Kącik kawalera MazdaSpeed

Coś dla zabicia czasu – zjawiska śmieszne i ciekawe.

Postprzez Radex » 22 sty 2011, 01:52

jak byłem pare miesiecy temu w reichu to pilismy z jednym niemcem, mimo ze nie narzucilismy zbyt duzego tempa to i tak w drodze powrotnej koleś udawał w aucie psa i szczekał <lol>
chcieliśmy mu rzucić patyk żeby aportował ale musielibyśmy zatrzymywać auto :P

tam jest w ogóle inna kultura picia, nie tak jak u nas <faja> <dupa> <diabełek>
Forumowicz

Od: 9 sty 2007, 23:24
Auto: Bunia

Postprzez Szalotka » 22 sty 2011, 01:55

Radex napisał(a):w drodze powrotnej koleś udawał w aucie psa i szczekał

Mieliscie psa przewodnika. Owczarek niemiecki to mądra psina :D

Radex napisał(a):tam jest w ogóle inna kultura picia, nie tak jak u nas

No napewno,
U nas sie wali ile wlezie i do dna <lol>
Szalotka

Postprzez Tomek6 » 22 sty 2011, 02:03

mariusz_sti napisał(a):że ja taki watek przegapiłem...

A temat już trochę wisi w dziale ;)

mariusz_sti napisał(a):przeczytałem cały i naprawdę jestem pod wrażeniem takiego zaufania do forumowiczów, te niektóre historie.

I myślę, że to jest pozytyw. Kiedy ludzie są w dobrej formie patrzą z reguły na wszystko z góry, mówią "olej to", "daj spokój" i inne zbywające teksty, które do człowieka rozżalonego nie trafiają. U nas mechanizm zatrybił i udało się na pewno kogoś podtrzymać na duchu czy okazać trochę zrozumienia ;)

gromaciek napisał(a):Ładna nie znaczy warta.

Owszem. Dawniej patrzyłem – "o jaka ładna!". Dziś patrzę – "no ładna... ale co z tego" ;) Przekonałem się, że ładna buzia opatrzy się po jakimś czasie a człowiek zostaje z mankamentami drugiej osoby. Wtedy męczy się ze złośliwością czy próżnością, zresztą jakąkolwiek cechą niepożądaną z naszego punktu widzenia, którą wcześniej przysłoniła miseczka C. Myślę, że każdy facet prędzej czy później (oby prędzej) wchodzi w ten etap kiedy, uroda jest jedynie paszportem do poznania a nie przepustką do swojego życia. Lubisz dobrze zjeść? Zapytaj śmiało czy umie gotować, co by Ci ugotowała, bo jesteś głodny. Nie ma sensu czekać i się rozczarować po paru tygodniach wspólnego chodzenia do restauracji. Jedzenie może jest i przyziemne ale np. czytasz wiersze, wciąga Cię to, poczytajcie razem, zobaczysz czy rozumie je tak jak Ty. Czy w ogóle zainteresuje się nimi. Z reguły różnice z początku potem się pogłębiają.

gromaciek napisał(a):Ogolnie jestem zadowolony na maxa :)

Do takiego zadowolenia warto dążyć ;) Szczerze gratuluję :) Swoją drogą pozdrowienia Maćku <uklon> Dawno nie zaglądałem do naszego % kącika, bo nie mam ostatnio nawet czasu napić się spokojnie w domu piwa, ale pojawię się w nim jeszcze z całą pewnością <piwo>
Forumowicz

Od: 5 lip 2009, 23:42

Postprzez marsel » 22 sty 2011, 19:00

doszedłem do wniosku że pisanie na forum ogólnodostepnym o takich rzeczach jest troche niebezpieczne
Ostatnio edytowano 7 lut 2011, 00:39 przez marsel, łącznie edytowano 1 raz
Forumowicz

Od: 26 wrz 2010, 21:56
Auto: była Mazda 323F BJ 2.0 DiTD
jest Ducato

Postprzez Barthez » 22 sty 2011, 20:06

marsel napisał(a):ma niecałe 19 lat

dobry material na zone ;) mowie z doswiadczenia ;)
Forumowicz

Od: 11 kwi 2005, 19:05
Auto: Jest

Postprzez marsel » 22 sty 2011, 21:32

doszedłem do wniosku że pisanie na forum ogólnodostepnym o takich rzeczach jest troche niebezpieczne
Ostatnio edytowano 7 lut 2011, 00:37 przez marsel, łącznie edytowano 1 raz
Forumowicz

jest Ducato

Postprzez Barthez » 22 sty 2011, 21:42

marsel napisał(a):ale nie udało się wychować :P

moze zbyt dlugi lancuch? <lol>
Forumowicz

Postprzez marsel » 22 sty 2011, 21:48

Ostatnio edytowano 7 lut 2011, 00:37 przez marsel, łącznie edytowano 1 raz
Forumowicz

jest Ducato

Postprzez fixerq » 22 sty 2011, 23:43

powiem jedno – przyciąga się wyglądem, zatrzymuje charakterem :)
Obrazek
Forumowicz

Od: 22 cze 2008, 16:35
Auto: Była: 323f BA, m3 Top Sport...

Jest: BMW e90

Postprzez Leszek » 23 sty 2011, 02:26

fixerq napisał(a):powiem jedno – przyciąga się wyglądem, zatrzymuje charakterem

Nareszcie jakieś sensowne sformułowania w temacie. <spoko> Wcześniej też były, ale gdzieś nam topic odskoczył. Nie ma się co czarować, nie tym razem, to następnym. I tak do skutku.
Jakiś tam podpis Leszka :P
Dark Defender
Forumowicz

Od: 13 maja 2008, 19:20
Auto: Brak

Postprzez Matador » 23 sty 2011, 10:27

fixerq napisał(a):powiem jedno – przyciąga się wyglądem

dzięki :( :( :(
Forumowicz

Od: 23 lip 2010, 18:31
Auto: Mazda MX-3 1.6 16V

Postprzez fixerq » 23 sty 2011, 14:10

Mazdunia mx3 napisał(a):
fixerq napisał(a):powiem jedno – przyciąga się wyglądem

dzięki :( :( :(

To było ogólne stwierdzenie :) Każdy jest atrakcyjny na swój sposób i każdy kiedyś trafia na osobę, którą Twoja atrakcyjność niezwykle pociąga. Wystarczy o siebie zadbać. Nie uda się "zwabić" partnera/partnerki będąc fleją, nie dbając za grosz o siebie.
Obrazek
Forumowicz

Od: 22 cze 2008, 16:35
Auto: Była: 323f BA, m3 Top Sport...

Jest: BMW e90

Postprzez Barthez » 23 sty 2011, 18:14

fixerq napisał(a):Każdy jest atrakcyjny na swój sposób i każdy kiedyś trafia na osobę, którą Twoja atrakcyjność niezwykle pociąga. Wystarczy o siebie zadbać. Nie uda się "zwabić" partnera/partnerki będąc fleją, nie dbając za grosz o siebie.

<spoko>
czesto rowniez pomaga zasobny portwel, ktory w wiekszosci przypadkow niweluje defekty urody :]
powiem wiecej – kiedys slyszalem opinie iz facet jesli jest troche ladniejszy od szympansa to juz jest dobrze ;)

ps
dla potwierdzenia tej tezy wystarczy rzucic okiem na laski Kubicy...
Forumowicz

Postprzez Matador » 23 sty 2011, 19:10

Barthez napisał(a):
fixerq napisał(a):Każdy jest atrakcyjny na swój sposób i każdy kiedyś trafia na osobę, którą Twoja atrakcyjność niezwykle pociąga. Wystarczy o siebie zadbać. Nie uda się "zwabić" partnera/partnerki będąc fleją, nie dbając za grosz o siebie.

<spoko>
czesto rowniez pomaga zasobny portwel, ktory w wiekszosci przypadkow niweluje defekty urody :]
powiem wiecej – kiedys slyszalem opinie iz facet jesli jest troche ladniejszy od szympansa to juz jest dobrze ;)

ps
dla potwierdzenia tej tezy wystarczy rzucic okiem na laski Kubicy...

hehehe dobre :P
To ja chyba bym wolał nie mieć dziewczyny niż mieć która leci tylko na kase. Takich blachar wiele jest. Wystarczy pod dyskotekę taka zwykłą mazdą mx3 podjechać i już niezłe zaciekawienie z ich stron <lol>
Forumowicz

Postprzez Tomek6 » 23 sty 2011, 19:18

Barthez napisał(a):iz facet jesli jest troche ladniejszy od szympansa to juz jest dobrze ;)

Na to wygląda, że tak właśnie jest. Dziś na zakupach widziałem prześliczną blondynkę z takim chłopakiem, że jak uważam się za odważnego to rano gdyby miał mnie obudzić pewnie zszedłbym na jakiś zawał <lol> Japa jakaś taka dziwna... Także wygląda na to, że wygląd to nie reguła ;) Trzeba o siebie dbać i tyle. Tak jak zresztą pisałem wcześniej, buzia się opatrzy i jak nie będzie innej więzi to nic z takiej relacji nie będzie ;)

Mazdunia mx3 napisał(a):hehehe dobre :P
To ja chyba bym wolał nie mieć dziewczyny niż mieć która leci tylko na kase. Takich blachar wiele jest. Wystarczy pod dyskotekę taka zwykłą mazdą mx3 podjechać i już niezłe zaciekawienie z ich stron <lol>

Haha, w zeszłym roku jedna pani obraziła się na mnie jak na drugie spotkanie nie przyjechałem Mazdą tylko parę razy tańszym miejskim hatchbackiem. Oczka posmutniały, nie umiała ukryć zdziwienia i zawodu. Warto czasem zrobić taki test :D Pogoniłem na tramwaj i po znajomości :D
Forumowicz

Postprzez Matador » 23 sty 2011, 19:23

Tomek6 napisał(a):
Barthez napisał(a):iz facet jesli jest troche ladniejszy od szympansa to juz jest dobrze ;)

Na to wygląda, że tak właśnie jest. Dziś na zakupach widziałem prześliczną blondynkę z takim chłopakiem, że jak uważam się za odważnego to rano gdyby miał mnie obudzić pewnie zszedłbym na jakiś zawał <lol> Japa jakaś taka dziwna... Także wygląda na to, że wygląd to nie reguła ;) Trzeba o siebie dbać i tyle. Tak jak zresztą pisałem wcześniej, buzia się opatrzy i jak nie będzie innej więzi to nic z takiej relacji nie będzie ;)

Mazdunia mx3 napisał(a):hehehe dobre :P

Haha, w zeszłym roku jedna pani obraziła się na mnie jak na drugie spotkanie nie przyjechałem Mazdą tylko parę razy tańszym miejskim hatchbackiem. Oczka posmutniały, nie umiała ukryć zdziwienia i zawodu. Warto czasem zrobić taki test :D Pogoniłem na tramwaj i po znajomości :D

hehe dokładnie <spoko>
Forumowicz

Postprzez voytecku » 23 sty 2011, 19:44

Tomek6 napisał(a):Haha, w zeszłym roku jedna pani obraziła się na mnie jak na drugie spotkanie nie przyjechałem Mazdą tylko parę razy tańszym miejskim hatchbackiem. Oczka posmutniały, nie umiała ukryć zdziwienia i zawodu. Warto czasem zrobić taki test :D Pogoniłem na tramwaj i po znajomości

Ja ostatnio na randki jezdze mamy autkiem, czerwona strzala 121 ZQ 1.2l :) Nie wiem jak to dobrze powiazac z tym, co napisales wyzej, ale panie nie sa zainteresowane kontynuowaniem znajomosci ani nawet drugim spotkaniem :)

Chyba bede musial zaczac jezdzic autobusem albo wyciagnac 626 z garazu, ale nie mam serca robic tego w taka zime :)

Pozdrawiam,
voytecku.
Forumowicz

Od: 12 sty 2005, 22:00
Auto: Fiat Stilo

Postprzez Barthez » 23 sty 2011, 21:28

Mazdunia mx3 napisał(a):Takich blachar wiele jest. Wystarczy pod dyskotekę taka zwykłą mazdą mx3 podjechać i już niezłe zaciekawienie z ich stron

:> musze kiedys sprobowac.. <lol>
kiedys na grilu z kuzynem padlo haslo aby podjechac na dyskoteke (na wsi) ja na mx5 a on na beemce 123d. pomysl byl zacny ale nas zony nie puscily :P

ps
na dyskotece nie bylem juz ze 3 lata a w polsce na dyskotece z 10...
moze przydal by sie temat "jak poznalem partnerke zyciowa" to by pomoglo tym zakochanym w poszukiwaniach drugiej polowki – jako wskazowki "gdzie szukac" ;)
Forumowicz

Postprzez Tomek6 » 23 sty 2011, 21:43

Barthez napisał(a):moze przydal by sie temat "jak poznalem partnerke zyciowa" to by pomoglo tym zakochanym w poszukiwaniach drugiej polowki – jako wskazowki "gdzie szukac" ;)

No właśnie Bartezm przyznaj się, gdzie to znalazłeś żonę, nie ma co ukrywać, że wszystkim forumowiczom się podoba :D :) Czekamy na wskazówki ;)
Forumowicz

Postprzez marsel » 23 sty 2011, 22:19

Ostatnio edytowano 7 lut 2011, 00:38 przez marsel, łącznie edytowano 1 raz
Forumowicz

jest Ducato