Zapraszamy dziś na spota na parking SilverScreen poziom -2 ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
Jutro tzn dziś na spocie będziemy ustalać temat tegorocznego kuligu, zeszłoroczny wypadł znakomicie, wszyscy doskonale się bawiliśmy
Zapraszamy dziś na spota na parking SilverScreen poziom -2 
Zapraszamy dziś na spota na parking SilverScreen poziom -2 Widzewianka_TM napisał(a):Ludzi odstrasza też spora składka i w sumie małe profity i korzyści z niej.
Jezeli moge sie wtracic do dyskusji... Uwazam, ze wysokosc skladki jest ok. 100zl rocznie to jest jakies 8,33(3)/miesiac = 2-3 browary (na miesiac) wypite mniej. Oczywiscie dla osob bez stalego dochodu pewnie bedzie to problem (i wcale sie nie dziwie), z drugiej zas strony wiekszosc z nas (tak mi sie przynajmniej wydaje) posiada stale miejsce pracy, wiec mysle, ze taki koszt jest do przyjecia. Co do "profitow i korzysci" to szczerze powiedziawszy mocno ubolewam nad tym, ze takie jest podejscie do klubu... Ja nigdy nie podchodzilem do sprawy czlonkostwa w klubie, jako mozliwosci pozyskania konkretnych, materialnych profitow. Od poczatku byla to dla mnie chec przynaleznosci do wiekszej spolecznosci – profitem byla mozliwosc poznania masy ciekawych ludzi, zawiazania przyjazni, wspolnej zabawy na spotach i zlotach (tych oficjlanych jak i tych troche mniej oficjalnych). Mysle, ze pod tym katem powinnismy spogladac na klub i pod tym katem powinnismy starac sie pozyskiwac nowe osoby – budujac przyjacielska atmosfere, organizujac niezapomniane imprezy, wzajemnie sobie pomagajac w sprawach zwiazanych z motoryzacja, naszymi autami i nie tylko. W kwestii namacalnych korzysci faktycznie jest slabo ale uwazam, ze nie tedy droga.
sq2jul napisał(a):Widzewianka_TM napisał(a):Ludzi odstrasza też spora składka i w sumie małe profity i korzyści z niej.
Jezeli moge sie wtracic do dyskusji... Uwazam, ze wysokosc skladki jest ok. 100zl rocznie to jest jakies 8,33(3)/miesiac = 2-3 browary (na miesiac) wypite mniej. Oczywiscie dla osob bez stalego dochodu pewnie bedzie to problem (i wcale sie nie dziwie), z drugiej zas strony wiekszosc z nas (tak mi sie przynajmniej wydaje) posiada stale miejsce pracy, wiec mysle, ze taki koszt jest do przyjecia. Co do "profitow i korzysci" to szczerze powiedziawszy mocno ubolewam nad tym, ze takie jest podejscie do klubu... Ja nigdy nie podchodzilem do sprawy czlonkostwa w klubie, jako mozliwosci pozyskania konkretnych, materialnych profitow. Od poczatku byla to dla mnie chec przynaleznosci do wiekszej spolecznosci – profitem byla mozliwosc poznania masy ciekawych ludzi, zawiazania przyjazni, wspolnej zabawy na spotach i zlotach (tych oficjlanych jak i tych troche mniej oficjalnych). Mysle, ze pod tym katem powinnismy spogladac na klub i pod tym katem powinnismy starac sie pozyskiwac nowe osoby – budujac przyjacielska atmosfere, organizujac niezapomniane imprezy, wzajemnie sobie pomagajac w sprawach zwiazanych z motoryzacja, naszymi autami i nie tylko. W kwestii namacalnych korzysci faktycznie jest slabo ale uwazam, ze nie tedy droga.
Moja opinia wynika po prostu z dyskusji z pewnymi osobami na żywo. I z tego co powiedziały
Pozdro Julek
ps. widzę, że wszyscy na forum, czytają wszystkie działy
-
Ania_TM
ale chyba ludzie dochodza w pewnym momecie do wniosku ze to samo mozna uzyskac bez tabliczki klubowiacza, i mozna byc zwyklym forumowiczem... mowiac szczerze ja osobiscie czuje sie czescia tego wszytskiego a nie jestem klubowiczem... czy to zle?sq2jul napisał(a):profitem byla mozliwosc poznania masy ciekawych ludzi, zawiazania przyjazni, wspolnej zabawy na spotach i zlotach (tych oficjlanych jak i tych troche mniej oficjalnych). Mysle, ze pod tym katem powinnismy spogladac na klub i pod tym katem powinnismy starac sie pozyskiwac nowe osoby – budujac przyjacielska atmosfere, organizujac niezapomniane imprezy, wzajemnie sobie pomagajac w sprawach zwiazanych z motoryzacja, naszymi autami i nie tylko.
btw, ja na spot dzisiaj nie dam rady... szkola... no i kobietka moja dzis wraca wiec trzeba ją godnie przyjąć

- Od: 15 lip 2008, 17:57
- Auto: Mazda 323F BA 1.5 16V 96r
Bł@żej napisał(a):ale chyba ludzie dochodza w pewnym momecie do wniosku ze to samo mozna uzyskac bez tabliczki klubowiacza, i mozna byc zwyklym forumowiczem... mowiac szczerze ja osobiscie czuje sie czescia tego wszytskiego a nie jestem klubowiczem... czy to zle?
x2
Dlatego nigdy nie ubiegałem się niebieski login.
tak, tak zapraszamy
,
dzięki wszystkim za przybycie
.., a trochę nas dzisiaj było 
dzięki wszystkim za przybycie
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!
>>> K l i c k Pozdrawiam.
ndrzej.Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...

Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!
Spocik udany, miło było. Pozdrowienia dla nowych osób i mam nadzieję, że do następnego spota i że wam się podobało
Aparatu nie brałam, ale dziś by się przydał. Następnym razem wezmę
Aparatu nie brałam, ale dziś by się przydał. Następnym razem wezmę
-
Ania_TM
Rownież byłem mile zaskoczony ilością osób i aut, najwięcej od dobrych kilku miesięcy
Witamy wszystkich nowych kolegów i zapraszamy na kolejne spoty
Co do kuligu to jak powróci zima od razu będziemy działać, na razie nie ma sensu ustalać terminu bo pogoda niepewna.
Witamy wszystkich nowych kolegów i zapraszamy na kolejne spoty szkoda ze nikt sie nie odezwal na temat fotek bo akurat mialem aparat ze soba.
-
Dawid

- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
KoRnFUN napisał(a):szkoda ze nikt sie nie odezwal na temat fotek bo akurat mialem aparat ze soba.
kto ma ten robi, ja wyjątkowo dziś nie brałam, bo myślałam, że będzie mało osób
-
Ania_TM
Nie wiem czy dojadę na następnego spota, bo do 19 mam zajęcia w Andrespolu
dużo też od pogody zależy
ale jak coś, wezmę aparat jako nadworny fotograf 
-
Ania_TM
Bartg napisał(a):A następnym razem pstrykaj bez pytania
ok bede juz wiedzial:) bede pstrykal z ukrycia jak
-
Dawid

- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
H4n50n napisał(a):No spocik udany. Witamy nowych i zapraszamy ponownie. Mam nadzieje ze sie nie przerazili tym co sie dzieje:)))
Co się dzieje?! Jak odjeżdżasz do ci auto na części rozkładają a później jeszcze gonią przez 2 poziomy parkingu jak by cukierków chcieli
pozdro świry czuje na gardle nóż, w lusterku widzę kurz, TAM GDZIE IDĘ NIE OBRONI MNIE ANIOŁ STRÓŻ

- Od: 30 wrz 2009, 18:58
- Auto: mazda 323 f 1.5 dohc BA,
626 1.8 dohc GE black matte