Tutaj się witamy
Widzewianka_TM jak Ty możesz serdecznie witać z takim avatarem
wszyscy już na wstępie się boją
kermit powinien buziaki rozsyłać
Pozdrowionka
kermit powinien buziaki rozsyłać
Pozdrowionka
Witam do tygodnia jestem posiadaczem MAZDA 6 kombi 2004r pozdrawiam wszystkich forumowiczów 
-
darstan
witam wszystkich . Mazdy jeszcze nie posiadam, jestem zainteresowany kupnem Mazdy 6 w dieslu, na razie czytam i oglądam.
pozdrawiam
Mikołaj
pozdrawiam
Mikołaj
-
mikpol
Witam wszystkich! Jestem stałym bywalcem na forum Lancii i wiem jak bardzo jest to wstanie pomóc przy użytkowaniu samochodu
Jestem teraz na etapie poszukiwań Mazdy 6 po faceliftingu i nie ukrywam, że mam nadzieję, iż uda mi sie uzyskać od Was w miarę możliwości chociaż trochę pomocy
) Pozdrawiam wszystkich!

- Od: 14 lut 2011, 09:08
- Auto: Mazda6 2006r.
Witajcie!
Od tygodnia w końcu posiadam MAZDE 6 2.0. Rocznik 2003. Autko bardzo fajne, jest parę rzeczy do zrobienia ale miejmy nadzieję że późniejsza eksploatacja będzie w miarę bezproblemowa.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników japońskiej marki!
Od tygodnia w końcu posiadam MAZDE 6 2.0. Rocznik 2003. Autko bardzo fajne, jest parę rzeczy do zrobienia ale miejmy nadzieję że późniejsza eksploatacja będzie w miarę bezproblemowa.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników japońskiej marki!

- Od: 22 sty 2011, 07:09
- Auto: MAZDA 6 2.0 SPORT 2003
Wow
Same 6 nabyte bądz w planie
Witam wszystkich i zapraszam do uczestnictwa z zyciu naszego klubu. Spotkania regionalne, zloty etc
A tak na marginesie to po uzupełniajcie profile.
Pozdrawiam
Same 6 nabyte bądz w planie
Witam wszystkich i zapraszam do uczestnictwa z zyciu naszego klubu. Spotkania regionalne, zloty etc
A tak na marginesie to po uzupełniajcie profile.
Pozdrawiam
-
Szalotka
Witam Wszystkich. Jestem z Łodzi i niedługo zamierzam być posiadaczem mazdy 323F BA
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
NeQ
Witam wszystkich 
od 4 miesięcy jestem posiadaczem Mazdy Xedos 9 2.0
Pozdrawiam wszystkich
od 4 miesięcy jestem posiadaczem Mazdy Xedos 9 2.0
Pozdrawiam wszystkich
-
dagonet11
Aloha!
Powitać szerokie grono Klubowiczów'ek
Obecnie bujam się inna konstrukcją niż Mazda, ale nie zmienia to faktu, że od zawsze podobały mi się 323F BA i coraz bardziej zastanawiam się nad przesiadką właśnie na ten model. Czas pokaże jak to mówią pożyjemy zobaczymy
Pozdro!
Powitać szerokie grono Klubowiczów'ek
Obecnie bujam się inna konstrukcją niż Mazda, ale nie zmienia to faktu, że od zawsze podobały mi się 323F BA i coraz bardziej zastanawiam się nad przesiadką właśnie na ten model. Czas pokaże jak to mówią pożyjemy zobaczymy Pozdro!

- Od: 15 lut 2011, 17:41
- Auto: A80B4
pozdrawiam i witam wszystkich na forum mam pierwszą mazde kupiłem 6 mc temu cx 9 / zaznaczam że kocham japońskie samochody / poprzedni honda accord 2001/
-
janzal
Witam wszystkich
Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 626 GF 2.0 DiTD. Mam nadzieję, że moja miłość do niej będzie odwzajemniona (jak najdłużej)
Pozdrawiam z Olsztyna!
Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 626 GF 2.0 DiTD. Mam nadzieję, że moja miłość do niej będzie odwzajemniona (jak najdłużej)
Pozdrawiam z Olsztyna!
-
kret49
Witam serdecznie!
Już spędziłem parę nocek po kupnie Mazdy 6 – dużo się dowiedziałem dużo mi forum pomogło.
Dzięki wszystkim bardzo
Pozdrawiam
Już spędziłem parę nocek po kupnie Mazdy 6 – dużo się dowiedziałem dużo mi forum pomogło.
Dzięki wszystkim bardzo
Pozdrawiam
-
genek82
Witam,
od 2 miesięcy jestem właścicielem Mazdy Premacy DiTD z 2000 roku, wcześniej trochę udzielałem się na podobnym forum, skodovka.pl, a teraz przyszło mi zmienić wysłużoną Favoritkę na Premacy. Już niedługo postaram się założyć o niej temat i wrzucić jakieś zdjęcia.
Pozdrawiam z Lublina,
Dominik
od 2 miesięcy jestem właścicielem Mazdy Premacy DiTD z 2000 roku, wcześniej trochę udzielałem się na podobnym forum, skodovka.pl, a teraz przyszło mi zmienić wysłużoną Favoritkę na Premacy. Już niedługo postaram się założyć o niej temat i wrzucić jakieś zdjęcia.
Pozdrawiam z Lublina,
Dominik
Mazda Premacy 2.0 DiTD + Uniden Pro 520XL + Sirio AS-100
Św. Krzysztof jeździ tylko do 120 km/h, powyżej jego miejsce zajmuje św. Piotr...
Św. Krzysztof jeździ tylko do 120 km/h, powyżej jego miejsce zajmuje św. Piotr...

- Od: 16 lut 2011, 23:47
- Auto: była: Skoda Favorit 135 LSe, bi-fuel, r. 1992
była: Mazda Premacy 2.0 DiTD, r. 2000
jest: Skoda Octavia 1.9 TDI, r. 2004