proszę o pomoc....

www.mazdaspeed.pl
Bandit napisał(a):Enduro jeśli odpowiadasz w każdym nowo powstałym, powielonym temacie to wiedz, że szybko trafi on do kosza i nie dziw się, że Ci później 1000 postów nagle znika
KOSZ. (za jakiś czas, bo może to nie wtryski)
aster82 napisał(a):... to czemu na kompie wskazywało że wtrysk coś tam pokazywał ....)
aster82 napisał(a):.....
Ps.dzięx Enduro za wsparcie,w trudnych dla portfela (i nie tylko) chwilach ważne jest wsparcie Kolegów Klubowiczów
Enduro napisał(a): nie jestem klubowiczem.
Bandit napisał(a):Enduro napisał(a): nie jestem klubowiczem.
Większość forumowiczów nie ma nawet świadomości, że istnieje klub
Troche przesadzil z tą cena , nie 6 a 4 tys sztuka ale w Denso to samo za 1700 zł i nie jest to zamiennik . Nie ma co czekac , musisz kolego podjechac do sensownych ludzi i dokładnie sprawdzic co sie dzieje .aster82 napisał(a):.Wtryskiwacz nowy to koszt ok. 6000 zł.(znalazłem w necie zamiennik Denso za 1800)
Jaksa napisał(a):Troche przesadzil z tą cena , nie 6 a 4 tys sztuka ale w Denso to samo za 1700 zł i nie jest to zamiennik . Nie ma co czekac , musisz kolego podjechac do sensownych ludzi i dokładnie sprawdzic co sie dzieje .aster82 napisał(a):.Wtryskiwacz nowy to koszt ok. 6000 zł.(znalazłem w necie zamiennik Denso za 1800)
aster82 napisał(a):...Słyszałem tylko że musi być ta sama końcówka np. lit.A
aster82 napisał(a):...1. byłem u mechanika który stwierdził że.....powinienem to olać bo "ten typ tak ma"..........2.Nie wydaje mnie się żeby ten człowiek wziął odpowiedzialność za apokalipsę mojego silnika.
3 Dziś zauważyłem że mam podwyższony poziom oleju (wg. bagnetu o jakieś 10mm. ale wiadomo jak dokładnie pokazuje bagnet więc może być i 6 mm).4 Prawdopodobnie wtryskiwacz przelewa ropę do układu smarowania....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6