ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
Jutro tzn dziś na spocie będziemy ustalać temat tegorocznego kuligu, zeszłoroczny wypadł znakomicie, wszyscy doskonale się bawiliśmy
Zapraszamy dziś na spota na parking SilverScreen poziom -2 

Widzewianka_TM napisał(a):Ludzi odstrasza też spora składka i w sumie małe profity i korzyści z niej.
Jezeli moge sie wtracic do dyskusji... Uwazam, ze wysokosc skladki jest ok. 100zl rocznie to jest jakies 8,33(3)/miesiac = 2-3 browary (na miesiac) wypite mniej. Oczywiscie dla osob bez stalego dochodu pewnie bedzie to problem (i wcale sie nie dziwie), z drugiej zas strony wiekszosc z nas (tak mi sie przynajmniej wydaje) posiada stale miejsce pracy, wiec mysle, ze taki koszt jest do przyjecia. Co do "profitow i korzysci" to szczerze powiedziawszy mocno ubolewam nad tym, ze takie jest podejscie do klubu... Ja nigdy nie podchodzilem do sprawy czlonkostwa w klubie, jako mozliwosci pozyskania konkretnych, materialnych profitow. Od poczatku byla to dla mnie chec przynaleznosci do wiekszej spolecznosci – profitem byla mozliwosc poznania masy ciekawych ludzi, zawiazania przyjazni, wspolnej zabawy na spotach i zlotach (tych oficjlanych jak i tych troche mniej oficjalnych). Mysle, ze pod tym katem powinnismy spogladac na klub i pod tym katem powinnismy starac sie pozyskiwac nowe osoby – budujac przyjacielska atmosfere, organizujac niezapomniane imprezy, wzajemnie sobie pomagajac w sprawach zwiazanych z motoryzacja, naszymi autami i nie tylko. W kwestii namacalnych korzysci faktycznie jest slabo ale uwazam, ze nie tedy droga.
sq2jul napisał(a):Widzewianka_TM napisał(a):Ludzi odstrasza też spora składka i w sumie małe profity i korzyści z niej.
Jezeli moge sie wtracic do dyskusji... Uwazam, ze wysokosc skladki jest ok. 100zl rocznie to jest jakies 8,33(3)/miesiac = 2-3 browary (na miesiac) wypite mniej. Oczywiscie dla osob bez stalego dochodu pewnie bedzie to problem (i wcale sie nie dziwie), z drugiej zas strony wiekszosc z nas (tak mi sie przynajmniej wydaje) posiada stale miejsce pracy, wiec mysle, ze taki koszt jest do przyjecia. Co do "profitow i korzysci" to szczerze powiedziawszy mocno ubolewam nad tym, ze takie jest podejscie do klubu... Ja nigdy nie podchodzilem do sprawy czlonkostwa w klubie, jako mozliwosci pozyskania konkretnych, materialnych profitow. Od poczatku byla to dla mnie chec przynaleznosci do wiekszej spolecznosci – profitem byla mozliwosc poznania masy ciekawych ludzi, zawiazania przyjazni, wspolnej zabawy na spotach i zlotach (tych oficjlanych jak i tych troche mniej oficjalnych). Mysle, ze pod tym katem powinnismy spogladac na klub i pod tym katem powinnismy starac sie pozyskiwac nowe osoby – budujac przyjacielska atmosfere, organizujac niezapomniane imprezy, wzajemnie sobie pomagajac w sprawach zwiazanych z motoryzacja, naszymi autami i nie tylko. W kwestii namacalnych korzysci faktycznie jest slabo ale uwazam, ze nie tedy droga.
Moja opinia wynika po prostu z dyskusji z pewnymi osobami na żywo. I z tego co powiedziały
Pozdro Julek
ps. widzę, że wszyscy na forum, czytają wszystkie działy
-
Ania_TM
ale chyba ludzie dochodza w pewnym momecie do wniosku ze to samo mozna uzyskac bez tabliczki klubowiacza, i mozna byc zwyklym forumowiczem... mowiac szczerze ja osobiscie czuje sie czescia tego wszytskiego a nie jestem klubowiczem... czy to zle?sq2jul napisał(a):profitem byla mozliwosc poznania masy ciekawych ludzi, zawiazania przyjazni, wspolnej zabawy na spotach i zlotach (tych oficjlanych jak i tych troche mniej oficjalnych). Mysle, ze pod tym katem powinnismy spogladac na klub i pod tym katem powinnismy starac sie pozyskiwac nowe osoby – budujac przyjacielska atmosfere, organizujac niezapomniane imprezy, wzajemnie sobie pomagajac w sprawach zwiazanych z motoryzacja, naszymi autami i nie tylko.
btw, ja na spot dzisiaj nie dam rady... szkola... no i kobietka moja dzis wraca wiec trzeba ją godnie przyjąć

- Od: 15 lip 2008, 17:57
- Auto: Mazda 323F BA 1.5 16V 96r
Bł@żej napisał(a):ale chyba ludzie dochodza w pewnym momecie do wniosku ze to samo mozna uzyskac bez tabliczki klubowiacza, i mozna byc zwyklym forumowiczem... mowiac szczerze ja osobiscie czuje sie czescia tego wszytskiego a nie jestem klubowiczem... czy to zle?
x2

Dlatego nigdy nie ubiegałem się niebieski login.
tak, tak zapraszamy
,
dzięki wszystkim za przybycie
.., a trochę nas dzisiaj było 
dzięki wszystkim za przybycie
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!

Pozdrawiam.

Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...

Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!
Spocik udany, miło było. Pozdrowienia dla nowych osób i mam nadzieję, że do następnego spota i że wam się podobało
Aparatu nie brałam, ale dziś by się przydał. Następnym razem wezmę
Aparatu nie brałam, ale dziś by się przydał. Następnym razem wezmę
-
Ania_TM
Rownież byłem mile zaskoczony ilością osób i aut, najwięcej od dobrych kilku miesięcy
Witamy wszystkich nowych kolegów i zapraszamy na kolejne spoty
Co do kuligu to jak powróci zima od razu będziemy działać, na razie nie ma sensu ustalać terminu bo pogoda niepewna.

szkoda ze nikt sie nie odezwal na temat fotek bo akurat mialem aparat ze soba.
-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
KoRnFUN napisał(a):szkoda ze nikt sie nie odezwal na temat fotek bo akurat mialem aparat ze soba.
kto ma ten robi, ja wyjątkowo dziś nie brałam, bo myślałam, że będzie mało osób
-
Ania_TM
Nie wiem czy dojadę na następnego spota, bo do 19 mam zajęcia w Andrespolu
dużo też od pogody zależy
ale jak coś, wezmę aparat jako nadworny fotograf 
-
Ania_TM
Bartg napisał(a):A następnym razem pstrykaj bez pytania
ok bede juz wiedzial:) bede pstrykal z ukrycia jak
-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
H4n50n napisał(a):No spocik udany. Witamy nowych i zapraszamy ponownie. Mam nadzieje ze sie nie przerazili tym co sie dzieje:)))
Co się dzieje?! Jak odjeżdżasz do ci auto na części rozkładają a później jeszcze gonią przez 2 poziomy parkingu jak by cukierków chcieli

czuje na gardle nóż, w lusterku widzę kurz, TAM GDZIE IDĘ NIE OBRONI MNIE ANIOŁ STRÓŻ
- Od: 30 wrz 2009, 18:58
- Auto: mazda 323 f 1.5 dohc BA,
626 1.8 dohc GE black matte