Tutaj się witamy
Widzewianka_TM jak Ty możesz serdecznie witać z takim avatarem
wszyscy już na wstępie się boją
kermit powinien buziaki rozsyłać
Pozdrowionka
kermit powinien buziaki rozsyłać
Pozdrowionka
Witam do tygodnia jestem posiadaczem MAZDA 6 kombi 2004r pozdrawiam wszystkich forumowiczów 
-
darstan
witam wszystkich . Mazdy jeszcze nie posiadam, jestem zainteresowany kupnem Mazdy 6 w dieslu, na razie czytam i oglądam.
pozdrawiam
Mikołaj
pozdrawiam
Mikołaj
-
mikpol
Witam wszystkich! Jestem stałym bywalcem na forum Lancii i wiem jak bardzo jest to wstanie pomóc przy użytkowaniu samochodu
Jestem teraz na etapie poszukiwań Mazdy 6 po faceliftingu i nie ukrywam, że mam nadzieję, iż uda mi sie uzyskać od Was w miarę możliwości chociaż trochę pomocy
) Pozdrawiam wszystkich!
- Od: 14 lut 2011, 09:08
- Auto: Mazda6 2006r.
Witajcie!
Od tygodnia w końcu posiadam MAZDE 6 2.0. Rocznik 2003. Autko bardzo fajne, jest parę rzeczy do zrobienia ale miejmy nadzieję że późniejsza eksploatacja będzie w miarę bezproblemowa.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników japońskiej marki!
Od tygodnia w końcu posiadam MAZDE 6 2.0. Rocznik 2003. Autko bardzo fajne, jest parę rzeczy do zrobienia ale miejmy nadzieję że późniejsza eksploatacja będzie w miarę bezproblemowa.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników japońskiej marki!
- Od: 22 sty 2011, 07:09
- Auto: MAZDA 6 2.0 SPORT 2003
Wow
Same 6 nabyte bądz w planie
Witam wszystkich i zapraszam do uczestnictwa z zyciu naszego klubu. Spotkania regionalne, zloty etc
A tak na marginesie to po uzupełniajcie profile.
Pozdrawiam

Same 6 nabyte bądz w planie
Witam wszystkich i zapraszam do uczestnictwa z zyciu naszego klubu. Spotkania regionalne, zloty etc
A tak na marginesie to po uzupełniajcie profile.
Pozdrawiam
-
Szalotka
Witam Wszystkich. Jestem z Łodzi i niedługo zamierzam być posiadaczem mazdy 323F BA
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
NeQ
Witam wszystkich 
od 4 miesięcy jestem posiadaczem Mazdy Xedos 9 2.0
Pozdrawiam wszystkich
od 4 miesięcy jestem posiadaczem Mazdy Xedos 9 2.0
Pozdrawiam wszystkich
-
dagonet11
Aloha!
Powitać szerokie grono Klubowiczów'ek
Obecnie bujam się inna konstrukcją niż Mazda, ale nie zmienia to faktu, że od zawsze podobały mi się 323F BA i coraz bardziej zastanawiam się nad przesiadką właśnie na ten model. Czas pokaże jak to mówią pożyjemy zobaczymy
Pozdro!
Powitać szerokie grono Klubowiczów'ek

Pozdro!
- Od: 15 lut 2011, 17:41
- Auto: A80B4
pozdrawiam i witam wszystkich na forum mam pierwszą mazde kupiłem 6 mc temu cx 9 / zaznaczam że kocham japońskie samochody / poprzedni honda accord 2001/
-
janzal
Witam wszystkich
Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 626 GF 2.0 DiTD. Mam nadzieję, że moja miłość do niej będzie odwzajemniona (jak najdłużej)
Pozdrawiam z Olsztyna!
Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 626 GF 2.0 DiTD. Mam nadzieję, że moja miłość do niej będzie odwzajemniona (jak najdłużej)
Pozdrawiam z Olsztyna!
-
kret49
Witam serdecznie!
Już spędziłem parę nocek po kupnie Mazdy 6 – dużo się dowiedziałem dużo mi forum pomogło.
Dzięki wszystkim bardzo
Pozdrawiam
Już spędziłem parę nocek po kupnie Mazdy 6 – dużo się dowiedziałem dużo mi forum pomogło.
Dzięki wszystkim bardzo
Pozdrawiam
-
genek82
Witam,
od 2 miesięcy jestem właścicielem Mazdy Premacy DiTD z 2000 roku, wcześniej trochę udzielałem się na podobnym forum, skodovka.pl, a teraz przyszło mi zmienić wysłużoną Favoritkę na Premacy. Już niedługo postaram się założyć o niej temat i wrzucić jakieś zdjęcia.
Pozdrawiam z Lublina,
Dominik
od 2 miesięcy jestem właścicielem Mazdy Premacy DiTD z 2000 roku, wcześniej trochę udzielałem się na podobnym forum, skodovka.pl, a teraz przyszło mi zmienić wysłużoną Favoritkę na Premacy. Już niedługo postaram się założyć o niej temat i wrzucić jakieś zdjęcia.
Pozdrawiam z Lublina,
Dominik
Mazda Premacy 2.0 DiTD + Uniden Pro 520XL + Sirio AS-100
Św. Krzysztof jeździ tylko do 120 km/h, powyżej jego miejsce zajmuje św. Piotr...
Św. Krzysztof jeździ tylko do 120 km/h, powyżej jego miejsce zajmuje św. Piotr...
- Od: 16 lut 2011, 23:47
- Auto: była: Skoda Favorit 135 LSe, bi-fuel, r. 1992
była: Mazda Premacy 2.0 DiTD, r. 2000
jest: Skoda Octavia 1.9 TDI, r. 2004