chcieliśmy mu rzucić patyk żeby aportował ale musielibyśmy zatrzymywać auto
tam jest w ogóle inna kultura picia, nie tak jak u nas

www.mazdaspeed.pl
Radex napisał(a):w drodze powrotnej koleś udawał w aucie psa i szczekał
Radex napisał(a):tam jest w ogóle inna kultura picia, nie tak jak u nas
mariusz_sti napisał(a):że ja taki watek przegapiłem...
mariusz_sti napisał(a):przeczytałem cały i naprawdę jestem pod wrażeniem takiego zaufania do forumowiczów, te niektóre historie.
gromaciek napisał(a):Ładna nie znaczy warta.
gromaciek napisał(a):Ogolnie jestem zadowolony na maxa
fixerq napisał(a):powiem jedno – przyciąga się wyglądem, zatrzymuje charakterem
Mazdunia mx3 napisał(a):fixerq napisał(a):powiem jedno – przyciąga się wyglądem
dzięki![]()
![]()
fixerq napisał(a):Każdy jest atrakcyjny na swój sposób i każdy kiedyś trafia na osobę, którą Twoja atrakcyjność niezwykle pociąga. Wystarczy o siebie zadbać. Nie uda się "zwabić" partnera/partnerki będąc fleją, nie dbając za grosz o siebie.
Barthez napisał(a):fixerq napisał(a):Każdy jest atrakcyjny na swój sposób i każdy kiedyś trafia na osobę, którą Twoja atrakcyjność niezwykle pociąga. Wystarczy o siebie zadbać. Nie uda się "zwabić" partnera/partnerki będąc fleją, nie dbając za grosz o siebie.
![]()
czesto rowniez pomaga zasobny portwel, ktory w wiekszosci przypadkow niweluje defekty urody![]()
powiem wiecej – kiedys slyszalem opinie iz facet jesli jest troche ladniejszy od szympansa to juz jest dobrze![]()
ps
dla potwierdzenia tej tezy wystarczy rzucic okiem na laski Kubicy...
Barthez napisał(a):iz facet jesli jest troche ladniejszy od szympansa to juz jest dobrze
Mazdunia mx3 napisał(a):hehehe dobre
To ja chyba bym wolał nie mieć dziewczyny niż mieć która leci tylko na kase. Takich blachar wiele jest. Wystarczy pod dyskotekę taka zwykłą mazdą mx3 podjechać i już niezłe zaciekawienie z ich stron
Tomek6 napisał(a):Barthez napisał(a):iz facet jesli jest troche ladniejszy od szympansa to juz jest dobrze
Na to wygląda, że tak właśnie jest. Dziś na zakupach widziałem prześliczną blondynkę z takim chłopakiem, że jak uważam się za odważnego to rano gdyby miał mnie obudzić pewnie zszedłbym na jakiś zawałJapa jakaś taka dziwna... Także wygląda na to, że wygląd to nie reguła
Trzeba o siebie dbać i tyle. Tak jak zresztą pisałem wcześniej, buzia się opatrzy i jak nie będzie innej więzi to nic z takiej relacji nie będzie
Mazdunia mx3 napisał(a):hehehe dobre
To ja chyba bym wolał nie mieć dziewczyny niż mieć która leci tylko na kase. Takich blachar wiele jest. Wystarczy pod dyskotekę taka zwykłą mazdą mx3 podjechać i już niezłe zaciekawienie z ich stron
Haha, w zeszłym roku jedna pani obraziła się na mnie jak na drugie spotkanie nie przyjechałem Mazdą tylko parę razy tańszym miejskim hatchbackiem. Oczka posmutniały, nie umiała ukryć zdziwienia i zawodu. Warto czasem zrobić taki testPogoniłem na tramwaj i po znajomości
Tomek6 napisał(a):Haha, w zeszłym roku jedna pani obraziła się na mnie jak na drugie spotkanie nie przyjechałem Mazdą tylko parę razy tańszym miejskim hatchbackiem. Oczka posmutniały, nie umiała ukryć zdziwienia i zawodu. Warto czasem zrobić taki testPogoniłem na tramwaj i po znajomości
Mazdunia mx3 napisał(a):Takich blachar wiele jest. Wystarczy pod dyskotekę taka zwykłą mazdą mx3 podjechać i już niezłe zaciekawienie z ich stron
Barthez napisał(a):moze przydal by sie temat "jak poznalem partnerke zyciowa" to by pomoglo tym zakochanym w poszukiwaniach drugiej polowki – jako wskazowki "gdzie szukac"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beny i 15 gości