Mazda3 BK LF '05 Top Sport
Ostatnio edytowano 19 lis 2011, 23:12 przez marcin255, łącznie edytowano 1 raz
Brewki trochę nie w moim guście, ale komponują się fajnie.
Pedały wyglądają na strasznie masywne. Nie wiem, czy to kwestia tego, że na swoje nie zwracam specjalnie uwagi – są czarne – a ten srebrny wyciągnął je optycznie. To nie są nakładki ori do trójek, prawda?
Widzę, że postanowiłeś dorzucić jeszcze dzienne w ledach
Podłączyłeś do postojowek? Zmierzyłeś ich odległości względem siebie? Nie przytną Cię na przeglądzie?
To na dzisiaj tyle pytań
Ładna trójka
Pedały wyglądają na strasznie masywne. Nie wiem, czy to kwestia tego, że na swoje nie zwracam specjalnie uwagi – są czarne – a ten srebrny wyciągnął je optycznie. To nie są nakładki ori do trójek, prawda?
Widzę, że postanowiłeś dorzucić jeszcze dzienne w ledach
Podłączyłeś do postojowek? Zmierzyłeś ich odległości względem siebie? Nie przytną Cię na przeglądzie?
To na dzisiaj tyle pytań
Ładna trójka

Nakładki alu + guma , nie ory Mazdy , dzienne Philips podłączone do postojówek , między nimi jest 60 cm , gorzej do obrysu – jest 44cm , ewentualnie na przeglądzie odepnę masę jak się dowalą 
Radex napisał(a):te dzienne ledy beznadzieja
co w nich beznadziejnego ,zapalają sie jak trzeba i kiedy trzeba gasną nic dodać nic ująć mają świecić i świecą
pokrowce , wiem ale na zimę wystarczą
marcin255 napisał(a):co w nich beznadziejnego
ich wygląd i gabaryty które nie pasują do miejsca w którym są umieszczone
Twoje auto jest piękne samo w sobie, takimi pierdołami tylko je oszpecasz
prosiłeś o wyjaśnienie więc wyjaśniłem,
ogólnie autko piękne
Ja rowniez proponuje isc droga VT Serafa
Na prawde fajnie to wyglada.
Brewki – widzialem gdzies troche fajniejszy model – bardziej deikatne
Pokrowce – dramat
Nakladki na pedaly calkiem spoko
Co do Ledow zawsze mam mieszane uczucia , ogolnie mi sie podobaja ale zawsze jak nie sa fabryczne wydaja mi sie dziwne... Sam myslalem o wstawieniu w miejsce halogenow ale nei znalazlem o podobnych wymiarach i ksztaltach...
Pozdrawiam , Rafal
PS: co do " odepne mase " ... Niestety to nie przejdzie. Wg, przepisow wszystkie oswietlenie zamontowane w aucie musi byc sprawne... Zamontowalem w Jeepie halogeny na dachu i nie dostalem przegladu bo nie zdazylem ich podlaczyc i musialem demontowac...
Brewki – widzialem gdzies troche fajniejszy model – bardziej deikatne
Pokrowce – dramat
Nakladki na pedaly calkiem spoko
Co do Ledow zawsze mam mieszane uczucia , ogolnie mi sie podobaja ale zawsze jak nie sa fabryczne wydaja mi sie dziwne... Sam myslalem o wstawieniu w miejsce halogenow ale nei znalazlem o podobnych wymiarach i ksztaltach...
Pozdrawiam , Rafal
PS: co do " odepne mase " ... Niestety to nie przejdzie. Wg, przepisow wszystkie oswietlenie zamontowane w aucie musi byc sprawne... Zamontowalem w Jeepie halogeny na dachu i nie dostalem przegladu bo nie zdazylem ich podlaczyc i musialem demontowac...
a nie wystraczylo delikatnie minimalnie przyciemnic szybki i zostawic oryginal??
jak dla mnie ososbiscie niedlugo bedzie nadawal sie u Tede w OT na koniec odcinka
ale to jest tylko moje zdanie, wazne ze wlasciciel jest szczesliwy
pzdr

jak dla mnie ososbiscie niedlugo bedzie nadawal sie u Tede w OT na koniec odcinka
ale to jest tylko moje zdanie, wazne ze wlasciciel jest szczesliwy
pzdr
- Od: 26 cze 2008, 23:55
- Auto: Mazda 5 2.0 Top Sport
Ostro --- słupki i trójkaty lusterek były czymś zamazane , rozmyte ? Nie wiem ktoś jaką benzyną , rozpuszczalnikiem umył i dlatego ta folia.
Jak dla mnie to srodek zdecydowanie na plus , nie wiem tylko jak z wytrzymaloscia foli na hamulcu recznym , obawiam sie, ze moze odpasc kiedys. Natomiast co do oklejenia na zewnatrz mi jakos do gustu nie przypadlo , jesli chodzi o slupki wole oryginalne nakladki Mazdy – zdecydowanie fajniej wygladaja ale tez koszt inny...lecz skoro okleiny byly poniszczone to tak na pewno jest bardziej estetycznie 
Dzieki ,ręczny jak się wytrze -odpadnie to mam kawałek foli na zapas
, mnie szczególnie podobają się te wloty powietrza
Przyznaje, ze mi tez
Osobiscie odpuscilem sobie ich oklejanie bo stwierdzilem , ze to mnie przerosnie... 
folia i suszarka
, łatwizna robiłem to pierwszy raz
ps. założone Mikoda GT na przód
ps. założone Mikoda GT na przód
No ok. Ale ja chciałbym zrobić ramki szyb i one mają kształt takich łuków. Musiałbym wyciąć z tej folii coś na kształt tego łuku (zależy mi aby nie było łączeń od tego trójkąta z lusterkiem, aż do słupka)? Jakoś średnio to widzę 
- Od: 22 cze 2008, 16:35
- Auto: Była: 323f BA, m3 Top Sport...
Jest: BMW e90
wycinasz szerokość ramki + 3 cm. z każdej strony ,podgrzewasz i masz plastyczną folię która przylega idealnie