic tego nie zmieni,mój życiowy błąd..nie życzę nikomu tego co ja przeżyłem z tą czerwoną padaką.To że wyraziłem swoją opinie na temat tego konkretnego egzemplarza nie jest powodem aby zaraz myśleć o mnie niestworzone rzeczy i mieć takie a nie inne zdanie.
Chyba trochę źle mnie zrozumiałeś...
Jak już stali bywalcy zdążyli zauważyć przed sprzedażą Twoja GFka była "super wypas, wypierd z przytupem", każdemu ją proponowałeś – TUTAJ NA FORUM. Wyrażając swoją opinię na temat "czerwonej padaki" tuż po sprzedaży właśnie większość ludzi odebrała to z niesmakiem – tak jak byś celowo chciał kogoś oszukać.
Bywalcy tego forum darzą się jakimś zaufaniem – niestety Twój przykład pokazuje jak należy uważać przy kupnie auta, bo rozumiem, że w przypadku, gdy ten samochód trafiłby w ręce jakiegoś klubowicza to byś się pewnie tu więcej nie pojawił... i rozwijał dalej karierę forumową na innej stronie.
Co do łady...
spełnia wszystkie kryteria postawione przez Ciebie w pierwszym poście
Życzę spełnienia marzeń związanych ze zmianą marki i przy kupnie uważaj na ludzi o charakterze podobnym do Twojego.
Powodzenia